Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Express News ' #9

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

U92RTfw.png

Sveiki skaitovai, pagaliau parašytas devintasis numeris! Turėjo būti paskelbtas ankščiau, tačiau kažkas buvo jog išsitrynė visas tekstas ir teko rašyti ant naujo lapo, tad užtrukau nes jau galvojau neberašysiu :D. Taip pat noriu paminėti jog tai paskutinis šių metų numeris, o kitas kada bus tiksliai nepasakysiu. Gero skaitymo, nepagailėkit kritikos.

Praeiti laikraščiai:
Pirmas numeris
Antras numeris
Trečias numeris
Ketvirtas numeris
Penktas numeris
Šeštas numeris
Septintas numeris
Aštuntas numeris

Turinys:
1. Helovyno savaitė
2. Intervių su Martin_Gossardu tema apie barus
3. Kaip sunku užsidirbti milijoną?
4. Trumpas apibendrinimas nuo paskutinio numerio.

w32zPda.png

Halloween savaitė

Taigi pasibaigė helovino eventas, tačiau žaidėjų skaičius nepasikeitė ir iki šiol matome šimtus žaidėjų serveryje, kas yra tikrai geras ženklas, o artėjant šaltom dienom galime tikėtis dar daugiau ateinančių žaidėjų. Daugumą pritraukė vykęs helovino eventas ir jo užduotys.
Pati helovino užduotis nesiskirė daug nuo praeitų metų, labirintas tas pats tik tiek, kad jis retkarčiais keisdavo kelis praėjimus ir vietoj laidotuvių šį kartą išvydome kerų puodus, tai buvo atskira užduotis joje šaudėme *cenzūra*šnosparnius ir juos iššaude gavome prizus(patirties taškų, pinigų bei buvo galimybė gauti /hdeze), o šnekant apie /hdeze šių metų evente jų prisirinko tikrai didelis skaičius, kai kuriems manau jos liks dar iki kito helivno evento...

Administracija taip pat suteikė proga žaidėjams gauti „Halloween Edition“ Jester transportui, tą vakarą buvo sudėta mažiausiai tūkstantis silver tiuningo dėžių, tačiau laimingieji buvo tik trys. Žaidėjai kurie ištraukė Edition komplektacijas yra - Volgswagen_Golf, Don_Borito, Ignas_Eox, nepasisekusiems linkiu neliūdėti, o laukti kitos progos nes ji neužkalnų. Artėja žiema, Šventų kalėdų metas, per kurias taip pat bus eventas žaidime bei didelė tikimybė, jog bus „Christmas Edition“ transporto priemonės nebent adminisitracija sugalvos kažką kito.

w32zPda.png

Pokalbis su Martin_Gossard

 

