Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jeremy_Donatello prašo paramos

Jeremy_Donatello

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeremy_Donatello
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  Esu pasibandes žaisti ir seniau šiame projekte bet tada neprilipo, dabar atėjau vėl pasimeginti tai nuo šiandien.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  7 metai
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Labai esu daug girdėjas ir mates apie šį projekta, geri atsiliepimai iš kitų žmonių dėl to ir atėjau.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Todėl nes noriu pasimeginti kažka naujo dėl saves.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: skaičiau atidžiai, kad išsisavinti ir nepraleisti nieko naudingo pro akis, nebuvo sunku.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Šiuo metu yra teke padirbti gamykloje, aišku monotoniška truputi bet iš esmės labai puikiai sukurta darbo sistema.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: nebuvo sudėtinga reikėjo įvesti į rašymo langa /gps ir automatiškai nustate jos buvimo vieta.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Šiuo metu dažnai nes dar nesu išsimines visų vietų dėl to tenka pasinaudoti gps'u
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Nebuvau, kaip tik žaidėjai padeda, pataria, šiandiena vienas  žaidėjas net pasakė, kad galima pasiimti mechanikų bazei dėžių ko aš net nežinojau suteikė koda kurį reikėjo įvesti ir gavau papildomu resursu.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Pakanka, o jeigu arti nėra vietos dažniausiai būna aktyvių taksistų dėl to bėdų nekilo.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Teko naudoti ne karta, norėjau pažiūrėti ar administracija padeda bei momentais ištikro kai kurių detalių nežinojau, nenusivyliau nes visad gal 3-4 administratoriai parašydavo patarimus kaip padaryti geriau arba padėti surasti vietą dėl to administracijai 10/10
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: teko pasinaudoti taksi paslaugomis, priemė iškvietima žaibiškai, atvyko irgi gana greitai.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: pateikiamos informacijos užtenka, jeigu kažko nesupranti visada drąsiai gali pasinaudoti /pagalba 
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: mano manymu keisti nieko nereikėtų, teko pažaisti geras pora valandų ir tas pora valandų buvo ne šeip stovėjimas ir nieko neveikimas, o aktyvus pasiekimų vygdymas ir kt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.