Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Grumpy_Catas

Neaktyvus

  • 2

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Grumpy_Catas sureagavo į Sabas_Brown tarp Prisistatau Sabas_Brown   
    ANKETOS ŠABLONAS
     
    "
    Jūsų vardas -
    Ing : Sabas_Brown
     
    Kiek jums metų -
    17 metų 
     
    Jūsų nuotrauka -


     
    Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... -
    Na tai sveiki visi , serveryje esu pasivadinęs Sabas_Brown , tikriausiai duag kas mane pažįsta iš Kešos projekto . Atėjau į šį serverį išbandyti ką nors naujo , mane pritraukė unikalios sistemos , darbai ir visą kitą . SA:MP pradėjau žaisti kažkur nuo 2012 metų vidurio , aišku tai nereiškia kad visą laiką vien tik žaisdavau jį , buvo nemažai pertraukų . Per visą savo SA:MP istoriją , teko apsilankyti daugelyje projektu , aišku juose neužsilikau , jie manęs nesudomino , ir grįždavau ten kur pradėjau savo istoriją , šiame projekte tikiuosi taip nebus , nes tas serveris jau manęs nebetraukia , bandysiu nusistovėti GreenSide , šiame projekte per tokį trumpą laiką sutikau ne vieną pažįstamą ... Manau čia bus tai ko reikia visiems,  gera atmosfera , bei tikiuosi šis projektas bus konkurentas kitiems .
    Na apie savo SA:MP istoriją , kaip minėjau dažniausiai žaisdavau tame serveryje , ten nesu daug ko pasiekęs , esu pridaręs begalę klaidų ir blogų dalykų kurie užkirto man kelią į ateitį , ten pasiekau tik Fūristų ir PD/FBI direktoriaus postus , bei buvau šių firmų pavaduotoju . Kaip minėjau pridaręs esu begalę nesamonių daugeliam žaidėjų , pri*cenzūra*ęs po nosim ir pabėgęs , kenkęs kitiem ir t.t , na bet čia nesigilinam , naujas projektas nauji žmonės .
     
    Šiek tiek apie save , mano vardas : Gabrielius , gyvenu nuo pat mažens Kaune , grynas slabodenskas Laisvalaikis aišku draugai , kiti užsiemimai , sporto salė , krepšinis , dviračiai , draugai , fudblotas ir t.t
    Apie savo sąvybęs , esu užsispyręs žmogus , stengiuosi savo pradėtą darbą padaryti kuo geriau , kad būtų iš to rezultatas , nesu ten koks blogietis , esu taikus žmogus ,mėgstantis bendrauti , paprikolinti kaip sakoma , pasilazdavoti vienas iš kito ir t.t .
     
     
    Ai užteks čia pilstyt , jei norėsit tai suprasit .
     
     
    "

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.