[Žurnalistas] „Express News“ Sveikas minėjau jog noriu tave pakalbinti laikraščiui kai galėsite tiesiog atrašykite.
Pradžia kaip ir visada apšilimui, papasakokite apie savo pradžia SA-MP'e, kiek žinau žaidžiate jau gan tikrai ilgą laiką, o dar ankščiau būvo nemažas pasirinkimas tarp Lietuviškų SA-MP serverių, kodėl būtent Greenside ir kokia buvo pradžia čia?
[Atsakovas] Labas, samp'ą pradėjau žaisti pasiūlius draugui. Turiu gan seną paskyrą, su kuria pradėjau žaisti, bet ji nebenaudojama, tuo metu manęs žaidimas labai nekabino, pažaidus keletą dienų – nustojau. Benaršant internete pamačiau, kad atsidarys naujas, didelis, „įspūdingas“ projektas, jei neklystu buvo 2017-2018 m. , apie kokį projektą kalbu, tiksliai neminėsiu, bet manau dauguma jau supranta. Žaidžiau jame iki kol jis pradėjo mirti, užsidarė. Tuomet mane jau pradėjo kabinti žaidimas, vėl prisijungiau į GreenSide, kadangi mano V_P man atrodė gan „cringe“, susikūriau kitą paskyrą, su taip pat gan „cringe“ vardu. Ta paskyra buvo reali pradžia GreenSide projekte. Pradžia buvo gan paprasta, kaip ir kiekvieno žaidėjo, pradėjau žaisti, dirbau darbus be pakvietimų, bet gan greit patekau į darbą su pakvietimu. Tai buvo medikai, jei neklystu, jiems tuo metu vadovavo Mafijos_Senelis.
[Žurnalistas]Sakai jog pradžia buvo kaip ir kiekvieno, tačiau daug kas jose skiriasi, visi žinome jog naujokams yra sunkiau įsilieti į serverio veiklą į juos tiesiog žiūri kitaip, kaip detaliau apibūtintum tą paprastą pradžia?
[Atsakovas] Tuo metu buvau gan jaunas. Pats įsiliejimas į serverio veiklą nebuvo sunkus, visos sistemos buvo aprašytos gan plačiai. Darbai be pakvietimų, /dpasiekimai. Buvau tas pasyvus, daug nesireiškiantis žaidėjas. Manau sunkiausia buvo patekti į pirmąjį darbą su pakvietimu, tuo metu nemokėjau pildyti anketų, tad teko paplūšėti, tam, kad galėčiau išvysti, ką reiškia dirbti pas vadovą.
[Žurnalistas] Dėl pirmo darbo su pakvietimu pritariu, manau kiekvienas galime pritarti, jog nevisi iškarto mokėjome pildyti anketų į darbus, kas dabar jau atrodo juokinga , tačiau tuometu dar turėjome palengvinimą, matydavome kitų anketas ir jas tiesiog pakeisdavome savaip, ko dabartiniai naujokai neturi :(. Paminėjai jog pradėjus žaisti buvai labai jaunas, kiek Jums metų dabar? Kiek žinau esate jauniausias komandos narys, papasakokite apie savo kelia į komandą.
[Atsakovas] Manau dabartinis, kaip pats paminėjai „pasunkinimas“ gal ir į naudą žaidėjams, daugiau laiko praleidžia prie viso anketos rašymo, bet išmoksta tai padaryti patys. Man yra 16. Ir taip, esu jauniausias komandos narys. Na į komandą norėjau jau gan senai, komandos nario pareigos man buvo kažkas wow. Neslėpsiu, kad esu bandęs pateikti anketą į komandos nario pareigas ir anksčiau, bet bandymas buvo nesėkimngas. Kalbant apie kelią į komandą, manau reikėtų pradėti nuo pradžių. Pirmosios mano pareigos buvo TAXI direktorius, kadencija buvo gan nevykusi, buvo gan liūdna, nes maniau, kad, kuo toliau, tuo mažiau šansų man tapti komandos nariu. Bet praėjus, jei neklystu keletai mėn. gavau pasiūlymą tapti fūristų pavaduotojumi pas Denis_Xander, pagalvojau, gal tai mano šansas įrodyti, kad