Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Iqvaz_Shifter prašo paramos.

Iqvaz_Shifter

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Iqvaz_Shifter
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šandienos. (2021-10-16)
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 2014 pirmą kartą žaidžiau pas kaimyną, tada 2018 pradėjau normaliai per savo kompiuterį, tada vėl nustojau ir dabar vėl grįžau, nes yt video pamačiau kad samp'as nėra miręs.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Ipexas ant YouTube, ikėlė vaizdo įrašą, kuris parodė, kad samp nėra mires.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Pamačiau kad čia yra viskas ko man reikia.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Nieko nebuvo sunkaus.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau visus be pakvietimo, nebuvo nei vieno nuobodaus, o labiausiai patiko picerininkas, nes teko bendraut su daug draugiškų picerininkų :)
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo, nes parašius /gps iškarto parodė, kad neturiu GPS ir pažymėjo kur yra elektronikos parduotuvė.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Kadangi pirma diena serveryje tai taip, gan dažnai,
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Nebuvau, šis serveris yra labai draugiškas, visi tik padeda, o ne šaudo ar muša!
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Nesinuomavau, nes vos tik prisijungus man padėjo kažkoks medikas ir nuvežė prie vairavimo mokyklos.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip, tikrai suteikia, bei atsako į visus pateiktus mano klausimus.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: gan greitai.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus?: Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Informacijos gavau tikrai daug , jeigu kažko nesuprantu naudoju /pagalba :)
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Nieko, šis serveris yra tiesiog tobulas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.