Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Mindaugas_Extalas

Neaktyvus

  • 1

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Mindaugas_Extalas sureagavo į Lucas_Patriot tarp Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,   
    • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Lucas_Patriot
    • Kiek jums metų? : 15 metų.
    • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Naujas serveris, naujos motyvacijos. Viskas man čia prasideda iš naujo ir norisi nuo kažko pradėti. Visada gera pradžia sudarys gerą pagrindą ateičiai ir jei ir nenugalėčiau šiuose rinkimuose, tai bent kažkoks būtų žingsnis į priekį, nes kilčiau serverio administracijos akyse. Kodėl būtent šios pareigos? Pasakysiu taip, visada buvau ir būsiu žmogus valdžioje, o serveryje vieni iš tokių šiuo metu yra administratoriai. Pirmiausia todėl, nes neeinu į visišką nežinią, esu susipažinęs labai artimai su visomis admin galiomis, suprantu šių pareigų svarbą ir šią pareigą galėsiu lengvai derinti su savo jau turimomis direktoriaus pareigomis. Noriu aišku save išbandyti ir naujame amplua, juk padėti serverio žaidėjui neeilinis darbas, dauguma jo nusikrato ir numeta jį kitiems. Aš stengsiuosi priimti šį įššūkį.
    • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Na, laikas skiriasi, nėra taip, kad kiekvieną dieną užsibrėžiu būtent tiek praleisti, bet dažniausiai manau praleidžiu po 4-5h, visgi mokykla ir visa kita šiek tiek apkarpo šį laiką. Savaitgaliais aišku jis išauga.
    • Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :Mano vartotojas užregistruotas 2015/01/25, bet tvirtai pradėjau žaisti 2015/02/14... per valentino dieną įsimylėjau ne paną, bet serverį... Joke
    • Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Mano manymu administracija juda kolkas teisinga linkme kol serveryje nėra daug žaidėjų, taip darbai atnaujinami, gaujos atnaujinamos, bet šiek tiek yra primiršta sistema administratoriams. Mano manymu sistema galėtų įspėti administratorius jeigu žaidėjas tarkim yra įtariamas, kad naudoja Air Brk, ar kad naudoja INV, administratorius iš karto galėtų jį daryti /pzu ir nufilmavęs blokuoti. Dabar vyksta ant serverio daug purvo drabstymo dėl "nepagrįstų blokavimų" ir anketas patvirtinančių administratorius. Manau su geru sistemos įdirbiu serveris atsikratytų tokios reputacijos ir serveryje tik augtų populiacija.
    • Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :Taip ir kolkas dar vis esu. Per 20 dienų užblokavau 8 čyterius ir dauguma iš jų buvo uždarytos gaujos.
    • Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Praeitame projekte buvau UNBAN prižiūrėtojas, Sukčių ir čyterių skilties moderatorius ir TeamSpeak moderatorius. Tai manau turi šiek tiek panašumų su šiomis pareigomis, nes visose pareigose reikėjo padėti žaidėjams su klausimais kurie jiems rūpėjo.
    • Papasakokite trumpai apie save : Apie save tai nors ir rašinėlį galiu parašyti...Pasistenksiu aprašyti kuo daugiau savo blogų savybių, nes visi apie save galim gražiai rašyti, bet tai retai kada būna tiesa. Pirmiausia manau esu tas žmogus kuris greitai užsidega. Negaliu žiūrėti kaip kažkas skleidžia paskalas, ar rašinėja kokias nors nesąmones visiškai be pagrindo ir kažkokių tai argumentų. Dažniausiai tokiem tiesiai šviesiai ir parašau kaip galvoju. Kartais galiu būti perdaug įkyrus, nes tiesiog labai nemėgstu kai kažkas mane verčia laukti ir iš prigimties esu toks kuris užsinorėjęs nori to greitai ir dabar. Na, ir last but not least, mano leksika kai kuriais atvejais būna rusiška. Aišku, rašydamas tokius va pranešimus ar anketas nesikeikiu, dažniausiai tai darau kai visiškai matau, kad darosi kažkas baisaus ir reikia, kad visi suklustų. Keikiuosi tik teamspeak'e, o forume ir kitur stengiuosi pavartoti kitokį leksikoną ir stengiuosi apsieiti be keiksmažodžių. Aišku...dabar galbūt nebus nieko gero, kad abibūdinau save iš blogosios pusės, bet nenoriu rašyti apie save saldžiai. Stengiuosi būti vis darbštesnis ir panaikinti savo šias blogąsias savybes, o pliusai tiesiog atsiskleis savaime.
     