taksistų direktoriaus kadencija tik prisvilęs blynas ir vadovauti firmai tikrai sugebu. Manau tai ir buvo lūžio taškas. Beeinant pavaduotojo pareigas, paskelbiau anketą į nemokamo administratoriaus postą. Po tam tikro laiko, gavau administratorių, tai mane nustebino, bet tuo pačiu ir supratau, kad dar turiu šansų patekti į komandą. Administratorius taip pat buvau ne tobulas, teko priimti ne vieną ir ne dvi pastabas iš administracijos, bet susitvarkiau elgesį, priėmiau pastabas ir štai aš čia.
[Žurnalistas] Tikrai taip, judame į priekį ir mokomės iš klaidų, jei nepadarytos klaidos dauguma nebūtų tuo kas yra dabar. Smagu matyti kaip asmuo gali pasitaisyti ir tiek pasiekti. Apie dabar einamas Jūsų pareigas Tvarkos prižiūrėtojas, barų prižiūrėtojas, event prižiūrėtojas - Kaip sekasi jas atlikti? Kurias atlikti sunkiausia ir kodėl?
[Atsakovas] Tvarkos, event prižiūrėtojo nėra sunkios pareigos, didelių problemų nėra, jau galėčiau save vadinti senbūviu, nes artėja pirmasis mano gimtadienis – metai komandoje. Kalbant apie barų prižiūrėtoją, suvaldyti barinius nėra lengva, jiems visad kažkas netinka – įtikti neįmanoma. Manau tai didžiausia problema su kuria susiduriu eidamas šias pareigas.
[Žurnalistas] Visų pirmą kaip barų prižiūrėtojui nemanau ar Jums reikia valdyti barinius, tiesiog nustatykite savo griežtą tvarką ir po kiek laiko pripras. Kaip Jums pačiam dabartine baikerių sistema?
[Atsakovas] Pati sistema buvo įdomi, kai buvau pakviestas testuoti sistemą pirmą kartą – atrodė tikrai wow. Manau vienintelė problema, kurią išspręsti sunku, tai balansas. Visuomet laimi tik viena pusė, nėra taip, kad jėgos būtų apylygės. Gal tai tiesiog problema dėl kurios suku galvą be reikalo, bet noriu duoti įdomumo ir vienai ir kitai pusei.
[Žurnalistas] Dėl balanso nemanau ar kažką gali padaryti, čia jau patys baikeriai turi mokintis cbuginti kas tikrai įmanoma įdėjus šiek tiek pastangų. O dėl to jog viena pusė visada laimi būdavo ir su senomis gaujomis taip pat ir esu girdėjęs jog kai buvo Surenos ir Nortenos taip pat viena pusė dominuodavo, ties tuo nelabai ką pakeisi. Nebent jau turi kažką sumąstęs jei taip ar gali pasidalinti? Taip pat Barų informacijų skiltyje yra tema su balsavimų „Cbug ar sena tupinėjimų sistema“ kokie galimi pokyčiai ar apie tai nėra kalbama nes šie balsavimai jau gan ilgą laiką matomi.
[Atsakovas] Kad esu galvojęs problemos taisymų būdų, šitą galiu patvirtinti. Tiksliai atskleisti to, ką ir kokių problemos sprendimų esu sugalvojęs atskleisti nenoriu. Lai tai lieka paslaptyje, gal kažkada tai išvysime serveryje! Kalbant apie tavo minimą temą, tai galvojant apie balanso išgavimą tarp gaujų, teko remtis ir šia tema, sakiau, kad nieko neminėsiu, bet pasakysiu tai, kad buvo kilę minčių siūlyti šalinti CBUG'Ą, pasirėmus temos balsavimu, didžioji dalis žaidėjų nori tupinėjimo, tad tai būtų ir naudinga žaidėjams ir būtų šansų laimėti tiek vienam, tiek kitam barui. Be viso to ką paminėjau, apie temą nėra rimtų kalbų. Tai buvo labiau skirta tam, kad sužinoti žaidėjų nuomonę.
[Žurnalistas] Supratau, tikimės tai ką esate sugalvojęs išvysime ateityje. Šnekant apie pačias pareigas gal galite paaiškinti žaidėjams kokį būtent darbą atliekate užimdamas barų prižiūrėtojo pareigas?
