Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jack_Kie

Narys

  • 237

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Liūdnas
    Jack_Kie sureagavo į Charles_Leclerc tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 84 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Iš tikrųjų išsisėmė viskas, būtent taksi firmoje, viskas kaip ir buvo gerai, tačiau pabodo pats kaip firmos darbas, kadangi čia dirbu kaip darbuotojas nuo rugpjūčio 10 dienos. Smagi firma, kuriai tiek daug priežiūros ir nereikia, čia galima laikyti ir laikyti tą direktorių, tačiau kažkam visada ateina laikas pasakyti viso gero ir tiek. Buvome subūrę galbūt nelabai didelę, bet labai smagią komandą, daug darbuotojų dabar labai sėkmingai dirba ir kitose serverio įmonėse, ten atsiskleidžia taip, kaip ir turėtų. Kalbant apie patį direktoriavimo laikotarpį, tai jis buvo tikrai smagus, galbūt ne visada vyravo pastovumas ties darbuotojais ir dažnai susidurdavau su iššūkiais, bet vis kažkaip juos įveikdavom ir viskas būdavo gerai. Apie savo buvusius darbuotojus pasakysiu tik tiek, kad buvo tikrai visokių, bet viskas su tuo gerai, visokių buvo, visokių reikia. Tikrai smagus ir linksmas laikotarpis praėjo, tikiuosi, kad kada nors išeis tai pakartoti. Iš serverio nedingstu tikrai. Na ir aišku, kaip be padėkų, gražių žodžių, kurių tikrai buvo šiame laikotarpyje.
    Visų pirmą, norėčiau padėkoti savo geriausiam ir nuostabiausiam darbuotojui - @Maxim_Kinderis. Tai buvo ilgiausiai išdirbęs darbuotojas, bei geriausias darbuotojas. Visada stengiuosi padėkoti savo 5 žvaigždučių klubui, tai darbuotojams, kurie pasiekė 5 rangą įmonėje, galbūt kažką ir galiu būt pamiršęs, nepykite. @Laurynas_Bond, @Bunta_Fujiwara, @Tryras_Vanduo, @Justas_Paklausk, @Pakalniuks_Alfa.
    Noriu padėkoti žmonėms, kurie prisidėjo vienaip ar kitaip prie mano direktoriavimo. @Gaby_Blu, @Tomas_Honor, @Augustea_Honor, @Tautvydas_Udravich, @Strong_Blue, @Bobikas_Armanis, @Jokis_Pro, @Khai_Weed, @Black_Ride, @Zalia_Arbata, @Twix_Snickers
    Idėją, kurią davė būtent pildyti į direktorių - @Gvidaz_Bond.
    Direktorių prižiūrėtojui, kuris suteikė šansą - @Migelis_Zhebtuvelis.
    Savo padaužai pavaduotojui - @Vincas_Zzz. (a.k.a 2,5k minučių į savaitę atpirkdavo kaltes).
    Savo pavaduotojui - @Gytis_Sky.
    Visai direktorių komandai, bei visiems darbuotojams, ačiū už Jūsų indėlį į šią firmą!
    Ačiū chebryte ir iki kitų kartų!
     
  2. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Peikiu Tomas_Honor   
    Mano akimis, darbo įspėjimas buvo pagrįstas. Jeigu nesate prie kompiuterio, atsijunkite arba nuleiskite žaidimą/paspauskite ESC ir ateityje išvengsite panašių nesusipratimų. Vienintelė pastaba direktoriui, jei turima daugiau įrodymų, nereikia išsikelti savęs, o pateikti juos darbuotojui bei kaip galima tiksliau išaiškinti už ką buvo gautas įspėjimas. Direktoriaus pažeidimo neįžvelgiu.
     
