Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymai serveriui - mechanikų firmos komandų korekcija ir ne tik,

Jizzy_Black

Įdomi žaidėjų nuomonė  

36 balsai

  1. 1. Pirmas pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  2. 2. Antras pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  3. 3. Trečias pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos

Rekomenduojamas pranešimas

Spoileris

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: informacija pateikta apačioje
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: įgyvendinus pasiūlymus darbuotojų darbas būtų kiek paprastesnis, sumažėtų nesusipratimų ir būtų taupomas tiek darbuotojo, tiek kliento laikas. Įgyvendinus paskutinę idėją - žaidėjai turėtų daugiau privatumo ir jų asmeninių pokalbių nematytų aplinkiniai.

1. Pakoreguoti mechanikų galimybę tempti automobilius į KMA. Manau kiekvienas dirbęs mechanikuose pastebėjote ir apturėjote tokią patirtį, jog tarp šalia glaustai sustatytų automobilių norint nutempti vieną, dažniausiai paspaudus NUM + prisikabina ne tas, kurio norėta, tad siūlau pridėti komandą /prikabinti [tr.pr. ID]. Tokiu atveju žaidėjas turėtų galimybę lengvai prikabinti tik tą automobilį, kurį nori. Komanda ypač praverstų tokiose vietose kaip mašinų salonas ar skelbimų kontoros aikštelė, kur automobilių dažniausiai būna apstu.

2. Kaip visi žinome, atvežęs laužą mechanikas turi 15 minučių prioritetą jį remontuoti, pasitaiko atvejų, kai remonto užsakymą priima ne tas darbuotojas, kuriam skirtas prioritetas, dėl to minėtasis turi atsijungti, jog klientas galėtų užsakymą padaryti iš naujo ir jį priimtų tas darbuotojas, kuris turi prioritetą, tad siūlau, jog priėmus laužo remontą su komanda /pmt 1-5 ją taip pat būtų galima atšaukti su komanda /apmt.

3. Pridėti komandą /langas, kurios dėka automobilyje esantys asmenys galėtų uždaryti jos langus. Kokia to nauda? Kai langai uždaryti - pokalbiai, vykstantys automobilyje matomi tik tiems asmenims, kurie yra jo viduje, pašaliniai, aplink esantys žaidėjai nematytų automobilio viduje vystomų pokalbių „chat“ laukelyje, kai langas / -ai atidaryti - pokalbius, kaip ir dabar, matytų visi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nors ir pilnai sutinku su pirmosiomis dviem idėjomis,  vietoje trečiosios manau galima sugalvoti kiek mažesnę korekciją. Kaip žinote, egzistuoja labai retai serveryje išnaudojama "/skamb" komanda, ir manau jos paskirtis labai panaši į jūsų pasiūlytos idėjos. Manau būtų praktiškiau, jei į pokalbį būtų galima įtraukti daugiau nei vieną pašnekovą, ir taip turėti privačius pokalbius betkur. Jos išpildymas žymiai paprastesnis, nes pagrindas tam jau yra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už pirmąja bei antraja įdėja sutinku, tikrai naudingos. Bet už trečia įdėja aš prieš, nes tam yra /sms, /skamb komandos. Ir manau jau tikrai labai keistai būtų, tokie roleplay elementai labai nepritampa prie serverio, ir kas iš to jei įgivendines, vistiek beveik niekas jų nenaudos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.