Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Alex_Zander

Neaktyvus

  • 53

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Alex_Zander

  1. Jūsų slapyvardis žaidime:  ALEX_ZANDER (alexiukas)
    Jūsų Vardas realiame gyvenime:  Domantas
    Jūsų nuotrauka 
    (galima pateikti facebook/instagram profilį, nuotraukas kelti į imgur.com/part.lt): Facebook - Domantas Slapšys instagram- Domantas_Slaps
    Jūsų asmenybės aprašymas, vieta jūsų mintims 
    (galima paminėti amžių, pomėgius laisvalaikiu. Žodžiu, viską, ką tik norite, žinoma, išlaikant formalų stilių):  

    Okay, dabar papasakosiu biškuti apie save, tai va mano tikras vardas yra Domantas man 13 metų, neturiu merginos xd. Mano laisvalaikiu veikla yra dirbti su tėčiu įvairius darbus tai kaime, tai namuose. Dar žaidžiu video žaidimus kaip samp, csgo, gta 5, fortnite, nba 2k18. Lankau krepšinį 7 metus. ir tuo pačiu 7 metus lankau muzikos mokyklą, jin nepraverčia nieko bet nesvarbu. Mokykloje sekas nelabai, nes per pamokas kalbam daugiausiai apie sampą, kašį, fūlę ir fortnaitą. Greenside norėčiau turėti daugiau draugų, bet turiu tik 2 šiuo metu gerus visai draugus, tai yra @Lauris_Bugatti ir @Girtas_Kugelis. Tai va, jei kas norit būti draugais rašykit man į /sms xd, davai būnam ir komandos nariai draugai. Vienu žodžiu pasisakiau :DD

    VSIEM DAVAI
     

  2. Suprantu, žmonėms kai kuriems patinka, kad būtų daugiau darbų ir visą kitą, o kai kuriems linksmiau yra pasišaudyti, palenktyniauti. Iš vienos pusės, Maksai, man ir labiau patiktų, kad galimą būtų pasišaudyti ir visą kitą, kad būtų linksmiau. Bet aš čia parašęs esu savo nuomonę, ir aš išsakau, ką aš galvoju, nes nežinau ką kiti žmonės galvoja ir ko jie nori. Nu tai, aš ir norėčiau matyti daugiau pramogų, nors ir tam LV kur sakau, kad kažką įdėtų, jie galėtų įdėti kokią kartingų trasą arba kokių RC žaislinių mašinyčių parduotuvę ir trasą prie to pačio. (Čia tik mano nuomonė no hate :)

  3. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Alex_Zander
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki visi, gal kas mane ir žinot, gal kas ir ne, nu, bet noriu pasiūlyti savo idėją. Idėja, gan paprasta, bet gana daug senų, šio serverio žaidėjų, išsilakstė į visus kitus pakraščius, t.y į kitus serverius. Aš tik noriu pasiūlyti, keletą dalykėlių, dėl kurių, yra daug šansų, seni, bei jūsų "lojalūs" serverio žaidėjai grįžtų į greenside. Tik noriu pasakyti, kad kai įsijungių SA:MP programėlią, aš iškart mėgstų palyginti, kiek žmonių yra viename serveryje, o kiek yra kitame. Mano SA;MP programėlėje yra 1 užsenietiškas serveris, o kiti likę 5-6 lietuviški. Dažniausiai lyginu GS, bei kitus lietuvos serverius. Dažniausiai pastebiu, kad tokiu laiku nuo 12:00-22:00 GS žmonės svyruoja nuo 65-100, o kituose serveriuose tokiu pat metu būna nuo, 80-200 žmonių, bet čia neesmė. Einu prie tikslo ką norėjau pasiūlyti.

    Mano pasiūlymai, nėra tokie ir dideli, bet manau pritrauktų, naujų žaidėjų, bei senus žaidėjus sugrąžintų.

    1. Tai yra, CBUG'O grąžinimas, žinau, čia jums jau galvos skausmas, bet dėl, šito dalyko, žmonės ir išsilakstė, į tuos serverius kuriuose yra CBUG'AS kuris nėra uždraustas. Bei su tuo pačiu CBUG'U prisivyliosyte naujus žaidėjus. 

    2. Idėti daugiau darbų su pakvietimais arba be pakvietimų. Gan mažokai, jų dabar yra, bei šitie darbai kurie yra, jau serverio žaidėjams pabodę yra, gerai gal ir nevisiem, bet daugumai, tai tikrai. Galėtumėtę įdėti kaip kažkas siųlė, darbą be pakvietimo, autobusų vairuotojąs/vairuotojė. Kaip sakė jie galėtų vairuoti autobusą, bei kur yra autobusų stotelės, jose sėdėtų/stovėtų NPC botai. Tai padidintų žaidėjų skaičių, serverio rinkodarą, bei žmonių pinigėlius!

    3. Galėtumėte įdėti, keletą naujų miestelių, galėtų jos būti, kur yra dykumos, važiuojant link LV. Manau, žmonėms  būtų linksmiau, jeigu reiktų kurnors truputuką toliau nuvažiuoti, bei nuvežti krovinukus. 


    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Manau, pritauktų naujų serverio žaidėjų, pakiltų populiacija, bei sugrįžtų seni serverio veidai.
     

  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alex_Zander
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Criss_Costello
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas, nors afk ofise sedėjau ir grįžtu, žiūriu banip (ČYTINIMAS) nors nieko nedariau susijus su tokia veikla. 
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu, nes nežinojau, jog galimą atsibaninti, man pasakė vienas žmogus, jog galiu rašyt unban apeliaciją ir aš manau, gal jis tiesiog sumaišė ID ir davė ban. 
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :  https://imgur.com/a/NDXMn

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.