    Tema rakinama.
  3. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Maxim_Kinderis tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Labas visiems, įdomus dalykas tos “beždžionės“. Keista, kuomet žmonės tiek daug laiko praleidę serveryje naudojasi tokiais dalykais, taip tai tavo klaida, jog kažkas iš jų galėjo prieiti prie to pulto, tačiau kaip bebūtų, kam reikėjo taip elgtis? Koks iš to tikslas? Bandyti kažkam pakenkti, kas logiškai mąstančiam žmogui turėjo būti aišku, jog tai padaryti yra beveik be šansų.... Jo, kažkiek sugadinta ekonomika, bet manau nėra to blogo kas neišeitų į gerą.
    🌠                         🌠
    Idėja, kaip atgaivinti serverį turbūt yra vienas geriausių sprendimų. Reikia suprasti elementarų dalyką, jog kažkokio žaidimo sukaupti turtai gali padėti realiam  asmeniui ar gyvūnui. Tikiuosi, jog bendruomenė į tai atsižvelgs ir taip padės ne tik serveriui, bet ir skurstantiems ar alkaniems. Linkiu visiems parodyti savo širdis ir sėkmės, gražių visiems ateinančių švenčių.

    https://imgur.com/a/2Sbvc0s
     
  4. Haha
    Jack_Kie sureagavo į Vaidas_Drifter tarp Unban Dwight_Manfredi   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dwight_Manfredi
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Modestas_Wolf
    • Už ką buvote užblokuotas?: Čytinimas
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: cia
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: cia
    Detalus paaiškinimas prie visko žodžiu sėdžiu ramiai per raga YT žiuriu kaip ir viskas good žinoma prie viso ko administratorius wolfas mane free išmetinėja iš mašinos galimai iš pavydo žodžiu pamačiau išmete lentelę bandau išjungti neina pamačiau jog užblokavo pažiurėjas vaizdinius įrodymus nei vienoje vietoje neižvelgiu kažka naudojant tai nėra mano kaltė kai serverio afk sistema nėra pilnai sutvarkyta ir rodo jog lentelę aš išjunginėju per 1 sekundė nors išjunginėjau per 12-20sec jei reikia galiu įmest chatlog'a, antras dalykas nufilmavo kaip spaminau bindus suprantama kai binderiai nesutvarkyti parazitu visokiu ir žinoma gliučina lentelę nėjo įvesti skaičiukų kadangi 60% keyboard'as tai nėra numpad mygtukų teko su viršuje vesti ir man kaip gliučinant įvedus 2 skaicius parodytus man sujudėdavo lentelė ir vėl gaudavau vesti iš naujo kol galiausiai gal iš 6 karto supykęs įvedžiau ir tada vėl atsisėdau į mašina ir  iš tikro apmaudu kai serveris prie mirties ribos sėdint su 8 žaidėjais negana to vasara bet ir žiema rezultatai nestebina o dar ir free banai pareina susimastykit nes manau jog po metu forumuose rasiu kad gs pardavinėjamas dq už dėmesi susirupink wolfai jei tu čytinimą čia matai akinius užrasotus prasivalyk ❤️
  5. Patinka
    Jack_Kie gavo reakcijąLukazzs_Lukazzs tarp Pora geresnių iš rusiškų !   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Kie
    2. Koks šios dainos pavadinimas?: Элджей & Feduk - Розовое вино  T-Fest - Улети
    3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Rasta
    4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Kam patinka rusiškos, tikiuosi patiks.
    5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): 
     
     
  6. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Aleksas_Mint tarp Konkursas iš GTA 5   
    Sveiki, darau trumpą konkursą iki 2017/02/18 18:00 valandos iš GTA V steamo accounto.
    GTA V ant online yra užbanintas, bet galėsit žaist singleplayer.

    Ką jums reikia padaryt?
    1. Parašyt random skaičiu nuo 1 iki 100
    Na ir žinoma, galit uždėt reputacijos taškelį
     
  7. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Aivaras tarp HELOVINAS # 2016.11.01 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.5)   
    Helovino eventas!
    ​2016.11.01 - 11.06
     
    Visų pirma eventą pradėti galėsite spawn'e1. Ten gausite atitinkamą užuominą, kurios pagalba galėsite susirasti event'o2 vietą. Radus event'o2 vietą apie tai praneš GUI3 lange atsiradusi informacija. Perskaičius informaciją galėsite pradėti vykdyti gautas užduotis. Kuo tinkamiau įvykdysite gautas užduotis, tuo didesnis galutinis event'o2 prizas jūsų lauks. Svarbu paminėti, jog užduočių vykdymo metu jūsų lauks įvairiausi iššūkiai, todėl būkite budrūs, nes menkiausios klaidos pagalba teks viską pradėti iš naujo! Įvykdžius visas užduotis ir grįžus į pradinį event'o2 tašką (spawn'ą1) galėsite atsiimti galutinį event'o2 prizą.
     
