Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymai „barų“ sistemai pagerinti,

Floyd_Barnett

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lukas_Bumas
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pastebėjau, kad gossardas su savo „protingom“ įdėjom bando nunerfint baikerius. Tai mano pasiūlymas yra išimt kokainą ir palikt viską kaip buvo 2017. Kas nori c-bugina, kas nori tupinėja ir dar kitokie šaudymo stiliai.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereikės ant kokso leist savų pinigų, kas vyksta šiuo metu, dar tas kokaino efekto ekranas nėra labai geras, kadangi nelabai kas ir matosi. Va kaip atrodo kokaino efektas pas daugelį. ČIA.

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lukas_Bumas
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dar vienas pasiūlymas būtų, sugrąžinti senas kainas už produkciją, t.y 50€/vnt, kadangi bare gali būt iki 25 baikerių, tai premijos būna labai mažos arba turi dėt iš savęs, kad išmokėtum premijas. Be to dar kokainą iš savęs reikia pirkt, tai jokio profito bare nepasidarysi, tik į minusą brisi.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kaip ir sakiau, kadangi kokainą reikės  pirkt iš savęs, tai bent kažkiek ir tau į rankas įkristų pinigų. Logiškai pagalvojus už 15 sekundžių džiaugsmo mokėt 7-8k už vienetą, nėra gerai.

 

 

Redaguota Floyd_Barnett
Klaida

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, kadangi mentai ir taip cbugina su savo spazais nonstop. Ir manau visai būtų gerai mentus išimti iš gaujų veiksmų. Nes jei tu nori dalyvauti gaujų veiksmuose eik į gaujas, o nebūk mentas. Suprantu kai būna bankas kratos viskas okei. Bet kai gaujos kariauja dėl ginklų ir narkų ir mentai su sraigtais užskridę ant kalnų drožia į tuos boksus o mūsų rifle jų nepasiekia. O kai barams trūksta deaglo tai niekas jo neduoda (gosardas visad uždeda sako to dgl, bet reikia į rušą imti po 30vnt kad užtektų keliems rušams jei žmonių daugiau.) Čia tik mano nuomonė.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
14 min prieš, Joris_Ping rašė:

Koksą tai palikit, papildoma veikla, uždarbis naujesniems, rizika.

Kainas už produkciją tikrai galite grąžinti.

Ekonomikos gadinimas tas koksas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

pirma ideja pasaka nors ir savininkai pries verta susimastyt butu. su salyga jei keistu deaglo dmg (turetu ir kibimas susitvarkyt, nes defaultinis san andreaso uzmestas yra)

antra nera tikslo kelt, bara ne del euru pasiemi o del pirteles serve

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.