Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Gruzinas_Tortilla

Lets_Doit

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Lets_Doit
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Gruzinas_Tortilla
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Už atsainu žiūrėjimą į firmos darbuotojus. Gaudėm "pareigūnų" mašiną, bet gavom peilių. Ir kaip visada "direktorius" žaidėją gins ir bus nenubaustas.
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://streamable.com/9bfpoa

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas,

Nežinau kam tie impulsyvūs nuosprendžiai ir papeikimų rašymai. Net nespėjome atsakyti į darbuotojo papeikimą jau sulaukiau galimybės atsakyti į savąjį.

Kalbant apie papeikimą, pilnai sutinku, kad darbuotojas situacijoje pasirodė nepavyzdingai ir nekompetentingai. Darbuotojo papeikimo nuosprendis buvo priimtas bendrai manęs bei pavaduotojo, taip pat apie papeikimo nuosprendį buvo informuota ir direktorių prižiūrėtoja, kuri priimto nuosprendžio nekomentavo, tai ir iš jos pusės supratome, kad viskas tvarkoje.

Taip, suprantu, yra buvę situacijų, kuomet žaidėjai būna išmesti iš firmos ar net užblokuoti už tokius dalykus, tačiau yra skirtumas, kur viskas yra daroma tyčia siekiant pakenkti, o kur netyčia. Tavo pateiktame vaizdo įraše matosi, kad pareigūnas skrido ganėtinai žemai, o sureaguoti į atvažiuojantį motociklą pareigūnas neturėjo užtektinai laiko, lygiai taip pat kaip ir jūsų motociklo vairuotojas neturėjo užtektinai laiko sureaguoti ir pasukti vairo į dešinę bei išvengti visos situacijos. Negana to, buvote visi prikelti iškarto po incidento pačių pareigūnų, taip pat pareigūnai palaukė kol iš naujo suvartojote narkotikus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš kur tu žinai, jog jis netyčia taip pasielgė? Kodėl sakai "buvote visi prikelti iš karto" jei ten tavęs net nebuvo, 6 žaidėjai mūsų mirė ir ligoninėj atsirado. Prikėlėt tik 3. Čia sutapimas, kai mes gaudom mašiną jūsų ir sraigtas tuo metu iš už kampo atskrenda? Kam sraigtą naudot jei net kontros pakai nepradėti krauti. Čia už tokius bairius mest lauk reik, o ne įspėjimus dėliot. Neduok dieve barinis su dviratuku į zoną atvaro mentai iškart raportuoja prižiūrėtoją. Kuo tolyn tuo durnyn su tokiom sistemom ir tokiais atmazais

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Rašyti direktoriui papeikimą nežinant koks bus nuosprendis į darbuotojui parašytą papeikimą, tai labai neprotinga. Reikėjo sulaukti ir tuomet, jei netenkina vadovų nutarimas, rašyti papeikimą. Na, o reziumė atsakymą gavote, policijos darbuotojas(Merso_Vairuotojas) nubaustas darbo įspėjimu. Tad kitose situacijose turėkite kantrybės ir sulaukite vieno iš firmos vadovų atsakymo į darbuotojui parašytą papeikimą, ir tai galioja visiems. 

Policijos departamento direktorius baudžiamas nebus. 
Tema rakinama. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.