    ​Daugiau informacijos apie event'ą2 rasite serveryje.
     
    ​Smagaus, baisaus Helovino linki GreenSIDE administracija!
    ​2016.11.01
     
    ​spawn'as1 - vieta, kurioje atsiranda užsiregistravęs žaidėjas (/gps > Svarbios vietos > Spawnas);
    ​event'as2​ - kt, užduotis, kurią įvykdžius žaidėjas gauna atitinkamą atlygį;
    GUI3 - iššokęs langas, kuriame pateikiama atitinkama svarbi informacija.
     
     

     

     

     
     
    HELOVINO EVENTO METU PERKANT KREDITUS GAUSITE 25% DAUGIAU NEI ĮPRASTAI
     
    Sutvarkytos rašybos klaidos. KMA vartai mechanikų bazėje nuo šiol atsidarys visiems prie jų privažiavusiems. Šiek tiek pakoreguoti DPD krovinių atvežimo uždarbiai. Jei žaidėjas turės "nešimo" animaciją, jis negalės nutraukti veiksmo per /veiksmai komandą.
  8. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Aivaras tarp 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)   
    2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
     
    Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes kaip ir buvo minėta kroviniai bus paskiriami atsitiktiniu būdu.  
    Baldų parduotuvėje nuo šiol padarytas visiškai kitoks baldų pirkimas, atėjus ant pickupo ir užlipus ekrane matysite kategerijas, pasirinktą baldų kiekį, kainą, pavadinimą ir kitus baldams reikalingus dalykus, viską išsirinkus galėsite juos tiesiog užsisakyti. Baldų kiekis praplėstas, todėl pasirinkimas bus daug didesnis nei buvo iki šiol.
     
    Užsakytus baldus turės atvežti DPD darbuotojai, kai žaidėjas užsisakys baldus DPD darbuotojams bus pranešta ir su /pdk komanda jie turės priimti užsakymą, jei DPD darbuotojai per 30 minučių baldų neatveš serveris juos pridės automatiškai. Serveryje pradės bus tamsu nuo 22:00 iki 7:00 Nauja mechanikų bazė
     

     

     
    Nuo šiol pirmiau išmes vairavimo mokyklos teisių laikymo, mašinos pirkimo, mašinos nuomos dialogus nei AFK dialogą, tokių atvėju negalėsite važinėti su tom mašinom. Pakeltas saugios zonos textdrawas kuris maišydavo mašinos spidometrui. Gaisrininkai pumpuotis vandenį / leisti jį galės tik sėdėdami vairuotojo pusėje. Iš Angel Pine išimti perkami namai, namų savininkams pinigai gražinti. Išvalytas visiškai AngelPine kaimelis ir susįje veiksmai su juo, nes jo pridėti nebeplanuojame. Visų paprastų namų kainos pakeltos 3 kartus nuo buvusios kainos, butų kainos 2 kartus, o salų kainos iki 5.000.000€ Su atnaujinta namų sistema pasipildė ir nauji gyvenamieji būstai, net 49 treileriai, bei 57 vilos. Mirus ir turint rankose pinjatos ginklus juos iškarto prarasite. Kai mirsite prie pinjatos ir būsite vėl prikeltas nebegausite ginklų. Jei būsite sekamas policijos negalėsite naudoti /pzu komandos. Skelbimus skelbti kontoroje nuo šiol galėsite tik turint bent 1000 patirties taškų. Kai pagalbininkas žmogų užblokuos su sau skirta komanda, žmogus gaus IP užblokavimą. Įdėta nauja taxi bazė
     
     

