Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tadas_Nba

Narys

  • 199

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Tadas_Nba

  1. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Nba
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Matthew_Bennett
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :27d5c41a5b25a829c940d9663a7d62ea35.png
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : d9a32df7f8a21d6d64892e3426156f32503.png

  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Nba

     

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : The_Efko

     

    • Už ką buvote užblokuotas ?: Blogas Vardas_Pavardė 3x

     

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : 9e5190071ed2da4863ae12b5c80ed85a584.png

     

    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :31e43dae634cf9e089d4a5e70e822973172.png

  3.  

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Nba

     

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Lukas_Dedshot

     

    • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai

     

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : c1006e8c0cce02d3b77053e92a26e69016.png

     

    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : 336056b95ccdef1f30865c20b37c299d630.png

  4. prieš 1 valandą, Deividas'Garning rašė:

    Nu ir ką čia bandai įrodyti labai kietas ane? durnas tu ne kietas dabar viskas kitaip žmonių tik 130 minimum į darbus patekti ez. Seniau pildydavo daugybė žmonių daug žmonių parašydavo geras anketas ir nepatekdavo o jei toks laimingas žmogus esi ir visur patenki tai nereikia kalbėti užkitus jei tau tenkina toks skaičius,nes dbr galvoji labai lengvai pateksi aiškus esi, primeti kažka čia nors nieko neįrodai jei nori pritraukti žmonių reikia ir darbu o jei nesuvoki kaip reikia pritraukti žmonęs patarimas patylėti.

    Neatsibodo iš tuščio į kiaurą kalbėt, tik kad daugiau prirašytum ? Tik kažkaip nesuprantu, ką tuo nori pasakyti " nes dbr galvoji labai lengvai pateksi aiškus esi, primeti kažka čia nors nieko neįrodai ", kam tas aiškus, koks aš čia aiškus?, gali labiau paaiškint, nes iš tavo rašliavos nieko neina suprast. O tu matau labai nori, kad čia žaistų 300 žmonių ir būtų mėsmalė ?? Visi tik galvoja apie teigiamas aplinkybes, bet niekas nepamąsto apie neigiamus aspektus. Taip, aš irgi bučiau visai nieko prieš, bet reikia pagalvoti ir apie neigiamą šio aspekto pusę. :)  P.S. Tavęs lietuvių mokytoją neišmokė, kad yra žmones, o ne žmonęs ? ;)

  5. Žmonės, kas jums su tais darbais ? :D Yra pakankamai užsiėmimų tik reikia juos rasti, nes darbuose sistemos sudomins ne vieną ir užsiliks toje firmoje. Mafijos ?? Kam išvis apkraut serverį visokiausiom nesąmonėm ? Kuomet bus gaujos, mafijos tik bus eilinė laiko gaišatis, kaip ta pati apsauga. Radistai - žmonės, jeigu jums taip įstrigo tas projektas, tai ten ir žaiskit, nedarykit iš šio projekto kitą projektą, jis taip yra geras. O dabar apie tavo vieną mintį:

    17 valandas prieš , Deividas'Garning rašė:

    įdomu žaisti žmonėms ir dirbti vien gaisrininkuose,nes seniau kai būvo 270 žmonių pildidavo po 69-80 žmonių į darbus ir 10-8 patekdavo kitą karta pildo vėl daugybė žmonių taip va ir nepatenka

    tai jei žmogus nepateko, tai galvoji naujuose darbuose bus stebuklas ir priims visus pildančius su panašaus tipo anketomis, su kuriomis nepateko į kitus darbus ? Baik juokus, žmogau, pirma reikia išmokt rašyt anketas į darbus (nors ten nieko išvis nematau sudėtingo), o tik po to bandyti patekti į darbą.

  6. Visų pirmą patarčiau išmokt rašyt, nes yra objektai, o ne abjektai, o visų antra - Policijos užtektinai pakanka. Šiuo momentu nėra net gaujų, tad Policijai lieka dar mažiau darbo, o prisiminkit, jog joks administratorius ar VIP narys negali pasiimti ginklų, tad kam tos dar apsaugos čia ? Minėjai apie objektų apsaugojimus - kam išvis to reikia, ar bent kažkas tuo naudosis ? Ne, nes tam yra administratoriai, kurie patys prisižiūri tą aplinką, jei vyksta koksai nors event'as. Apsaugos darbas būtų tik laiko gaišatis.