[Atsakovas] Na pagrindinis mano darbas tai stebėti, kad nebūtų pažeidžiamos sukurtos serverio/prižiūrėtojų taisyklės. Prie viso šito prisideda ir papildomi darbai. Retkarčiais stengiuosi pabendrauti su išrinktais lyderiais, ar nekyla noras palikti pareigas, ar jie vis dar turi motyvacijos užimti šias pareigas. Į mano darbą įeina ir veiksmų stebėjimas, tad, kai tik turiu galimybę, stengiuosi juos stebėti, kartais ir sudalyvauti. Žinoma yra ir kitų, menkesnių darbų, kurie nematomi paprastiems serverio žaidėjams.
[Žurnalistas] Kalbant apie dabartinius lyderius ką apie juos manote? Kokių trukumu matote jų baruose?
[Atsakovas] Na kolkas didelių problemų su lyderiais nėra. Abiejų barų lyderiai deda pastangas į barą, stengiasi būti nugalėtojai. MG baras yra ta stiprioji grandis, todėl įveikti jį BB barui yra šioks toks iššūkis. Todėl noriu pasidžiaugti dėl James motyvacijos, kad jis vis dar stengiasi kažką laimėti, bei tuo pačiu nepalikti kito baro be veiksmo.
[Žurnalistas] Na taip MG baras pasižymi esančiais šauliais. O dabar paslenkant kalbas apie pareigas ir barus. Koks įsimintiniausias įvykis Greenside ar koks juokingesnių? Vistiek nemažai laiko praleidęs serveryje, smalsu ką esi prisimatęs.
[Atsakovas] Vieno įvykio įvardinti negalėčiau. Kai pradėjau aktyviau bendrauti su kitais žaidėjais, susidarė tam tikras žmonių ratas, su kuriais buvo visokių nutikimų. Manau asmeniškai įsimintiniausias įvykis, pirmų pareigų gavimas, patekimas į komandą, o juokingiausias? Buvo daug juokingų nutikimų, tad tiksliai įvardinti nemanau, kad įmanoma.
[Žurnalistas] Supratau. Kitas klausimas būtų, jeigu galėtum kažką pakeisti serveryje kas tai būtų?
[Atsakovas] Prieš atsakant į šį klausimą teko šiek tiek pagalvoti, bet serveryje man viskas tinka, nėra tokio dalyko, kuris būtų vertas pakeitimo. Apibendrintai kalbant apie patį žaidimą, norėtųsi, kad sugrįžtu senoji auditorija, nes pripažinkime žaidimas jau atgyveno savo, žaidėjai tik išeina, o naujų vis mažiau.
[Žurnalistas] Dėl šito nesiginčiju aplamai SA-MP jau miršta ženkliai matosi ir kituose projektuose žaidėjų kritimą. Tad kitas klausimas ką manote apie projekto ateitį?
[Atsakovas] Na kaip ir minėjau, žaidimas po truputį miršta, kiti serveriai aplink taip pat. Kalbant apie mus, mažėjant žaidėjų skaičiui, mažėja ir savininkų motyvacija, bet manau, jei atnaujinimai bus reguliariai keliami, žaidėjų skaičius ženkliai kisti neturėtų. Ilgai lauktas didysis update tikrai pagyvino serverį, na, o įkeltas gaujų update dar tik pakėlė žaidėjų skaičių, kol žaidėjams bus įdomu ir sistemos bus bent minimaliai atnaujinamos, galėsime mėgautis žaidimu aktyviame serveryje.
[Žurnalistas] Aišku. Dėkoju už šį pokalbį. Po šia žinute galite palikti palinkėjimą ar išsakyti tai ką norite ko nepaklausiau. Iki!
[Atsakovas] Ačiū tau, kad pakvietei būti šio interviu svečiu. Iškamantinejai mane gan plačiai tad nieko daug pridurti neturiu. Visiems serverio žaidėjams linkiu sėkmingų dėžių , bei neužilgo ateinančių šv. Kalėdų. Bei šiek tiek reklamos sau, Perku legendinius aksesuarus! Iki.