    Atnaujinta pati namų sistema, pačiuose namuose daug kas nesikeitė. Atsirado 2 nauji namų tipai t.y treileriai (nameliai ant ratų), bei vilos kurios bus pakankamai brangios ir ne kiekvienam įkandamos, beveik visas winewoodas bus užpildytas jomis. Atvykus į namą paprastai nebegalėsite naudotis seifu/muzikos centru/pavalgyti, kad visa tai padarytumėte jums reikės turėti nusipirkus seifą / šaldytuvą / muzikos grotuvą iš baldų parduotuvės. Taip pat pakilo saulės baterijos kaina, ir nuo šiol jų valdymas bus per namuose esančią komandą /namai. Taip pat atsirado dar viena naujovė, namuose galėsite nusistatyti kur tik norite, kad atsirastų iš lauko į garažą įvaroma tr.priemonė. Didžioji namų sistemos atnaujinimų dalis buvo baldai, apie kurios ir bus dabar rašoma. Baldus kaip ir buvo minėta galėsite gauti iš baldų parduotuvės, o iš parduotuvės jie pas jus atsiras ne ankščiau 30 minučių, arba anksčiau jeigu jums juos atveš kurjeriai. Visas baldų valdymas bus daug lengvesnis, bei su daugiau funkcijų. Baldus nuo šiol galėsite kaip tik norite texturinti (keisti išvaizdą), keisti jų pavadinimus, įjungti įvairiausius indexus kas palengvins jums darbą. Jei būsite protingi, vilose galėsite pasidaryti net po 2 aukštus, nes namų interjerai bus visiškai tušti, ir sienas galėsite susidelioti kaip tik jums geidžia širdis, todėl namo vidaus išvaizda priklausys tik nuo jūsų pačių. Kad visas darbas jums būtu dar lengvesnis, baldus galėsite laikyti sandelyje, todėl baldai jums nesimaišys statant savo svajonių namus!
     

     

     

     

    Verslo produkcijos kaina parduodant į serverį priklausys nuo to kiek žmonių tuo metu bus serveryje                     Nuo 0 iki 100 - 5€                     Nuo 100 iki 150 - 10€                     Nuo 150 iki X - 15€ Autokarų patalpoje gamykloje įdėtas išėjimas pasibuginus.  
    http://greenside.lt/index.php?/topic/25923-klaida-klada-su-%C5%A1iukl%C4%97mis/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25857-smulki-klaidel%C4%97-bausm%C4%97se/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25277-klaida-su-ma%C5%A1in%C5%B3-salono-ma%C5%A1inom/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25862-klaida-su-tekstu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25992-gramatin%C4%97s-klaidos-ir-kita/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26007-klaida-su-gaisrin%C4%97s-vandenio-sistema/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26260-gramatine-klaida-pinjata/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26265-gramatin%C4%97-serverio-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26319-gramatin%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26390-gramatine-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28701-serverio-ra%C5%A1ybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30141-serverio-klaida-picos-kaina/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29632-gaisro-neprieeinamumas-prie-bene%C4%8Dio-hatos/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29490-klaida-su-f%C5%ABrist%C5%B3-darbu/(patestinti) http://greenside.lt/index.php?/topic/28914-smulki-klaidel%C4%97-su-laiku-gspd-darbe/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29692-smulkut%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30201-ma%C5%BEa-gramatikos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28556-bugas-laikant-teises/ Čyteriams susprogdinus tr.priemonę su čytais, tr.priemonės laužas nebeatsiras. http://greenside.lt/index.php?/topic/27178-klaida-su-grobimas-komanda/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26772-smulki-klaidel%C4%97/ Sutvarkyta klaida, kai galėdavote prisijungti nesuvedę slapto klausimo atsakymo. Jeigu važiuosite greitai ir užspausite ESC, kad patektumėte į AFK rėžimą, jums rida nebekils. http://greenside.lt/index.php?/topic/31600-serverio-klaida-su-pinjata/  
     
    Pirmą dieną siūlau pirkti tik po kelis baldus ir suprasti kas kaip veikia, jei bus kokių klaidų dėl kurių tektu pašalinti Jūsų baldus, už juos po sutvarkymo pinigai nebus kompensuoti!
  9. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Matt Payne tarp Laimėk įrengtą lūšna !   
    Sveiki,kaip matot iš temos pavadinimo atiduodu nuosavą lūšną

    Lūšna yra įrengta pusiau,bet yra daug baldų kuriuos galėsit išsidelioti savaip

    Taigi laimėti yra labai lengva ir šansų turi kiekvienas,niekas jums nepadės laimėti - visi lygus

     

    Taigi taisyklės :

     

    Pildyti anketą galima tik vieną kartą

    Pildyti anketą tik pagal šabloną kurį rasite apačioje

    Nebandyti pildyti per du accountus

    Kviesti savo draugus,kad kartu pildytu,nes taip bus šansų daugiau kažkuriam iš jūsų laimėti

     

    Anketa :

     

    1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidime iš kurio atsiimsite prizą:

    2.Ką darysite su lūšna (apsistatysite pilnai,laikysite tuščia,parduosite?)

