Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

The_Jerry

Neaktyvus

  • 6

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė The_Jerry

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: The_Jerry
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  Jau išdalies beveik jau kaip savaite kai esu šio projekto žaidėjas su šia paskyra.
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Žaidžiu jau nuo 2015 metų, bet kai nera ką veikti kartais užsimanau ta samp'ą pažaisti.
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš senų laikų.
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Turbūt del to, kad praeitame projekte nebūdavo tokios sistemos kaip čia, greenside.
    Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?:  Taip, išdalies atidžiai viska persiskaičiau, bet kažkaip net nebuvo sunku tai suprasti. 
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?:  Teko dirbti medkirčiuose, picerininku, o dabar dirbu ūkininku. Išdalies pats įdomiausias dabar buvo picerininku, bet pelningiausias šiuo metu man yra - ŪKININKU darbas.
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Tikrai ne.
    Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Retkarčiais panaudoju kai yra proga.
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?:  Šiuo metu kol kas nebuvau, bet ir kažkaip nenorėčiau.
    Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?:  Išdalies tikrai užtenka, net pats nustebau, kad tiek daug yra vietų kuriuose būtu galima išsinuomoti dviratį.
    Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Kolkas dar vis neesu panaudojas šios komandos.
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?:  Teko išsikviesti pačius mechanikus dėl tr.priemonės, nes išsikrovė tr.priemonė bei taksistus, kad pavežiotu po pasiekimus lengviausius.
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti:  Tikrai taip.
    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?:  Išdalies visiškai nereikia nieko keisti, nes kaip man čia viskas tobula.

  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Deivis_Unsafe

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :  Na jeigu kalbant kada pirmą kartą prisijungiau į šį projektą su įvairiomis klynkančiomis įdėjomis? Tai norėčiau pasakyti kažkur prieš metus , bet su šiuo metu pradedu ištisai žaisti kaip naujokas šitame projekte 2017.03.30.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :  Na jeigu gerai paskaičiavus tai būtu nepilni 5 metai.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Na visados lošdavau viename projekte kol nesunervavo projekto savininko valdžia ir palikau laikinam ir ilgam bei pamirštam laikotarpyje projektą , bet šeip iš to ir projekto sužinojau ;)

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Na ir minėjau tai ir nenoriu prasitęsti.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Na tikrai neesu įvykdęs ,  nes mėginu surasti savininką tai biškuti kylą problėmų ;DD Bet špj puse jų įvykdyta taksi pagalba , bet šeip būvo tikrai lengva.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Tiktais gamykluose ir viskas ;D

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Net ne ;D

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :  Ne.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :  Na buvau vieno kažkurio čyterio padroppintas tai biškuti keblumų buvo :)

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Na taip pakanką , bet geriau mažiau , o ne daugiau ;)

    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Tikrai nauduojuos.

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Taip.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas liusk , teskit savo karjėra ir toliau visi mldc krč  GERBIU TOKIUS ;d

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :  Na nenoriu truputuką plasiplėsti ,  bet yra biškuti kaip ir nenaujokams , o mėgstantiems dm , tai tenais pasiūliau 2 įdėjas serveriui bei teamspeakui.

  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivis_Unsafe

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau sukurt DM zona arba sratasvaidi galima pavadint. Kaip viskas butu tai ginklinei galetu visi zaidejai ateit ir eit pasisaudyt Dm zonoi komandini zaidima ateja y dm zona gautu pvz deagle ir shotgun ginklus ir butu koks nors mapas kuriam saudytis galetu. Taipat butu komandos ir 1 ir 2 komanda ir pavydziui matchas truktu 10minuciu komanda kuri daugiau butu surinkus tasku tai yra daugiau nuzudymu pasibaigus matchui gautu tam tikra priza. Antra idejos dalis kad butu galima y ta pacia zona patenkt is kaleimo ir ten dalyvaut. butu puikus laiko praleidimas jei zaidejas sedi kaleime galetu vis dar zaist serveri dm zonoi o ne but afk. Ka turiu omeni manau visi puikei supranta. Pasisaudymui zona. Kaip pavizdi koks mapas galetu but RC Battlefield interiero ID 10  Foto: zemiau Bet kai nušauni per zona nors 3/4 tau jail laiko minutes sumažėtu 10 min -

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereikėtu jaile būti vient afk.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  bb78dc806696a4c30fcb77940da33df183.jpg

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime Deivis_Unsafe

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na čia netinka kaip serveriui bet čia kaip ir teamspeakui - TS unban - Padaryti , kad galėtume parašyti teamspeak moderatoriams , savininkams motyvacinį laišką kuriame pasiteisintume kodėl taip dariai , kodėl taip nepasikartos , kodėl galima tavimi pasitikėti , ar tokių fruktų nebus? Nu kažkas tokio , nes dabar tai jeigu gavai baną tai ir nesinori žaisti projekte , nes negalėsi patekti belekokiame darbe ;[

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kaip ir sakiau kai gauni ts ban tai ir nesinori lošti serveryje , bet nors aš jau 1 m. manatrodos kaip esu gavęs baną ir už reklamą , nors nereklamavau , bet manau pasiūlysiu įdėja kuri manau irgi būtu gera.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  Nėra ;[

     

    Su pagarba Deivis_Unsafe

    Kas už tiesiog +rep uždedam ;)

     

  4. . Jūsų Vardas_Pavardė: Deivis_Unsafe


    2. Kokios pagalbos jums reikia: Na pirmą kartą atvykau į šį projektą ir iš niekur,niekur gavau ir nežinau kaip gavau per TeamSpeak kanalą už kažkokią reklamą?


    3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą:Prisiregistravau šiandien katik prie forumo,nueinu į teamspeak ir mėto,kad aš esu gavęs ant TeamSpeak baną,what?


     


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.