Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Dede_Lifanovas

Neaktyvus

  • 5

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Dede_Lifanovas

  • Gimtadienis 2000.10.19

Paskutiniai profilio lankytojai

901 profilio peržiūros
  1. Idomu kaip Floydas reguotu į pralaimėjima, pamatysime 26th  August :)

    19989493_1608306519233382_22191076796923

    1. Rodyti senesnius komentarus  2 komentarai
    2. Tony_Nolasco

      Tony_Nolasco

      Aš už McGregorį, bet kažkodėl abejoju, kad pajims jis Floydą, nes kausis bokso styliumi, o Floydas tik ir boksojasi nuo 3 metukų, 49 kovos ir visos laimėtos, turi bokso patirties jau skaityk 30 metų kaip minimum, tiek net nėra McGregoriui metų. nu krč čia xuj znajet, netikiu, kad pajims, bet aš už McGregorį. :D

       

    3. Colin Šarkys

      Colin Šarkys

      There's no talent here, this is hard work. This is an obsession. Talent does not exist.

      The Notorious laimės

    4. Dede_Lifanovas

      Dede_Lifanovas

      Koks skirtumas Conoras UFC ant žemes nekovoja jis daugiau moka stovėsenui.

  2. Tai kad ten net ne aš sakiau XD TS irodymai vpš negalioja ten galejo pasakyti betkas. Beto ten pirmai kur tave šaudziau tai nieko neirodo normaliai šaudziau,. o ten kai mirei ir aš vel i tave šaudziau tai tu prabegai pirma karta ir aš vistiek šaudziau i ta gale taves jai bučiau aimas butu mano taikinukas tave sekes bet neseke ir tada kai begai atgal aš jau buvau nušoves ta gale taves, tai pradejau šaudyti i tave... Tai kur čia aimas ?
  3. Ten pirmai kur tave šaudziau tai nieko neirodo normaliai šaudziau, beto ts irodymai taip pat nieko neirodo ten galejo kalbeti betkas. O ten kai mirei ir aš vel i tave šaudziau tai tu prabegai pirma karta ir aš vistiek šaudziau i ta gale taves jai bučiau aimas butu mano taikinukas tave sekes bet neseke ir tada kai begai atgal aš jau buvau nušoves ta gale taves, tai pradejau šaudyti i tave... Tai kur čia aimas ?
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dede_Lifanovas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ren_Bond • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dede_Lifanovas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 24/08/2016 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Draugas pagalbininkas. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senas. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, bet manau turite padaryti kad galetum pasirinkti ar nori ją daryti. nes kaikuriem nepatinka. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir n

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.