Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mano pasiūlymai iš „barų“ pusės,

Floyd_Barnett

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lukas_Bumas 
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai pirmas pasiūlymas būtų padaryti tam tikrą laiką tarp veiksmų t.y. kontrabandų laiko. Kadangi atsiranda kontrabandos  nuo 16 iki 23 valandos. Tad mano pasiūlymas būtų toks, kad padaryti nuo 17 iki 18 pirmąją kontrabandą ir antrąją nuo 20 iki 21. Arba kažkas panašaus. 
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad visi žinotų ir spėtų sudalyvauti tam tikram veiksme, nes šiuo metu kontrabandos atsiranda net ir po 23 valandos.
Antrasis pasiūlymas būtų toks,

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lukas_Bumas 
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai mano pasiūlymas yra padaryti „C-BUG“ areną, nes šiuo metu žaidėjai norintys treniruotis renkasi kitus „DM“ tipo serverius, tad ir žaidėjų skaičius tam tikru momentu yra mažesnis.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad daugelis gaujinių sutiktų su manimi ir „C-BUG“ mokintųsi būtent šiame serveryje.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Be jokių pastabų esu už šį pasiūlymą, dar papildomas pasiūlymas būtų padaryti ne 2, o tris kontrabandas ir sulyginti produktą / laikotarpį iki dvejų lygių, naudinga būtų tuo jog būtų įmanoma laikus padaryti 16-17 18-19 20-21 jog tikrai būtų įmanoma užimtam žmogui skirti laisvo laiko nuvykti bent vieną iš trijų kontrabandos sandelių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visiškai pritarčiau abiems pasiūlymams, kadangi tas sistemos laiko pasirinkimas tik gan dažnai erzina, o dėl arenos nemanau, kad tai yra kažkoks trukdis, tiesiog kaip tik manau išlaikytumėt serverio online skaičių, kadangi nereikėtu rinktis kitų serverių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.