    3.Ar konkurso organizatorius nusipelno PATINKA mygtuko ? ir ar norite daugiau tokių konkursų:

     

    Nuotraukos iš lūšnos,bei išorės

    >>Spausti čia<<

     

     

    Reputacijos dėti nebūtina,bet žinot kaip būna

  10. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Lil_Uzi tarp Pagalbos dėl GTA   
    here you are http://www.ewar.lt/downloads/gta-san-andreas-install-be-modu-gta-sa/
  11. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Lil_Uzi tarp Pagalbos dėl GTA   
    https://www.mediafire.com/?btoh4oi4bo9ths8
  12. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Mantvis Daedo tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo
    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~
    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas.
    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO
     
    P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet.
     
    Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi ! 
  13. Patinka
    Jack_Kie gavo reakcijąRokas_tevs tarp Unban Rokas_Tevs (Free Banas)   
    Aciprašau, kad kišuos, bet būna tokių kurie irgi būna parašę tik smcm ir suprantam, kad jis jį naudoja o tu kažkaip nesupratai.
  14. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Aivaras tarp 2016.03.28 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.2)   
    • Šiame atnaujinime taip pat įdėta Šv. Velykų užduotis! Atsiprašome, jog truputi pavelavome, nes norėjome paruošti kažką įdomiau nei kiaušinių rinkimas.   ​Šv. Velykų užduotis!  
    Suvedus komandą /velykos žemėlapyje bus pažymėta vieta, kurioje galėsite pradėti Šv. Velykų užduotį. Nuvykus į tą vietą (serverio SPAWN vieta) ir užlipus ant pickup'o galėsite pradėti užduotį. Užduotis nėra labai sudėtinga. Tiesiog reikės pabėgti iš salos, kurioje įvyko lėktuvo katastrofa. Saloje bus nemažai lobių. Nuo surastų lobių skaičiaus priklausys jūsų Šv. Velykų prizas. Kuo daugiau lobių rasite, tuo didesnis prizas bus. Lobiai bus paslėpti oranžinės spalvos akmenyse. Juos suskaldyti galėsite su rastu laužtuvu. Taip pat norint klaidžioti saloje reikės prasiskinti kelią tuo pačiu laužtuvu, nes kai kurie keliai bus užgriuvę akmenimis. Svarbu paminėti, jog kažkur saloje yra paslėptas specialus kiaušinis, kurį radus jūsų galutinis prizas padvigubės! Užduotį įvykdyti reikia per 60 minučių. To nepadarius, evento nebūsite įvykdę iki galo, todėl jūsų prizas bus mažesnis.     Atnaujinimai
    Išimtas mechanikų skinas iš skin parduotuvės. Iš serverio panaikintas vienas iš prižiūrėtojų statusų "Tvarkos Prižiūrėtojas". Administratorių pranešimai bus laužomi per 2 eilutes, kas leis sutalpinti daug duagiau teksto į pranešimą.
    Žmonės esantys serverio komandoje turės 4 lygio administracijos statusus. Policija turės dar vieną papildomą oro transportą. Policijai buvo panaikinti "Sultan" transportai, bei įdėti FBI rancher.
    Į /gps įdėti du papildomi taškai, tai tr.priemonės pardavimo į serverį vietą, bei DERBY stadionas. Policijos pareigūnai per /ita apačioje turės naują funkciją, pašalinti paskutinį dėtą įtarimą žmogui, šis atvėjis padės nuo tokių dalykų, kai pareigūnas netyčia nuspaudžia blogą įtarimą, ir tenka anuliuoti visus esamus įtarimus. Anuliuoti paskutinį duotą įtarimą žmogui galima per 60 sekundžių nuo uždėjimo pradžios. Fūristui priėmus transporto atvežimo užsakymą, bus pranešta ir užsakovui jei jis bus prisijungęs. Fūristų bendradarbių / darbuotojų lentelėje prie  statistikos bebus rodomos tik bendrai atvežtos visos tr.priemonės. Prie tr.priemonių salono / turgaus bus padėti sąrašai kokios tr.priemonės gali būti. Žaliai degančios tr.priemonės tai dabartinės tr.priemonės kurias galima nusipirkti.  
    Mechanikams sukurta komanda / prikabinti su kuria galės prikabinti tr.priemonės, vietoj "+" paspaudimo. 4 lygio administratoriai galės atstatyti atitinkamas tr.priemones, o ne iš karto viso serverio. Atnaujintas gaisrininkų darbas, nuo šiol užsidegs ne vien namai, bet ir verslai. Gaisrai automatiškai nebus priskiriami žaidėjui, todėl kiekvieną gaisrą galėsite gesinti individualiai arba pasitelkti ir draugų pagalbą, bei gauti abu po atlygį. Atsiradęs gaisrąs turės skirtinga įsiliepsnojimo procentažą, bei laiką kada gaisras pats savaime užges, o vietoj seno atsiras naujas gaisras. Taip pat cisternos talpa bus rodoma apačioje spidometro, daugiau informacijos nuotraukose. Visus serveryje esamus gaisrus, kiekvienas gaisrininkas galės rasti labai lengvai, pasitelkęs į pagalbą komandą "/gaisrai".  
     