w32zPda.png

Kaip sunku užsidirbti milijoną?

Ar labai sunku užsidirbti milijoną šiais laikais? Po atnaujinimo kuriame pakėlė algas gaunamas į minutę, taip pat dar galima prisidėti aksesuarų su papildomais uždarbiais dabar į minutę galima gauti iki 150€(dirbant taksi ir būdint), 140€ kituose darbuose su pakvietimais, paskaičiavus milijoną galima uždirbti vien sėdint transporte per du gerus mėnesius, tačiau dar gaunant savaitines algas tai galite padaryti ir greičiau. Vykstant eventams galite tai padaryti vos per kelias dienas kaip ir padarė vienas iš mūsų atsakovų.

Iqvaz_Shifter atsakė į kelis užduotus klausimus:

[Žurnalistas]„Express News“ Labas rytas, tema yra (Kaip sunku užsidirbti milijoną) Matau, kad esate užsiregistravęs prieš mėnesį ir jau turite 2.000.000€ rankose, kokia Jūsų paslaptis?
[Atsakovas] Helovyno eventas, bei jų dėžės.
[Žurnalistas] Ar galite plačiau?
[Atsakovas] Jokios paslapties čia nėra, tiesiog rinkome helovino dėžes, bei pardavinėjome su draugais.
[Žurnalistas] Tai tie du milijonai uždirbti buvo tik helovino metu? Kol nebuvo evento ar sunku buvo užsidirbti?
[Atsakovas] Taip, nebuvo, nes pasitaikė "Naujoko sekmė" per pirmąją žaidimo savaitę ir gavau Jizzy B skin'ą, kurį pardavęs gavau daug pinigų.
[Žurnalistas] A tai va kaip Jums pasisekė, dabar jau supratau. O ką šiaip manote apie sunkumą užsidirbti pinigus ar juos sunku gauti ar lengva pasidaryti profitą?
[Atsakovas] Na, nemanau, kad yra sunku jeigu žmogus turi smegenų ir bent jau kažką supranta apie ekonomiką žaidime tai tikrai nebus sunku.
[Žurnalistas] O pats bandote darytis daugiau pinigų ar tai nelabai rūpi ir tiesiog leidžiate juos kaip norite?
[Atsakovas] Nebesistengiu, dabar leidžiu juos savo malonumui, o kai reiks tai jau turbūt bus atsibodęs tas SAMP'as.
[Žurnalistas] Supratau, ačiū už Jūsų laiką ir atsakytus klausimus. Po šia žinute galite palikti palinkėjimą žaidėjams ar tiesiog išsakyti to ko nepaklausiau.

w32zPda.png

Nuo praeito numerio praėjo vos ne pusę metų..

Kokių pokyčių buvo per tuos pusę metų. Pradėkime nuo to jog paskutiniame numeryje rašiau apie Hitautas_White DP pareigų palikimą, o dabar jį matome jau kaip vieną iš serverio pagrindinių administratorių. Tuo metu Direktorių prižiūrėtojo pareigas perimė Mafijos_Senelis kuris taip pat jas neseniai ir paliko, o dabar naujoji Direktorių Prižiūrėtoja yra Gabi_Jole, per pirmas savaites jau teko rinkti naujus Direktorius ir rašyti analizę. Taip pat dar vienas naujas komandos narys Tnt_Edwax jei neklystu jis buvo rotuojamas iš ADMIN žaidėjo pareigų į Tvarkos prižiūrėtojo. Tnt jau sukurė vieną naudingesnių temų forume susijus su aksesuarais. Sveikiname naujuosius komandos narius.

Pirmą kartą Greenside projekte vyko „Didysis Vasaros Eventas“ kuriame reikėjo surinkti kuo daugiau patirties taškų norint laimėti, išviso buvo 10 nugalėtojų kurie gavo nemokama PREMIUM naryste, /tdeze,/adeze bei kreditų, o pirmi trys žaidėjai dar laimėjo dar papildomai retus transportus.
1. Dovis_Gtx - Sandking
2. Tautvidas_Krisci - Hotring A
3. Lukas_Bumas - Hotring B

Taip pat pačioje temoje, Rokas yra parašęs „ Jeigu ateityje norite pakartoti kažką panašaus – sureaguokite į šį pranešimą.“ tad jei norite galite nueiti ir sureaguoti į pranešimą ir tikėtis jog panašaus tipo konkursas bus kartojamas.
Pirmas Joninių eventa - daug apie jį nėra ką rašyti tiesiog papildoma veikla žaidėjams vasaros metu ir pirmas Joninių eventas Greenside projekte, žaidėjai vykdę užduotis gavo tam tikrus prizus. Tai buvo dar vienas puikus eventas puikiame serveryje.
Nuo dydžiojo atnaujinimo, prasidėjo reguliariai vykstantys atnaujinimai kas yra tiesiog puiku, ypač prisiminus tuos senus laikus kai teko laukti to vieno vienintelio atnaujinimo gerus du metus, o dabar tiesiog žinome jog administracija patys suprato jog priimė nekokį sprendimą daryti vieną didelį atnaujinimą, o geriau daryti dažniau tačiau po truputi.

Tai tiek ties šiuo numeriu, tai buvo paskutinis šiais metais, o kada kitas tiksliai nepasakysiu. IKI KITO KARTO!

w32zPda.png

 Žaidėjų Reklamos/Skelbimai:

Martin_Gossard - Perka legendinius aksesuarus
Tony_Express - Parduodu /tdeze (silver, bronza), Birthday Edition tr. Greenwood 6ID ir 229ID, Banana Edition Manana, Halloween Edition Jester 211ID

 

 

Reklama/skelbimas kainuoja - 5.000€, dėl jos susisiek sumanimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
Pagarbiai „Express News“ 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.