    Ačiū už šią atranką, sėkmės visiems kitiems pildantiems ir lai laimi geriausias!
  2. Patinka
    Mindaugas_Extalas sureagavo į Marko_Escobar tarp Fūristų direktoriaus rinkimų rezultatai   
    Kas mane pažįsta, tas žino, kad dar prieš rinkimus būnu nusistatęs sau kokio žmogaus ieškosiu. Ir kad tie patys asmenys su tom pačiom anketom, tik dėl kitos firmos direktoriaus postų - labai kistų galutiniai rezultatai. Tad šiuose rinkimuose taip ir nutiko - radau žmogų būtent tokį, kokio tikėjaus sulaukti šiuose rinkimuose. O kaip sekėsi ieškoti - prašom imkit mane ir skaitykit!
     
    Neanalizuojamos anketos:
    Armandis_Green - anketa tvarkinga, norma, bet ne su tokia siekti direktoriaus.
    Martis_Benamis - anketa netvarkinga, rašai kaip benamis.
    Weed_Urban - total košmar
    Marius_Patio - pildai tarsi pildytum atrankoje į darbą, o ne į direktorius.
    Eimis_Show - anketa netvarkinga, turinys tuščias.
    Biržos_Makleris - nieko gero
     
    Analizuojamos anketos:
    Helen_Aura - pastebėjęs šią anketą mintyse pagalvojau, kad šios "žvejybos turi kliovą". Tai reiškia - anketa techniškai tvarkinga, o ir atsakymai tenkina. Konkrečiau apie atsakymus - man patiko, kad buvo paminėtos ir žmogiškosios vertybės, ne vien tik techniškoji žaidimo dalis. Ilga patirtis tokio pobūdžio firmose, susidarant pirmą įspūdį suteikia pasitikėjimo. Įdėjos... Neradau tokių unikalių įdėjų kaip tikėjausi, bet visai neblogai.. Papildomos užduotys ir panašiai - ok, reikalinga. Bet rekordai ir panašiai... Ar tau praktikoje buvo tai pasiteisinę? Ar ši įdėja bus padėta į stalčių tampant direktore? Galų gale, galiu teigti, kad rinkimuose esi gera kandidatė į direktoriaus pareigas.
     
    Vitalikas_Slim - dvyliktos klasės moksleivis… čia man iškart iškyla klausimas… kaip egzaminai, kaip stojamieji? Ar SAMP netrugdys siekti darnios ateities? Ar direktoriavimas bus tik mėnesiui laiko iki kol nėra spaudimo mokykloje? Lieka atviras klausimas… Bet šiaip anketa tai skaitosi liuks, ir tvarkinga viskas, aiškiai dėstai mintis. Kažkiek nusivyliau perskaitęs likusią anketos dalį apie įdėjas.. Eilinį kart prašau kažką tokio sukurt, kas nepaliktų abėjingų.. Ir vat primeti kad nori būti paslaptingas, pateiki tradicines įdėjas kaip ir kiti atrankos dalyviai. Vienintelė gera įdėja - kad fūristai gaujoms vežiotų didelius kiekius narkotikų, o teisėsauga apie tai gautų žinutes. Bet tai taip pat yra ir kituose serveriuose. Tad… Kaip kandidatas į direktorius būtum neblogas, bet pritrūko “smarvės”, koncepcijos konkrečios nepamačiau. Bet visvien sveikinu su stipria kandidatūra.
     