    Nužudyti serverio savininką pasiekimas, pakeistas į surasti serverio savininka, priėjus prie jo ir parašius /rsavininka jūs gausite pasiekimą. Įdėta apsauginė tvorelė šalia mašinų salono.
     
     
    Sutvarkytos klaidos
    http://greenside.lt/index.php?/topic/21814-ra%C5%A1ybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/21921-nedidele-rasybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22768-klaida-tr-gara%C5%BEas/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22536-gramatin%C4%97-klaida/ Sutvarkyta klaida, kai mašinos draudimo likusį laiką rodydavo visada 1 sekundę, nors jis būdavo pasibaigęs. http://greenside.lt/index.php?/topic/22617-klaida-su-atp/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22331-keletas-dpd-firmos-klaid%C5%B3/ http://greenside.lt/index.php?/topic/17818-klaida-su-dpd-i%C5%A1krovimu/ Stebint žmogų kuris yra ant vietos kur žmonės patenka į kalėjima, stebintysis nebus taip pat nukeliamas į kalėjimą. http://greenside.lt/index.php?/topic/21966-verslo-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22363-ma%C5%A1inos-informacija/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22348-serverio-ra%C5%A1ybos-klaidos/ SF neberodys nematomų hotringų. Sutvarkyta klaida su fūristų iškrovimu. Artimiausi didesni planai iki vasaros pradžios
    Namų sistemos šioks toks perdarymas, namų patalpos būtu visiškai tuščios su aukštomis lubomis, iš baldų parduotuvės būtu galima pirkti daug daugiau objektų, sienų ir t.t, todėl jūsų namo interjeras priklausytu tik nuo jūsų kur bus jūsų padarytas garažas, ar namas bus dviejų aukštų ar vieno ir t.t., taip pat visus namų perkamus baldus būtu galima namų šeiminkams modifikuoti t.y keisti jų texturas Taip pat atsirastu dar dvi būstų šakos "Treileriai", bei vilos kurios bus prieinamos ne kiekvienam. DPD darbo atnaujinimas, kuris leistu baldų užsakovams atvežti baldus po užsakymo į jų pasirinktus namus.
  15. Patinka
    Jack_Kie gavo reakcijąRokas_tevs tarp Pasiūlymas gaujoms   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Kie
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų gaujoms tai, kad galėtų rašyti išrašus kiek kas pasiima paketu iš bazės.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsiranda tokių kurie vagią po 100 paketų ir negali sužinoti kas tai padarė.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
  16. Patinka
    Jack_Kie gavo reakcijąMantvis Daedo tarp Pasiūlymas gaujoms   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Kie
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų gaujoms tai, kad galėtų rašyti išrašus kiek kas pasiima paketu iš bazės.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsiranda tokių kurie vagią po 100 paketų ir negali sužinoti kas tai padarė.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
  17. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Menian_Fierro tarp [GIVEAWAY] 500,000e serverio valiuta vienam iš jūsų!   
    Labas vakaras GreenSide žaidėjai , kaip supratote iš temos pavadinimo aš atiduosiu vienam iš jūsų 500,000 serverio valiuta. Gali dalyvauti visi serverio žaidėjai , o laimėtojas bus išrinktas atsitiktinai. Ką jums reikės daryti? Jums tiesiog reikės parašyti numerį nuo 1 iki 200. Laiko turite iki 2016-03-31 maždaug į vakaro pusę. Sėkmės visiems kurie bando savo laimę. Priežastis kodėl atiduodu vienam iš jūsų tokią pinigų sumą todėl , kad serveryje turiu tikrai nemažai pinigų , todėl kodėl nepasidalinus su vienu iš jūsų!

