Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Lukas Saukaitis

Neaktyvus

  • 44

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : vladimir_putin *Jūsų Vardas realybėje : myžtautas *Jūsų amžius : kažkur apie 75 nepamenu *Miestas iš kurio esate : nežinau *Jūsų kontaktiniai duomenys : is kur man zinot? *Jūsų charakterio bruožai : *cenzūra*iski *Jūsų pomėgiai : *cenzūra*yt *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : *cenzūra*ymas *Ar turite merginą/vaikiną? : turiu savo suni *Ar turite brolių arba seserų? : turiu zenka *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : jo suni kuri pisu *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : isikau sita sudina serva
  2. Riktu CENZŪRA CENZŪRA su tokias pasiulymais CENZŪRA eik CENZŪRA o ne kazkokius CENZŪRA pasiulymus det
  3. Drake bet tu ir pradzioje ka ten bandei kieta pavaidint ir kokia nesamone pasakei :DDDDDD
  4. Taip taip ir yra ir niekas nedes tu degalu, be to nera prasmes ju detis niekas nesikeis.
  5. Nu bent jau nemeluok per prisistatyma, nes iš tavo bendravimo žaidime nesimato jog tu esi draugiškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Saukaitis • Kokios pagalbos jums reikia ?: Mano masina įkrito i vandeni ir kaip ją susigražint mechanikam neimanoma jos iškraut ir ji ten liko... • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : http://www.part.lt/img/7a0e3d56bf33b5307eb2250a2ce8debd552.png Ji jau čia ilgai aš išnaujo įkritau i vandeni.
  7. Gal galit čia kaip nors kitaip įkelt tą video nes man neina pažiuret.
  8. Nu tai jai čia teiseta viskas tai tau kroviniu pervežiotojai norkotikos vežioja? Prieš
  9. Sabas_Brown gal jis su kitais taip nedaro bet tik mane pamato pradeda įžeidinet ir daužyt mano mašina gal jis ant manes užpyko kad jo gaisrine masina nuveziau nes buvo ant kelio... Antras postas už kurį žaidėjas yra baudžiamas vienu įspėjimu Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (Double Post)
  10. Artis_Ftw nevaidink cia geruolio nes patys jus su tuo kebabu usipuolet Ponas_Olandas kadangi jis mano bendradarbis as norejau jam padeti jus ji nuzdet tada mane nuzudet. Pirmas postas Žymiu vien dėl to , kad bausiu už (Double Post)
  11. Kaa????? As veziau kitas masinas nes jos stovejo ant kelio ir niekur nesitrankiau!!!!!!!!!!
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Saukaitis • Kokios pagalbos jums reikia ?: Mane persekioja nužudo ir gadina žaidimą serveryje kažkoks Kebabas_Povilionis • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Prie manes jau kokius 4 kartus prilindo jis su savo draugeliu usipuole mano bendradarbi ir tada mane musu masinas susprogdino ir mane nusove, kita syky mane vijosi ir įžeidinejo po to tempiau masina, jis vėl atejo mano masina susprogdino tada nuzude, ir sakau man jau pakaks. P.S nezinojau kur rasyt papeikima ne VIP ir ne ADMIN
  13. Noriu pasiulyti kad galetumete padaryti jog kai nusipierki transporta jo niekas negali atidaryti tik tr. savininkas gali. O dabar reikia vis kiekviena karta rasyti /transportas, pasirinkti ta transporta i kuri nori įlipiti atrakinti, tuomet įlipi ir vėl turi užrakint kad niekas nepavogtu, nes dar pvz motociklai vaziuoji atsitrenki ir nuleki o tu skubi labai eini ilipti ir reikia rašyt viska tai tikrai butu lengviau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.