Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mechanikų ir Pervežėjų direktorių rinkimų apžvalga,

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

MECHANIKŲ IR PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Pirmą kartą rašau tokio tipo analizę, pirmą kartą einu Direktorių prižiūrėtojos pareigas, tad, nemeluosiu, truputėlį jaudulio yra. Noriu pasidžiaugti kiekvienu kandidatu, esate kiekvienas unikalus savo idėjomis. Išsirinkti buvo iš tiesų sunku, sunkiau nei maniau. Visiems, kas skaitys šį pranešimą, noriu palinkėti nesustoti bandyti kituose rinkimuose, toliau spinduliuoti noru, motyvacija ir siekti išsikeltų tikslų GreenSide projekte. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute ar discord’u (misko_uoga#0851).
 

MECHANIKŲ FIRMOS
KANDIDATAI

Pirmasis - nors ir pasižymi dideliu aktyvumu serveryje, tačiau vien tik to neužtenka, tai nėra svarbiausias rodiklis. Pateikta anketa gana trumpa, kyla klausimai dėl informacijos trūkumo. Taip pat, trūko tvarkingo išdėstymo. Skaitant tam tikras vietas buvo sunku suprasti ką nori pasakyti ir kaip viskas bus.
Antrasis - esminis dalykas yra tavo praeities klaidos ir iki šiol daromos. Nežinau ką bandai apgauti, save ar kitus, tačiau turėtum rimtai susiimti, ne tik žodžiais švaistytis, kuriam laikui susiimti ir vėliau tą patį daryti. Džiugu, kad bandai ir po truputį įrodai, kad gali. Tavo idėjos firmai yra įdomios, matosi, kad noro ir idėjų tau netrūksta tikrai. Nesustok ir bandyk toliau.
Trečiasis - potencialus kandidatas. Iš tiesų tikėjausi sulaukti tavo anketos, labai džiaugiuosi, kad ir vėl atradai noro ir tiek motyvacijos grįžti į savo vėžias. Esi įdomi asmenybė savo idėjomis.
Ketvirtasis - dar vienas potencialus kandidatas, viskas tvarkinga, įdomios tavo sugalvotos temos/sistemos. Kiek teko bendrauti ir palaikyti pokalbį su tavimi, esi gana stipri asmenybė, žinantis ko nori ir su konkrečiais tikslais. Norėčiau tave šiek tiek daugiau pažinti kaip serverio žaidėją ir pilnai įsitikinti tai kas kirba galvoje.
Šeštasis - esi iškalbus žmogus, šilta asmenybė. Serveryje ne tiek daug ir teko tave matyti, tad rizikuoti ir aklai pasitikėti kas yra pateikta anketoje tikrai nenoriu. Laikui bėgant, tikiuosi, tave šiek tiek labiau pažinti ir įsitikinti tuo, ką pateikei anketoje. 

NAUJASIS VADOVAS

Taip, štai ir Jis! Būdama Mechanikų firmos pavaduotoja ir vėliau direktore, buvau tos nuomonės, jog suteikti šansą naujam žmogui, kad parodytų savo jėgas, atsiskleistų ir galbūt išsikeltų aukštesnius tikslus ateityje GreenSide projekte. Taip ir dabar, noriu suteikti galimybę žaidėjui, kuris neturėjęs pareigų projekte, jog galėtų savo idėjas įgyvendinti ir šiek tiek daugiau prisidėti prie serverio gerovės. Šį žmogų analizavau kaip žaidėją ne vieną dieną, kaip paprasta žaidėja ir kaip turinti pareigas firmoje. Palikęs įspūdį savo unikalumu pačiu savimi, tiek idėjomis, tiek gebėjimu bendrauti ir rasti kompromisą bet kurioje situacijoje. Nesitikėjau Tavęs pamatyti tarp kandidatų, išties, nustebinai. Palinkėsiu - TIK Į PRIEKĮ! Geros kadencijos, Jizzy!

Mechanikų firmos direktoriaus kėdę užima - Jizzy_Black.

cuWyCg7.png

PERVEŽĖJŲ FIRMOS
KANDIDATAI

Pirmasis - koją pakišo tavo praeities klaidos, manau nėra praėję pakankamai laiko po visų įvykių, norėčiau matyti tave tobulėjant serveryje. Džiaugiuosi, kad bandei ir tikiuosi, kad nenuleisi rankų ir pasitaikius progai bandysi toliau. 
Antrasis - potencialus kandidatas, tačiau peržvelgus informaciją apie tave, suabejojau ar tikrai viskas taip, kaip aprašei kandidatūroje. Galbūt, tai tik nupieštas paveikslas, kuris vėliau išnyks ir pasirodys tikroji pusė. Tad lieku prie tos pozicijos - nerizikuoti, stebėti bei analizuoti, susipažinti labiau. Pateiktos idėjos įdomios, tokios nestandartinės, šiek tiek trūko informacijos kaip viskas vyktų, nes atrodo kiltų komplikacijų jas įgyvendinant. 
Trečiasis - buvo neanalizuojamas, ačiū už investuotą laiką pildant anketą.
Ketvirtasis - didelis aktyvumas nėra pagrindinis rodiklis, dėl kurio būtų renkamas naujasis vadovas, taip kaip paminėjai tu. Pateiktoje kandidatūroje pasigedau informacijos / idėjų apie rangų sistemą ir temas. Esi naujas veidas serveryje, tad norėčiau daugiau tave pažinti kaip žaidėją. Laikas parodys. 
Penktasis - perskaičiusi tavo pateiktą kandidatūrą, pasirodė, kad neturi stabilių idėjų firmai. Momentais sunku buvo suprasti ką nori pasakyti, galbūt reiktų pagaliau nuspręsti ko nori ir nesiblaškyti. Blaškymasis nuo vieno prie kito, atneša tik žalos tau. l Linkiu judėti į priekį, susidėlioti savo idėjas / planus į vietas tvirtai ir nesustoti ties šia kandidatūra.
Šeštasis - dar vienas potencialus kandidatas. Nemeluosiu, sunku buvo koncentruotis skaitant ir nepasimesti, nes viskas viename "supilta''. Idėjos įdomios, tačiau kilo klausimų dėl jų, informacija pateikta, bet vietomis buvo sunku suprasti. Vertinu tavo norą taisytis po praeitos kadencijos. tad linkiu ir toliau turėti šį tikslą. 

NAUJASIS VADOVAS

Vienas ir vienintelis kandidatas, kurio idėjos atrodė labiausiai įdomios bei aiškios. Dar būdama Mechanikų direktore, tuo metu gavau pasiūlymą Pervežėjų pavaduotojo, sukurti bendrą temą. Išsakęs savo mintis konkrečiai, kad suprasčiau esmę, nusprendėme bandyti ir kurti, nes nebuvome matę kažko panašaus tarp kitų firmų. Susitarėme pokalbį aptarti išsamiai, tačiau susiklosčiusioms aplinkybėms ji neįvyko, o vėliau mano kadencija Mechanikų valdžioje baigėsi. Na ir nemaniau, kad temos tokios įdomios, apie kurias buvo žadėta papasakoti ir jas aptarti. Tikrai, unikalu. Džiaugiuosi, jog išreikšta motyvacija niekur nedingo ir štai Tu čia. Tikiuosi išlaikysi savo ryžtą vadovauti bei gavai labai puikią pamoką po praeitos kadencijos. Geros kadencijos!

Pervežėjų firmos direktoriaus kėdę užima - Linuxas_Ltu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.