     

    Su pagarba Menian_Fierro.

    [!] Reputacijos mygtuką NEPRIVALOMA paspausti , bet žinot kaip sakoma )))

  18. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Domka_Lexco tarp karpio avatarai   
    Patiko, atsibodę, kaskart tiepatys, tačiau kol neatsibodę gražūs, todėl paspausiu LIKE . P. S. Dar viena auka iš D0nto projekto? 
  19. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Domka_Lexco tarp Parduodamas namas BlueBerry miestelyje!   
    ◘  Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domka_Lexco

    ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama namą, (miestelis, baterijos kolektorius, stogo spalva, interjeras,garažo dydis): BlueBerry, nėra, stogo spalva paprasta, interjeras nepilnai įrengtas, interjerinis garažas.

    ◘ Pateikite parduodamo namo nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): http://imgur.com/a/bpUQl

    ◘ Kaina, kiek norite gauti už namą: Norėčiau gauti 400k, tačiau galima derėtis su rimtu pirkėju.

    ◘ Papildoma informacija: Namas gražus, prižiūrėtas, jame galima nemokamai pavalgyti, klausyti radijos, garažas išskirtinis, kadangi su interjeru, vidus labai didelis, daug erdvės, galėsite prisistatyti daug baldų.

  20. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Domka_Lexco tarp Domka_Lexco užtildžiau Maff_Dom   
    Anketos Šablonas

    (užtildei žaidėją)

     

    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Domka_Lexco

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Maff_Dom

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /padmins ne tam

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 

    5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina):

  21. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Domka_Lexco tarp Domka_Lexco užtildžiau Jimmy_Johnson   
    Anketos Šablonas

    (užtildei žaidėją)

     

    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Domka_Lexco

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Jimmy_Johnson

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /v ne tam

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 

    5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina):

  22. Patinka
    Jack_Kie sureagavo į Eko'Mad tarp Konkursas! Prizas: 4 transporto priemonės.   
    Sveiki visi!

    Taigi manau pradėsiu nuo to, kad per visus šiuos metus man pabodo sampas todėl nusprendžiau leavinti. Šį kartą su visam! Kituose serveriuose žaisti nežadu Na, o, kad užtvirtinčiau savo žodžius darau konkursą kuriame 4 žmonės galės laimėti įvairias mano transporto priemones. (Remington, Sultan, Bullet, Sabre). Daugelyje mašinų turi būti ginklų, vienoj mažiau, kitoj daugiau, kitoj išvis gali nebūti, bet esmė ta pati. Už tai neprašysiu like ir panašiai, tiesiog noriu pradžiuginti kelis žmones jiems atiduodamas savo transportą. Viskas ką jums reikia padaryti tai paspausti like (Juokauju) :DD

    Viskas ką jums reikia padaryti tai išsirinkti skaičių nuo 1 iki 150 ir jį pakomentuoti! Jeigu matysiu, kad bus daugiau dalyvaujančių, skaičius pakeisim

    Laiminguosius rinksiu rytoj (Pirmadienį) 19:00-20:00 šiame laiko tarpe, rinksiu random.org pagalba, viską filmuosiu bei video įkelsiu čia tai jeigu vėluos nesijaudinkite

     

    Pridedu naują salygą! Komentuoti galite tik iki 18:30! Komentarai parašyti po 18:30 negalios, nes maždaug tuo laiku žadu dalyvius surašyti į šį postą, kad būtų paprasčiau surasti.

     

    Transporto nuotraukos

     









     

    Na ką, o dabar norėčiau palinkėti sėkmės dalyvaujantiems!

     

    Dalyvių sąrašas.

