Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Domsyz_Soprano

Neaktyvus

  • 2

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Domsyz_Soprano sureagavo į White_Boss tarp Peikiu Lucas_Patriot (GSPD Direktorius)   
    DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : White_Boss
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Lucas_Patriot
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: GSPD
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Na netempsiu gumos ir pradėsiu.
    Pirmoji priežastis kodėl peikiu direktoriu yra: Neatsakingas požiūris į savo pareigas. Įrodymai  Pamačius nuotraukas, matome, kad direktorius visiškai nekontroliuoja savo veiksmų. Pasiskaičius Direktorių kodeksą pačioje pradžioje matome punktą kuriame teigiama. Cituoju ,,1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomybę einant direktoriaus pareigas;"", bei toliau rašoma ,,1.3.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo būti pavyzdys visuomenei, todėl turi vengti necenzūrinės leksikos, čytų, bugų naudojimo ir kt.". Manau tai galima skaityti, kaip už neatsakinga elgesį turint tokias rimtas pareigas kaip Direktorius, bei žaidėjų įžeidinėjimą, tuo labiau darbuotojų ar savo pavaduotojo. Na jeigu einame toliau ir nuotraukoje matome, kad  yra žaidėjas Siluminis_Punktas, nors jo vartotojo vardas pilnai nėra parašytas. Na jis prie šio papeikimo ir bus prisidėjęs.
    Antroji priežastis kodėl peikiu direktoriu yra: Žaidėjų priėmimas be atrankos. Įrodymai (P.S. Pasididinkit iškart nuotraukas, kad vėliau nebūtų free postų, įrodymų nesimato). Nuotraukose yra beveik viskas parodytą, bet kas labai tingi tiems aš viską parašysiu raštiškai. Pirmoje nuotraukoje matome, kad atrankos tokia data nebuvo Rugpjūčio 13-14 dieną(08.13-08.14). Ankščiausia atranka vyko Rugpjūčio 8 dieną (08.08), o vėliausia buvo Rugpjūčio 16 dieną (08.16). Taip direktorius elgdamasis pažeidė 1.2.0 punktą, kuriame rašoma ,,1.2.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo gerbti visus serverio žaidėjus ir visiem suteikti lygias teises įsidarbinti į savo firmą."". 
    Prirašiau tikrai nemažai ir nemanykit, kad specialiai jį nuverst, bet aš taip pasielgiau dėl to, kad suprastu, kokio svarbumo pareigas turi serveryje, ir būtų sąžiningas direktorius, o ne ,,varkes" sukantis ir nesilaikantis DP (Direktorių prižiūrėtojo) nustatytų postų. Dabar manau tavo IQ kris žemai. Sekmės
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.Direktoriaus Kodekso I. Elgesio principai 1.0.1,1.2.0,1.3.0 punktus.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://imgur.com/a/rxsrV
  2. Patinka
    Domsyz_Soprano sureagavo į Pablo Bandit tarp Fenia_Dmitri interviu dėl Nortenos lyderio.   
    Tas pramušo žvengiau *cenzūra*

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.