Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA


Tikėjausi sulaukti daugiau kandidatūrų. Kadangi tai neutrali firma, turinti stabilų biudžetą. Tačiau džiaugiuosi, šios dvi kandidatūros tvarkingai pateiktos, taip kaip turi atrodyti motyvacinis laiškas. Abu žaidėjai yra potencialūs į šias pareigas.
Pakartosiu, tai ką minėjau Policijos Departamento analizėje, replikas ir visus kitus purvus pasilikite sau.
Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute, žaidime (@Gabi_Jole) ar discord’e (misko_uoga#0851).

KANDIDATAI

Pirmasis - idėjos tvirtos, viskas aiškiai išdėliota. Esate nepastovus, bent jau pastaruoju metu. Kurį laiką parodote savo aktyvumą ir motyvaciją, bet ji gana blanki, o po kurio laiko tiesiog dingstate. Anksčiau motyvacija ir tikslai atrodė tikrai geriau, šiuo metu to nepasakyčiau. Daugiau ką ir pasakyti neturi, potencialus kandidatas, turėjęs pareigas ne vienas. Žinoma, saugus variantas, bet nežinau ar pastovus.

 

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Nusprendžiau suteikti galimybę naujam veidui vadovų gretose. Noras, motyvacija, idėjos ir toliau tikslų siekimas akivaizdus. Labai džiaugiuosi, kad nepasidavėte ir siekėte toliau užsibrėžtų tikslų link. Juolab, nepasisekus, niekur nedingdavote ir toliau mėgaudavotės žaidimu. Tikiuosi tai bus žingsnis, kuriame atrasite rimties, naujų iššūkių, pažinčių bei tobulėsite toliau. Nenuvilk. Sėkmės ir geros kadencijos!

Mechanikų vadovo kėdę užėmė - Airis_Huf.
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (misko_uoga#0851) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.