Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas susijęs su pervežėjų darbu.

Minusinis_Ateivis

Už/Prieš IDĖJĄ  

7 balsai

  1. 1. Už šį pasiūlymą esu:

    • 7
    • PRIEŠ
      0

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Minusinis_Ateivis
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pirmasis pasiūlymas susijęs su kontraktais. Kadangi dirbu fūriste jau nemažai laiko ir esu girdėjusi prieš tai, kad kartais yra tokių atvejų, kad nuo pickup'o pasiimant kontraktą per greit prispandinėji enter ir pasiima kontraktas ne tas kurį nori. Dažniausiai dauguma ima kontraktą vežti iš LV miesto, nes iš ten yra patogesni keliai ir yra greičiau, o šis kontraktas iš LV yra pačioje apačioje, tad tie kurie dažniausiai naviguoja su Enter ir rodyklėmis pasiima ne tą krovinį ir iš ten nenori vežti, o turi laukti 24 valandas, kad pasiimtų naują kontraktą. Tai pasiūlymas būtų toks, kad jei žmogus pasiima ne iš to miesto kontraktą iš kurio norėjo, kad galėtų atšaukti kontraktą ir pasiimti norimą, tačiau atšaukti kontraktą būtų galima tik tuomet, jei nesi nuvežęs nei vieno krovinio pagal tą kontraktą.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Dėl paprastesnio ir patogesnio darbo, kad nereikėtų laukti 24 valandų, kad pasiimti naują kontraktą iš norimo miesto.

 


Ir dar norėjau rašytu su /pdk lentele, tačiau jau Vw pasiūlęs yra tai. Retai, tačiau didesniais kiekiais yra užsisakomi baldai, dauguma priima užsakymus, tačiau neparašo kelintą pasiima užsakymą, tada kartais lieka nepriimtų, o kartais ir kai nuveži pirmuosius /pdk atsiranda naujų ir apie naujus pamiršta. Tad atsidarius lentelę būtų labai patogu pamatyti, kurie nebuvo priimti ir kuriuos vis dar reikia nuvežti.

Redaguota Minusinis_Ateivis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Registruotas seniausiai.


Kontrakto atšaukimui turėtu būt mokestis. Nes pradėsit abusint ir ieškotis kontraktų pagal savo poreikius, kad lengviau rangą keltis ir t.t

Redaguota Rimtas_Debesis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jei nematai, tai įdėjau, kad ir kiti siūlė šią idėją su Pdk lentele. Dėl mokesčio, tai taip, gali ir tai padaryti, bet vienas iš būdų būtų, kad galima atšaukti kai yra iš to kontrakto nuvežta nulis krovinių ir tarkim per parą gali atšaukti tik vieną kontraką, arba galėtų būti laiko tarpas kas kiek laiko atšaukti kontraktą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.