  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : T'Nba

     

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Zaher_Kukulis

     

    • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas

     

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :

     

    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :

     

  8. Perskaičius komentarus panorėjau kažką pakreiziavoti pats ir išsakyti, ką aš manau apie visa šita.

    Dauguma matosi, jog nesupranta, kas tai yra žaidimo kokybė, kiek žmonės stengiasi įdėti pastangų, jog mums, serverio žaidėjams, kokybė būtų aukščiausiame lygmenyje. Labai sunku suvokti, kaip žmonės, ieškodami geresnės žaidimo kokybės, ir atėję čia išeina dėl kažkokių modifikacijų. Jugi žmonės dirba, pluša, ne tam, jog sugadintų žaidimą mums visiems, bet jie nori jį padaryti dar kokybiškesnį negu yra dabar. Toks žmonių požiūris man tik parodo, jog jiems svarbiau yra jie patys, o ne koks yra žaidimas. Tai kam tada bėgti iš ten, kur vyksta pastovūs kenkimai serveriui, žaidimas, kuriame negali ramiai pasisukti, nes tuoj kažkas atsitiks. O atėjus čia, kur visi stengiasi spausti iš savęs maksimumą - žmonės pasako: "Ate, leavinu, negaliu žaisti čia, jog negalėsiu naudoti savo modifikacijų", tai kam tada žaisti šį žaidimą, jei jūs randant prie ko prikibti ir ieškoti problemų ir minusų ten kur jų nėra ? Rašot, jog išeinat, o dar prie viso šito jūsų "leavo" prasideda verkimai forume ir gaišinat visų mūsų laiką, kuris kažkada turės pabaigą mums visiems, kad įdėjot kažkokį launcher'į, be kurio buvo gerai. NE, nebuvo ir nebus, o dabar puse man sakyk - "tai tegul tobulina anti-cheat sistemą". Jau kad esat tokie protingi, man pasakykit - ar bent įmanoma, jūsų galva, padaryti, jog anti-cheat sistema tikrintų jūsų cleo ir neleistų prisijungti su neleistinais ? Geras klausimas, ane ? Jei jau prakalbom apie anti-cheat, tai lygiai tas pats, kaip ir launcher'is. Jei jūs manot, kad užtenka tik tobulinti jį, anti-cheat'as vis tiek tikrintų jūsų katalogą, jei tai bent įmanoma, ir neleistų prisijungti su neleistinais failais, o čia - launcher'is, kažkas naujo, unikalaus ir nematyto visoje Lietuvoje. Ir jūs tiesiog imat ir liaudiškai tariant - pasiunčiat launcher'į ant trijų raidžių, nes jums geriau kažkokios nelemtos modifikacijos ... Tiesiog neina suprasti jūsų mąstymo ...

    Apie ką dar norėčiau užsiminti, tai jūsų taip kalbamą pelno sumažėjimą, administratoriaus ne naudą, jog jis nebebus reikalingas ir t.t. Visų pirma - pelno sumažėjimą savininkams. Taip, galbūt jūs kažkiek esate ir teisūs, nes tuomet sumažės pastovūs atsiblokavimo pirkimai, savininkams mažės pelnas, bet ... Vietoj viso šito, pritarsiu Mariui, ateitį tuomet galbūt atsirastų visai kitos paslaugos, kurios bus įdomios ir kažkiek naudingos tiek tau, tiek tiems paties savininkams. Nereikia rašyti bereikšmių nesąmonių, neapgalvojus kitų galimų to sprendimo variantų..
    Administratorius nebeturės naudos ?? Hmmm ... Iš dalies tiesos yra, bet neužmirškim, jog tai nėra vienintelė priežasties dėl ko reikia pirkti administratorių. Visgi administratorius turi ir kitų privalumų, ne tik blokuoti už čytininmą, bet yra dar kitos priežastys blokavimo, užtildymas, renginių (event) rengimas, pagalba ir t.t. ... O jog blokuosit pastoviai „čyterius“, galvojat, kad jums jau atviros durys į komandą ? Per gerai mąstot, nes to vien neužtenka, tad nereikia iškart perdėti, jog nebebus veiklos administratoriams. Galbūt atsiras tuomet kažkas naujo, ką galės daryti administratoriai, kur kituose projektuose to nebus įmanoma net pagalvoti.

