Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Taksistų vadovo kėdė perleidžiama!

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

Esu linkusi, dabar labiau tiktų buvau, suteikti šansą naujiems veidams valdžioje ir padaryti pradžią jų didesniems tikslams link. Akivaizdu to nevertino, o galbūt geriau rinktis su patirtimi žmogų, kuris tikrai žinos ką daro.
Taksi firmai su dvejais paskutiniais vadovais ne itin pasisekė. Firmos lygį ir reputaciją leido tik žemyn. Iš pradžių buvę vadovai dega noru ir motyvacija vadovauti, tačiau tai tik laikina. Labiau linkę tik laiške žadėti tuščiais žodžiais. Puikiai buvo matoma kokia realybė. Rašinėlius moka rašyti visi, tačiau retas žmogus rašo su nuoširdžiais tikslais, o ne tik tam, kad rašyti. Galiausiai geba tik purvais drabstytis, neetiška ir šiek tiek lėkšta. Labai svarbu pripažinti savo kaltę ir už tai prisiimti atsakomybę.
Norėčiau padėkoti Jessy_Corres už labai trumpą kadenciją, tačiau liežuvis nesiverčia to pasakyti. Apmaudu, kad slapstėsi po kauke, tačiau labai greitai viskas išryškėjo. Vadovo nesiliaujantis neadekvatus elgesys, po žodinių įspėjimų ir ne tik, privedė prie minties - nušalinti. Negana to, jog elgėsi neadekvačiai su serverio žaidėjais, racijoje su darbuotojais, žinodamas, kad jau liko visai nedaug būti vadovo kėdėje, įvedė firmoje korupciją ir pasinaudojo Taksi firmos pelno pasisavinimu. Apgailestauju, bet parduotos tr. priemonės ir buvęs firmos pelnas, neatnešė jokio pelno, Jessy, į kišenę.  Galvojo padarys gudriau, tačiau čia taip niekas paprastai ir toli nepabėga. 

 

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Taksi firmos direktorius rinkimuose, užėmęs antrąją vietą žaidėjas, turėjęs ne vienerias pareigas GreenSide projekte, tad per visas kadencijas  sukauptas žinių bagažas yra tikrai nemažas. O pats požiūris į pareigas nėra toks vėjavaikiškas. Tad patikėti pareigas noriu būtent Haku_Rinha. Didelė dalis, labiau senbuvių, žaidėjų puikiai žino apie šį žaidėją. 
Tariu Tau didelį AČIŪ, kad sutikai su pateiktu pasiūlymu, nepabijojai ir vis dar spinduliuoji noru bei motyvacija. Linkiu ir tikiuosi, jog Tavo noras pakelti Taksi firmą aukščiau, bus įgyvendintas. Sveikinu ir geros kadencijos!

Naujasis firmos vadovas - Haku_Rinha.
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (misko_uoga#0851) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.