Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mel_Noch prašo paramos

Mel_Noch

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mel_Noch
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2018/12
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Žaidžiu jau apie gerus 5-6 metus.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Kadaise iš draugų, aplinkinių, ir didesnių reklamų visuose platformuose.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Pradėjo blėsti dėl per retų atnaujinimų, administracijos neaktyvumo, ir tiesiog palikimo serverį mirti.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Skaičiau, ganėtinai viskas buvo aiškiai suprantama.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Teko kol kas dirbti tik medkirčiu, ir tas darbas ganėtinai sudomino dėl savo savotišku sistemų.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Pasinaudojus /kviesti taxi, nebuvo sunku, nes nuvežė.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Kol sunku apsiprasti, tai taip, naudoju dažnokai.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: To tikrai dar nenutiko, ir manau jog tai nenutiks.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Dažnai atrodo jog jų yra labai daug. O kai nutinka kokia nelaimė, po ranka jų neberandu, ir aplinkui nėra. Tai kartais tai išblaško ir sugaišti šiek tiek laiko.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Neteko naudoti šitos komandos kol kas, bet ateityje matomai tikrai reikės ja pasinaudoti, kai atsiras tam tikra situacija.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Kaip ir minėjau, nuvykti i elektros parduotuve. į iškvietimą sureagavo tikrai labai greitai, ir atvyko greitokai. Aptarnavo taipogi patogiai.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Nei per daug, nei per mažai informacijos pateikia. Kartais atrodo kaip koks timing'as atsiranda informacija, kai tau jos reikėjo labiausiai tuo momentu.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Bent jau mano manymu, viskas yra 120% kol kas nuostabu. O su laiku, kažką naujo vis tiek atnešti, jog pakeisti tą rutiną.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.