    Ignas_Image  - rašai kad už kitus esi pranašesnis tuom kad atskiri padlaižiavimus. Nu gerai, okey.. Bet tipo tik tiek? Daugiau nieko nemoki?  Na, minčių primėtei čia, bet pagrįstumo nėra. Viskas “daryčiau treniruotes, užsiėmimus”, bet neaprašyta kokios jos, kas per užsiėmimai, kuom tai naudinga firmai…. Vien žo, ir vėl silpnai tu čia man atrodai. Gal verčiau sukaupk patirties ir pasirinkęs vieną, sau artimiausią firmą, parašyk man padorią anketą, nes taip tai nieko nebus.
     
    Auris_Gasol - matosi, kad patyręs. Nustebau, kad daug išvien veikei kartu su mano senu pažįstamu Jery_Freak, o kad jam į pagalbininkus tiktum - turėjai būti geriausias. Tas jau yra pliusas tau. “Tobilinti atrankų sistemą, krovinių sistemą”... Juk pildai į direktorius, o ne į pavaduotoją… Reikia argumentuoti ką tobulini, kaip tobulini, kam to reikia, kuom esama sistema blogai. Viskas nežinioje, nepagrįsta. Minčių turi, bet viskas tuščia. Ir dar pacituosiu tave “atrankoje į medikų direktorius minėjai, kad pildau iš reikalo, o ne iš noro, ir tu klysti, nes pildau norėdamas kažko pasiekti serveryje” - į tai galiu atsakyti tik šitaip: reikia pildyti, ne tam, kad kažkuo būtum, o kad šį bei tą nuveiktum. Žmonės tave gerbs ne už tai, kad kažkuo būsi kažką pasiekęs, o nuo to ką padarei.
     
    John_Juske - “pirmiau žaidime mini atranką daryčiau, o tik tada forumuose”. Deja, ne tokia mini atrankų paskirtis, o direktorius per pirmąją direktoriavimo atranką ją užregistruoti gali valandą iki atrankos ir daryti žaidime/forume. Su šia mintimi prašovei. Paminėjai treniruotes, bet pasigedau pagrįstumo kokių treniruočių reikia šiai firmai, kad būtų naudingos. Bet iš esmės visa kita anketos dalis išsami, skaitosi maloniai. Kadangi rimtų kandidatų mažai, turi daug galimybių į direktorius.
     
    Paskutiniai štrichai ir akordai:
    Vitalikas_Slim - maniau būsi mano vienas didžiausių mano atradimų. Anketa gera, nors su trūkumais, bet.. Kaip bachūras pakalbėt per teamspeaką - geras pašnekovas. Atrodo viskas normaliai, turėjau minčių tau suteikti pirmą ar antrą vietą rinkimuose, bet pamatęs biografiją serveryje (užteko perverst visas banned anketas) - supratau, kad neverta rizikuoti su asmeniu, kuris ne kartą demonstravosi savo sugebėjimus su neleistinomis programomis.
    Su trečiaja rinkimų vieta sveikinu Aurį_Gasol, kuris vis kyla mano akyse, na, turi kur tobulėti ateityje! Patariu pradžioj parodyt ką moki pavaduotojo pareigose, kad kitą kartą ir su silpnesne anketa galėčiau praleisti žinodamas, kad tavim galiu pasitikėti. John_Juske - na, su šia kandidatūra irgi pasistengei. Visad tavo anketos geros, šį kartą reagavai į mano ankstesnes pastabas, serveryje mačiau kur kas aktyvesnį negu iki šiol. Na, bet šį kartą noriu parizikuoti šiuose rinkimuose su dar nepažįstamu, pirmą kartą man matytu veidu - Helen_Aura. Ieškojau visame forume kur dėl ko galėčiau prisikabinti dėl šio vardo, tai dėl aktyvumo, banned anketos, papeikimai - viskas švaru. Tad investuoju dideles viltis ir linkiu sėkmingo direktoriavimo! Oj, vyrukai, tik nepavydėkit, okey... ?
     
    ________________________________________________________
     
    Kam nepasisekė šiuose rinkimuose - taip pat galėsit sudalyvauti pratęstuose MECHANIKŲ direktoriaus rinkimuose, bei numatomi direktoriaus rinkimai į DPD firmą.
     
    Mylėkites ir būkit mylimi, Salut!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.