Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Martini Beckhem

Neaktyvus

  • 8

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

738 profilio peržiūros
  1. Nuo senų laiku naudoju TeamSpeak 3 ir niekas juo nesiskundžia ir yra visiems puiku. Aišku nauji dalykai yra įdomus paįvairiną rutiną ir kt. Bet yra mano manymų vienas nemažas minusas, kad daug kam visokių problemų atsirastų ir visi pradėtų skūstis, kad tas neveikia ar dar kasnors.
  2. Daviau, tik kaip pavyzdį ir nerašiau, kad taip padaryti.
  3. Jūsų pasiūlymas iš realybės, kaip būna mašinose autopilotai, kad nereikėtų laikyti kojos ant liaudiškai tariant gazo. Įsibėgėji tam tikrą greitį paspaudi autopilotą ir važiuoja vienodu greičiu nei daugiau, nei mažiau. Čia principas panašus, tik kad eitų įsibėgėti į tam tikrą greitį. Manau būtų naudinga ir direktoriams/pavaduotojams, pavyzdžiui, darant veiklą būtų užduotis važiuoji 30km/h reikia peršokti nuo kitos mašinas ant kitos. Ir visiems žaidėjams mano manymų būtų naudingas dalykas. Dabar tik nuspręs kitų nuomonė.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martini_Beckhem Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017 m. lapkričio 10 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Virš vienerių metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų, kurie žadžia šiame serveryje. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau, nes atsibodo norisi naujovių ir įvairių įdomybių. Pasirinkau šį, nes pasirodė labiausiai įdomus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ir nebuvo labai sunku, ti

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.