Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Danielius_Molokovv

Neaktyvus

  • 70

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Danielius_Molokovv

  1. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Danielius_Molokow


    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau gerai butu jeigu butu imanoma kaip realiam gyvenime paimti kredita nuo (naujokams iki 10k xp) 10k euru iki 100k (zaidejams su ne maziau kaip 100k xp) is banko ir kiekviena savaite moketi tam tikra suma skolai anuliuoti. Jeigu pvz zmogus neuzdirba per savaite tokios sumos, jis neturi darbo su pakvietimu, tai jam neimanoma butu imti to kredito. Siuos pinigus galima butu panauduoti uz nama sumoketi, uz masinos draudima, atstatyma sumoketi. Jei per savaite zmogus neatiduoda pinigu, juo masina butu paimta anstuoliais i kma, name butu atjungta elektra ir jeigu zmogus per menesi nesusimoka tam tikros sumos skolai anuliuoti is jo butu atimamas namas, masina, biznis.


    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paivairintu musu serverio galimybes, serveris taptu realistiskesnis.


    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nera


     


     


    + Komentaruose papildoma ideja, pasiemimas kredito namo, biznio tobulinimui.


  2. ūsų Vardas_Pavardė serveryje: Danielius_Molokow
    Ką veiksite su šią mašiną? : Vazinesiu laimingas ir patikesiu, kad ir as galiu laimeti. Eisiu nusipirksiu loterijos bilieta, gal ir ten pasiseks.
    Ar tikitės laimėti? : Sansu mazai bet labai noretusi.

  3. Uzbanino po 2h nuo ivykio. Pirma man lagino cia aiskiai galima pamatyti 11 sec kai saudei i mane as atgal paejau, 2 prie taves cytas gulintis vaiksciojo ir nematau anketos kad ji uzbanintum, 3 koks tai administratorius kuris daro dm su gun saudant. ispejimu matau neturi, tai tuoj turesi, fotkes yra ir oo dq uz video.

     

    #Būtina pateikti užblokavimo anketą per 1 valandą, nuo to laiko, kai žaidėjas yra užblokuojamas. PATEIKEI UZ 2h ar uz 3h net.

  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Danielius_Molokow


    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymągali but nezinau ar tai imanoma gali but daug langeliu kur bus darbuotojai ir bus matoma ka jie daro kiekvieno nick apacioj kiekvieno langelio pvz 2,3psl darbuotoju po 6 langelius, kiekvienam langely darbuotojas kazka daro ir tu matai ar tuo jis uzsiema ar ne tuo. Neesu skriptu profas ir nezinau ar tai imanoma bet praverstu.


    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvina zaidima direktoriams, maziau laiko eina jiem rasyt kiekviena pzu, ziureti jo informacija, nebutina pirkti admin.


    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

  5. Vardas_Pavardė žaidime/forume: Danielius_Molokow


    Kokio grafikos darbo norite? (Parašas, profilio nuotrauka, headeris ar kt.): Gfx darbo informacijai


    Apibūdinkite, ką konkrečiai norite pamatyti šiame darbe (Tekstas, stilius): Koki gera teksta ir koki gera stiliu


    Pradinis darbo šaltinis (Stokas): wut? https://www.google.lt/search?q=suris&hl=ru&biw=1920&bih=979&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI4snZ2tLtyAIVxqZyCh1NhgRD#imgrc=u3mG7F4Nsd3TRM%3A


  6. klaidu yr, nuotraukos seip sau galetu rmt to nerodyt skino nerealistiskai atrodo galetumete sugalvoti kazka per smoothcam tipo nufilmuot is virsaus ir tipo ten kai kamera efekta uzdet tipo rec, kad filmuoja ta zmogu kuris skolon ima ar kazka panasaus. Karoc tobulekit, Adomaitis mldc, aomine neprasykis i gauja daugiau, tobulekit, tobulekit.

  7. Persirašyk visą GTA žaidimą, ir jį įrašyk, kad folderiukas atsirastu nes C: diske, o tame D diske. Tai būtų :

    • My Computer > Windows ( C: ) >  Program Files > Kuris palaiko, D diską o ne C.

     

    Ten tai pat, susirašyk samp'ą. Ir toliau, sek nurodymus šiame video. :)

     

    man ta prasme ner lagu, bet pvz kai parasau kazka paraso uz 10 sec, nerodo texturu. Nzn.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.