     

    Mafijos_Senelis - 8

    Aivaras - 77

    Lukas_Venturas - 69

    Hot_Anonymous - 53

    Aurimas_Irving - 14

    Manuelis_Noriega - 32

    Alaus_Statine - 39

    Velnelis_Camel - 99

    Evil_Bass - 72

    Dovydas_Grantas - 33

    Mikas_Cisum - 47

    Nicky_Target - 16

    Matas_Best - 12

    Spalvotas_Cinamonas - 15

    Kristis_Cool - 6

    Vaidas_Martini - 13

    Mantas_Lietuva - 66

    Cristiano_Capelli - 24

    Smoke_Piktas - 45

    Kya_Nekk - 4

    Jack_Kie - 17

    Mazvydas_Cortez - 3

    Jarek_Quattro - 44

    Rage_Assassin - 28

    Arma_Speed - 19

    Eivydas_Geras - 78

    Easy_Pro - 34

    Ryan_Harrison - 5

    Edgaras_Mix - 87

    Dwayne_Bond - 18

    Julius_Black - 102

    Logi_Call - 100

    Shut_Down - 23

    And_Miami - 2

    Tomas_Barteška - 75

    Pablo_Esco - 21

    Tadas_Chill - 84

    Karolis_Sudoku - 142

    Matas_Molotkov - 7

    Tony_Machalk - 149

    Hugo_Gilera - 23

    Orange_Nike - 1

    Teddy_Wudson - 132

    Kiwis_Green - 150

    Jason_Morrello - 31

    Tony_Mix - 105

    Alfredo_Mclaren - 139

    Povilas_Jasaitis - 76

    Karmis_Zetrio - 122

    Erikas_Nevidonasss - 42

    Stasys_Golddd - 73

    John_Diesel - 113

    Frost - 87

    Raheem_Hatch - 67

    Lukas_Achuel - 58

    What_Those - 81

    Deividas_Marlboro - 144

    Kevin_Powell - 67

    Oskaras_Jokubauskas - 46

    Josh_Schwalt - 130

    Minde_Johnson - 49

    Pro_Manijak - 54

    Vycka_Kirmz - 133

    Minde_Fine - 52

    Triumh_Hunt - 29

    Javier_Madrazo - 59

    Andrius_Remyga - 92

    Delius_Shishkin - 74

    James_Black - 85

    Vidas_Asas - 125 

    Frankis_Buggatiz - 48

    Floyd_Barnett - 43

    Ugnius_Minton - 41

    Jake_Medison - 123

    Erika_Benneti - 27

    Ronis_Soliduss - 11

    Roncė - 134

    Arturas_Glovskas - 23
  23. Patinka
    Jack_Kie gavo reakcijąM'Blooperis tarp 0.1.6.1 pasiūlymas dėl gaujų ir bendro veiksmo.   
    Taip aš UŽ dabar PD eina nesąmones darydami, sprogdina mašinas ir t.t, o čia būtų daugiau veiksmo UŽ
  24. Patinka
    Jack_Kie gavo reakcijąMrs Nobody tarp [0.1.5.7] Siūlau nauja darbą serveriui   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Kie

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų SWAT darbas ši komandą būtų pajegesnė pagauti bėglius su nuosavom mašinom +pas jų nitro. Swat mašinos būtų tokios : Juodas Bullet     Į šį darbą galėtų ateiti ir dirbti tik tiek kurie turi bent kažkiek pd darbo patirties. Ši SWAT komanda negalėtų dalyvauti nuo 19:00 iki 20:00 veiksme, nes teisėsaugos būtų jau per daug, bet jai pd yra mažai galėtų ir jie prisidėti. Dar jų ginklai būtų biški įvairesni negu pd pvz: pridėti dar Sniper. Apranga jų būtų tokia :

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų lengviau pagauti nusikaltėlius su nuosavom, greitom mašinom.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  25. Patinka
    Jack_Kie gavo reakcijąSwed_Bank tarp [0.1.5.7] Siūlau nauja darbą serveriui   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Kie

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų SWAT darbas ši komandą būtų pajegesnė pagauti bėglius su nuosavom mašinom +pas jų nitro. Swat mašinos būtų tokios : Juodas Bullet     Į šį darbą galėtų ateiti ir dirbti tik tiek kurie turi bent kažkiek pd darbo patirties. Ši SWAT komanda negalėtų dalyvauti nuo 19:00 iki 20:00 veiksme, nes teisėsaugos būtų jau per daug, bet jai pd yra mažai galėtų ir jie prisidėti. Dar jų ginklai būtų biški įvairesni negu pd pvz: pridėti dar Sniper. Apranga jų būtų tokia :

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų lengviau pagauti nusikaltėlius su nuosavom, greitom mašinom.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.