Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Antoške_Soprano

Neaktyvus

  • 8

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Antoške_Soprano pranešimai

  1. ,, nepadėjei " vėl gi klaidą, jezus jezus. Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus
  2. ,, įdomū " ,, parašės " ,, dežiu " ,, bahūras " ,, įrodymū " Žodžiu pirmiausiai tai siūlyčiau apsilankyti pas lietuvių kalbos mokytoja, išmokti kažkiek gramatikos taisyklių ir tik tada bandyti kažką parašyti, nes klaidų milijonai. Toliau, tavo sakinių dėliojimas ir minčių dėstymas neprilygsta penkiamečiam vaikui nes tiesiog, toks retardiškas tavo rašymas kad kraupų, nors aš ne į temą siūlyčiau niekam nepasitikėti šiuo žmogum, mažas amžiaus kiekis ir intelekto lygis taip pat nedidesnis. Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.
  3. Galbūt atrodys ir juokingai bet pasižiūrėkit į laiko intervala kada aš parašiau ir kada mane nužudė, kiek laiko praėjo tai nematau čia jokiu čytu už ką buvau užblokuotas matomai video suklastotas bus. Pristapdė kažkurioi vietoj ir nufilmavo kaip atsispawninau, vakar grįžau į serverį nesąmonių nedaryčiau. Arba kažkas su administratoriaus sampų, nes man rodė normaliai kaip miriau ir atsispawninau, galu gale galėjo daryti patikra būčiau parodęs tuščia SA-MP folderį. Todėl atsiprašau - nematau už ką užblokuotas būti turėčiau, laukiu adminų nuomonės.
  4. Neblogai, bet jeigu darai stuntu video daryk viena didžiuli video su daug stuntu, ne su vienu.
  5. Na va šovėm anketa į DPD, per maža jį kažkaip dar

  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antoške_Soprano • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Paaiškinsiu viska apačioje • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau pasirinkimo • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Taigi, kaip pastebėjau dabar yra užšilikęs įdarbinimo agentūros pastatas, kuriame tikrai ganėtinai mažai kas važiuoja dirbti, tik naujokai. Todėl siūlyčiau pridėti papildomų darbu, kurios dienoje būtų galima dirbti tik viena tarkim darbai būtų tokie. Braškių skinim
  7. Marko Escobar, pm paziurek..

    1. Orange'Mst

      Orange'Mst

      pokui yra supranti vaikas.

  8. Jeigu medinei gėdos stulpo dalį esu, negaliu patekt į darbą?

  9. Įšūki priemiau, ši kartą iš DPD direktoriaus. Kadangi visur kur pildau, ten patenku o mat šis bičiukas nepriema nieko lauksim sekančios atrankos.

    1. Jeremy_Warning.

      Jeremy_Warning.

      Pildyk šiuo metu į bet kokį darbą - nepateksi, kadangi esi nepageidaująmų darbuotojų sąraše :)

    2. Arijus_Ltu
    3. Antoške_Soprano

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.