Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Dalinuosi žiemos modifikacija

Fresh_Weed

Rekomenduojamas pranešimas

Taigi artėjant žiemos sezonui vis arčiau ir arčiau nusprendžiau pasidalinti žiemos modifikacijomis kuriomis aš naudojuosi, taip tai yra iš interneto, bet giliai užslėptos modifikacijos. Pasidalinsiu dviejais žiemos modpackais, juose yra viso pasaulio tekstūros pakeistos į žiemos, ir priedui yra apsnigtos mašinos ir šalto kvepavimo efektas iš žmogeliuko. Viską pamatysite apačioje.

Žiema v1

Šiame modpacke galite rasti pakeistas kelio teksūras, bei apsnigtas mašinas, bet perpsėju kad nebus visos, labiausiai matosi man rodos ant admiral, ir elegy, daugiau man rodos visų transporto priemonių stiklai tiesiog bus užšąle. Numesiu apačioje kaip kas daug maž atrodo, daugiau patys pamatysite kai įsirašysite.
3eAuWyE.png

RZ3PnXk.png

0tXdFpI.png

Žiema v2

Asmeniškai man gražesnios tekstūros, nepadaro žaidimo per daug baltu, kelio tekstūros tokios padarytos lyg būtų plikledis, tikrai gražu bent jau man, aišku skonio reikalas.  Daugiau pamatysite kaip įsirašysite labai tingėjau važinėt ir viską fotografuoti ir jums rodyti kaip kas atrodo.. :D Viduje papkes rasite ir ta žmogeliuko kvepavimą.

gNnDLud.png

Breathing modas kaip atrodo

Tuoliau yra snaigių kritimo efektas atsisiuntimo nuorada galite rasti čia būtinai naudokite cleo, ir efektus kitokius nei default juos galite rasti taip pat va čia aktyvavimo principas labai paprastas tiesiog CTRL ir + snigimo stadiju yra 3 nuo silpniausios iki pačios stipriausios

P.S jei reikės pagalbos rašykite į A.Ž tikrai suteiksiu pagalbą. Be to įsirašymo principas labai paprastas tiesiog įkelkite viską į gta direktorijos esanti folderį modloader, ir viskas turėtu veikti, o par.cs kelkite į cleo papke jei norite, kad jums veiktu breathing efektas.

Redaguota Fresh_Weed

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
40 min prieš, Viscountess_Qss rašė:

O kaip įsirašyti tą snaigių kritimo mod ? parašyk pm

tsg instala į gta direktorija parink ir viskas turek cleo, viskas veiks

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.