    Teko pamatyti iš vienų, kitų komentarų, jog patys savininkai jau nori kelti baltą vėliavą, bet čia jų būtų didžiausia klaida. Visgi, launcher‘is yra nuostabus sumanymas, tik prie jo reikia dirbti ilgai, apgalvoti visus įmanomus „apėjimo“/nulaužimo atvejus. Ar šis projektas nesistengia išsiskirti iš didelės minios kiekio ir pasirodyti visiems savo unikalumu ? Ar toliau norime, jog būtume tokie patys, kaip kiti projektai ? Ne, ir manau, jog šituo atsakymu sutiktų didžioji dalis. Mes norime išsiskirti iš „pilkos masės“ ir būti išskirtiniai ir sulaukti išskirtinio dėmesio. Tad manau nereikia sustoti kryžkelėje, nesižvalgyti kas buvo, o keliauti pirmyn ir tobulėti, nes launcher‘is gali mumis iškelti į aukštumas. Ir dėl to pelno mažėjimo – jugi čia yra stengiamasi dėl žaidimo kokybės, o ne kiekybės, nes vien dėl to, bent jau aš, čia pradėjau žaisti.

     

    Linkiu nepasiduodi Pagr. Administracijai ir launcher‘io kūrėjui - tobulėti, nežiūrėti atgal ir nenuleisti rankų.

  9. Žmonės, prisiminkim, ką stengiamasi atkurti - realų gyvenimą. Dabar pasamprotaukim - žmogus įsiteigia savo verslą (aš apie realų gyvenimą) ir jam, nieko neveikiant, po 2-3 dienų pelnas būna milžiniškas, bet taip nėra. Žmogus metus, dvejus vargsta tol, kol jam grįžta pajamos jau su kaupu. Tas pats principas ir čia - ankščiau, tau tereikdavo daugiausiai palaukti savaitę ar mažiau ir turi jau milžinišką pliusą, ir ką - tai stabili ir puikiai ekonomika ? NE. Šiuo metu yra taip, kaip šitam žmogui, apie kurį kalbėjau - tenka ilgai laukti, mokėti daug pinigų, bet po to vis tiek, nors ir ne daug, bet pliusas jums būna. Taip, dauguma sakyk - ką čia nusišneki, neapsimoka kišti pinigų, bet kaip sakoma: "Prie gero greit priprantama", tad šiuo metu teks įprasti, taip kaip yra. Galbūt vėliau kažkas bus keičiama, bent mano nuomone, bet mano atžvilgiu dabar teks visiems priprasti prie tokių, labiau realistiškesnių, verslų. Ir turbūt kaip supratot - esu prieš.

  10. Jeigu keliausim į stulpą, keliausim abudu, mažuti :* (direktorių vertimas) + ir naparniką Tadą_Nba į stulpą už kooperuotą vertimą.

    Išmestas buvai už tokį prikolą: http://www.part.lt/img/55b873e49190cd09f69c837be498f0ca373.png

    Dėl viso kito prisiimu atsakomybę ir suprantu kas gręsia. Galiu patarti tik tiek - negerkit prie pc.

    Sorry, kad rašau, bet pamačiau save - norėčiau paklausti, kodėl čia mane išvis reikia kišti ? Vakar namo grįžau vakare ir taip žiūrėjau filmą ir kaip aš čia dėtas? Atseit, kad parašiau Teddy_Wudson'ui, jog galbūt ten net ne tos nuorodos ir ką - aš jau bendrininkas ? Įdomus tavo mąstymas, Lukai, nemaniau, jog taip krisi ir klausysi ką tau kiti "pudrina" smegenis. PEACE :)
  11. Anketos šablonas užtildžius žaidėją:


     


    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : T'Nba


    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Ponas_Noras


    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Blogas /padmins naudojimas


    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/AGWBO


    5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/Og9t8


  12. Anketos šablonas užtildžius žaidėją:


     


    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : T'Nba


    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Marlon_Alves


    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmažodžiai


    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/UGWSJ


    5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/ZNp3H


  13.  

    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:


     


    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : T'Nba


    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Matt_Casartelli


    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Blogas /v naudojimas


    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/FQiWO


    5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/9GD18


  14. Anketos šablonas užtildžius žaidėją:


     


    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : T'Nba


    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Marcello_Heroin


    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai


    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://i.imgur.com/0N3jJsU.jpg


    5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/75Oha


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.