Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Mano manymu, pervežėjų firma yra viena patraukliausiu vadovavimui, nes firma nuolat neša pelną, o darbuotojai yra dažniausiai laimingi, nes čia užsidirbti gražaus pinigėlio tikrai galima. Bet visą šį mano teiginį paneigia ši atranka į vadovo pareigas. Teko ilgokai palaukti, kol atrankoje atsiras kandidatų, kuriuos būtų galima aptarti. Bet ši diena atėjo ir nieko nelaukus trumpai apžvelkime kiekvieną iš kandidatų.

KANDIDATAI

Pirmasis - kaip ir pats minėjai, pateikti kokybišką kandidatūrą tau yra sudėtinga. Tačiau tikrai tavyje matome potencialo ir skatiname nenuleisti rankų. Patarimas iš mano pusės. Prieš pildant kandidatūrą, tiesiog apgalvok ar to tikrai nori. Jeigu nori, tada tiesiog ramiai atsisėsk ir apmąstyk kodėl nori ir visas tas priežasties tiesiog išvardink kandidatūroje. Jeigu priežasčių daug neturi, tokiu atveju pagalvok ar tikrai nori tapti būtent šios firmos vadovu. Galbūt tų norų sugalvotum daugiau, jeigu tai būtų kita firma. Sėkmės ir lauksime tavo kandidatūrų sekančiose atrankose!

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Esi aktyvus žaidėjas, kas efektyviam vadovui yra ypač svarbu. Atsižvelgiant į firmos tipą, asmeniškai manau, jog šiai firmai labai tiksi. Ši firma yra neutrali, kaip ir minėjau viršuje, tikrai pelninga, todėl ties vadovavimu nemanau kad turėsi problemų. Vienintelis klausimas, kaip tau pavyks pasinaudoti šiuo suteiktu mūsų šansu, bet manau kad potencialo turi ir viskas bus gerai. Nestabdyk būti savimi ir tikiu, jog būsi sėkmingu vadovu!

Pasitikime naują Pervežėjų firmos vadovą - Modestas_Wolf!
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.