Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Policijos departamento direktoriaus rinkimų apžvalga,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Atranka užsitęsė dėl tos pačios priežasties, kaip ir kitos atrankos – dėl nepakankamo kandidatų skaičiaus. Pasitarę su kolegomis nusprendėme nieko nelaukdami rinktis iš to ką turime. Tokio sprendimo pagrindinė priežastis yra ta, jog šiuo metu firmos su laikinais vadovais tinkamai nefunkcionuoja, o žaidėjų norinčiu įsidarbinti yra pakankamai. Kad barai neliūdėtų, pristatome Jums naująjį policijos departamento vadovą!
 

KANDIDATAI

Pirmasis – pateikta kandidatūra pavyzdinga. Viskas išdėstyta aiškiai ir paminėti svarbiausi aspektai. Deja, bet renkantis iš poros kandidatų, pasirinkome ne tave. Pagrindinė to priežastis ta, jog antrasis kandidatas mūsų nuomone turėtų labiau tikti prie esamų firmos aplinkybių. Laukiame tavo kandidatūros galbūt labiau neutralesnėje firmoje, kurioje manau tikrai sužydėtum!

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Kaip ir minėjau pirmo kandidato apžvalgoje, esamoje situacijoje tu mūsų nuomone esi geresnis pasirinkimas. Pats patruliuoji jau nemažą laiko tarpą, esi sukaupęs nemažą pareigūno patirtį, todėl viską labai gerai pažįsti iš vidaus, ko sėkmingai vadovui ir reikia. Tikimės, jog surinksi konkurencingą kolektyvą ir apšildysi baikerius veiklose.

Naujasis Policijos Departamento direktorius Lebronas_Jamesas.
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.