Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Rimvis_Profkinis

Neaktyvus

  • 4

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Rimvis_Profkinis

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Rimvydas_Evil

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-08-09 vakaro.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 6 metus su trupučiu.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Nežinau užmačiau YouTube anksčiau ir dabar užsimaniau pamėginti, ir labai pradėjo patikti. 

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Serveryje kuriame žaidžiau labai pasidarė lengva gauti pinigų, tai galima sakyti kad ekonomika yra sugadinta. O čia ekonomika yra puiki, kad gautum pinigų reikia gerai padirbėti.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Taip, visas misijas įvykdžiau, viską supratau, ir įvykdyti buvo nelabai sunku, buvo kad nespėjau atvykti per minutę o atvykdavau per daugiau, na viskas čiki.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :  Dabar pradėjau žaisti serveryje, tai kolkas nedirbau jokiame darbe su pakvietimu, kolkas dirbu darbuose be pakvietimo. Dirbau - medkirčiu, picerijos darbuotoju ir ūkininku. įdomiausia manau medkirtys ir ūkininkas kolkas.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Ne, nebuvo. išsikviečiau taksi ir mane nuvežė :D

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kartais tenka panaudoti, nes esu naujokas, bet jau priprantu prie serverio

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :  Nebuvau.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Serveryje manau pakanka, bet aš nenaudoju, nes nusipirkau motociklą ir mašiną. O taip nesunku rasti.

    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Taip esu naudojes, dar kartais panaudoju iškilus klausimams, ir taip administratoriai yra labai draugiški, visada padeda.

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, kviečiau taksi, mechanikus, ir medikus. Visur labai greitai priima iškvietimą, bei maloniai bendrauja.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas man aišku, serveris puikus.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nemanau ar reikėtų kažką keisti, bet jei pastebėčiau trūkumų praneščiau administracijai.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.