Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas Medikų Darbui.

Jeremy_Nuevo

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jeremy_Nuevo
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 

 

Operacija

|

Viskas vyktu taip: Pirma darbuotojas turi saugiai atvežti nukentėjusį žmogų į ligoninė, atvežimas bus nurodytas "Iškvietimai į namus" pasiūlyme po šio.

Atvežus pacientą, racijoje operatorė praneš kad pacientas yra paguldytas į kokią nors numeriu nurodyta palatą.

57cb6ada36408fa724cdc7680cea7294622.jpg

Parašius tam tikrą sukurtą komandą išmestu lentelė kokia reikalinga operacija ir kiek laiko turi kad priimtum operaciją.

b5e1096ae9adea6cf43907a3d5ae5572436.jpg

Tai pogi būtų prioritetas kas atvežė nukentėjusi "10 sec" kaip paprastam iškvietimui manau užtektu tiek laiko, kad priimtu.

Tai pogi būtų nurodytos kokios yra operacijos priežastys. pvž:

Šautinė žaizda

Apendicitas

Vėžys

Cezario pjūvis.

Organų pakeitimas.

Sąnario keitimas.

Visiška histerektomija.

Širdies operacija.

 

Priėmus operacija, darbuotojas turi nuvykti į ligoninės palatą:

c9a9f45ecc233f77fc5da3d90ab98444971.jpg

Nuvykęs ten turi prieiti prie nurodyto numerio. paspaudęs "ALT" mygtuką turi patvirtinti kad jis bandys išgelbėti paciento gyvybė, patvirtinus viską, bus nuteleportuotas į operacinė (Tai pat kaip žaidžiant krepšinį viskas dingsta lyg būtų nuteleportuotas į tuščią serverį visiškai vienas, kad neįeitų kiti žmonės ir netrugdytų).

2fb717b5e8d313c57b2951b4b05763a480.jpg

Kaip viskas vyks:

Viskas bus taip, turi nueiti į tam nurodyta vietą, pasiimti operacinius įrankius:

Pirštinės

Pleistrai

Siūlai

Šildyklės, šaldyklės

Švirkštai

Švirkštynės, pipetės

Tvarsliava

Vatos produktai ir t.t

Turint viską turi prieiti prie paciento stalo ir pradėti daryti operacija, vyks kaip gaminant kokainą su "ALT" mygtuku reik pradėti, tada  kils procentai bei reikės spaudinėti tam skirtus mygtukus, kaip žvėjyboje SPACE-Y-ALT. Tada kai bus pasiektas procentų reikalavimas reikės paspausti "F" mygtuką kad baigtum ir tęsti kitus nurodytus reikalavimus, kaip pjovimas su skalpeliu, kraujo nuvalymas ir t.t. Viena operacija turėtu trukti bent daugiau nei 5min. Operacijai irgi turėtu būti nurodytas laikas iki kiek turi laiko pabaigti operacija, arba pacientas žus, sakykim vienai operacijai reikia 10min, nespėjus per 10min išgelbėti paciento jis žus, pinigų nebus gaunama bei bus pranešama racijoje kad pacientas neišgyvno. Gal ir galėtu nuiimti nuo darbo fondo kokius 200e. Išgelbėjus pacientą bus gaunama piniginė suma, tarkim 1k būtų pakankama bei nuskaičiuotu kelis procentus į darbo fondą.

 

iškvietimai į namus.

|

Pagrindinis pasiūlymas norint daryti operaciją.

Viskas vykst taip:

Parašius komanda kaip /muzduotis arba kitokia komanda, ARBA iškvietimai į namus iškvietimai bus automatiškai sukurti ir iškviesti serverio,  sėdint darbinėje transporto priemonėje darbuotojas gaus iškvietimą kad reikia skubios pagalbos į namus. Priėmus iškvietimą bus nurodyta namo ID ir kiek laiko turi nuvažiuoti į paskirtą vietą. 

f6c977534dd25c37aeed38aacc7dfa7e384.jpg

Priimti iškvietimą reikia su tam sukurta komanda. priėmus iškvietimą, prie darbinės galinių durų atsiranda užrašas norint pasiimti neštuvus jei būtina, bet pirma reikia nuvykti į paskirtą vieta. Nuvykus reikia įeiti į namo vidų išsiaiškinti situacija ir įsitikinti ar žmogui reikia neštuvų ir nuvėžti į ligoninę. 

Jei žmogui reikia neštuvų, reikia išeiti iš namo ir prieiti prie galinių durėlių ir pasiimti neštuvus:

0402f8713ed24bce3e45f245ff4c4629856.jpg

 

Prie žaidėjo atsiras neštuvo objektas kuris yra sukurtas pačių kurėjų, neštuvai atsiras arba prieš žaidėja arba kur nors prie jo. pasiėmus neštuvus reikia įeiti į vidų ir paguldyti nukentėjusi ant neštuvų su "ALT" arba "Y" mygtuku. Viską tai padarius reikia kuo greičiau ir kuo saugiau nuvykti į ligoninę, daužant greitatją nukentėjusysis gali neišgyventi. Tai pogi jo būklė gali būti kritinė tai kart nuo karto reikės būtinai sustoti ir spaudinėti tam skirtus mygtukus kad jo būklė atsistatytu. Kas toliau vyks tai yra parašyta "Operacija" pasiūlyme.

 

 

Skęstantys žmonės

|

Gal ir netikroviškas pasiūlymas nes manau lietuvoje neturime greitosios pagalbos laivų kurie gelbėja skęstančius ar nuskendusius žmones. Bet čia tik žaidimas tai viskas gali būti netikroviška šiek tiek.

Racijoje bus pranešta apie skęstantį žmogų, turite 10 sec priimti iškvietimą nes prioritetas. Priėmus iškvietimą turi pasiimti Greitosios pagalbos laivą kuris bus prie pat ligoninės. 

84a7432c2ecf1452f50ca0dec03ce413746.png

 

Aiškumus jau reiktų padirbėti su mappingu, sukurti greitosios pagalbos laivų punktą.

Pasiemus laivą turi nuvykti į paskirtą vieta, nuvykus turi šokti į vandenį ir gelbėti žmogų, jis gali būti dugne, arba jis tiesiog plūduriuoja, norint išgelbėti žmogų reikia spaudinėti tam skirtus mygtukus. Išgelbėjus ir įmetus į laivą, reikia jį gaivinti su "Y" mygtuku, sėkmingai atgaivinus reikia skubėti iki greitosios pagalbos laivo punkto ir išgelbėti žmogų, tas pats lyg vykdytum /muzduotis. 

 

 

 

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Patikrovišketu darbas  ir duotu daugiau veiklos medikam, nes vežant medikamentus ir vykdtant /muzduotis gali atsibosti, tai šiek tiek kitos veiklos bei naujos nepakenktų, atsirastu daugiau žmonių kurie norėtu dirbti šį darbą.


Ačiū, kad skaitėt mano rašliavą, įdomu bus skaityti jūsų nuomones, teigiamas bei neigiamas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.