Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Zoko_Ziokio

Neaktyvus

  • 30

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Zoko_Ziokio

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Kawhi_Leonard


    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Velnelis_Camel


    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /vc naudojimas ne tam. Gali būti, kad uždėjau mute ne ta priežastimi, bet vis vien /vc naudojo, kad įžeisti žaidėją. Tai priežastis /vc naudojimas ne pagal paskirtį irgi įeina į tai.


    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : SPAUSTI


    5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : SPAUSTI


  2. 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Kawhi Leonard

    2) Kokios pagalbos jums reikia?: Kaip atstatyti gta sa minimap į orginalų.

    3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Taigi susidūriau su tokia problema. Modinau GTA SA iki tol, kol vienas mod'as susibugino (c-hud) tuomet aš jį ištryniau ir pamačiau, jog susibugino žaidimo minimap. Bandžiau persirašyt GTA, ištryniau visus failus ir iš documents ten kur yra user files, žodžiu viską kas su GTA susieję, vis tiek tas pats, tai padėkit kas galit.

     

    foto: http://prnt.sc/cqm4yu(matot koks mini map, o čia gta sa, ką tik iš perrašymo turėtų būti orginalus, bet nėra, nesuprantu kame bėda..)

  3. Nu jau nežinau, Keza nuspres, ar tu palieki užblukuotas ar ne. Ir girdėjau iš žaidėjų, jog taisaisi mašiną be privilegijų, bet negaliu to teigti, nes neturiu įrodymų. Nu žiūrėsim kaip bus. Aš manau kad tikrai turi būti nubaustas, ir kaip tau gali glučinti, jei tavo pingas neviršijo net 50 ?...

    Ne tai, kad lagginti galėjo, bet tiesiog pasigliuchinti, pasibuginti ir nenusiimti hp, nes sakau tu čia vieną kartą nufilmavai, kai pačiam Kezai sakė kartais šoka nuo kur nors ir nenusiima hp, nu ždž.. laukiam

     

    http://greenside.lt/index.php?/topic/35725-unban-kawhi-leonard/

  4. Tai dabar jau kalti mano ped'ai kad nenusiima hp tau. Vienam nusiima kitam ne... Džiaukis kad tik vieną šuolį spėjau užgaudyti nes po pirmo šuolio iškart pajungiau frapsus, ir štai pasitvirtino, žmogus čytina. Ir užteks verkšlent. Atmazai graudūs, kaip ir tavo gyvenimo pasiekimai. Ir tu tai vadini leidausi siena ? :DDDDDDD. Krč aš patyliu.

    Gaila ilgai knisausi tuo momentu gaudydamas žaidėją, nepamenu koks tuomet momentas buvo, bet kitiems išviso būna, kad nuo visai kitur nušoka nenusiima hp ir toliau bėga, tą patį ir Keza sakė, tai nemanau, kad praslysi čia taip su tokiais įrodymais mane užbanindamas.

  5. Jūs rimtai? aš nesuprantu ką jūs čia sau galvojat, vieną kartą patestinot nenusiimė hp, tai jau čytas ane? nebejuokaukit.. prisirašę visokių ped'ų tai taip ir atrodo jums.. Ir išviso nesuprantu aš jūsų, kad čia už tokius dalykus galima baust, čia konkrečiai trūksta įrodymų, galėjo pasigliuchinti ar ką.. nors net nežinau kaip čia taip man, arba tiesiog čia dėl jūsų ped'ų nes man atrodo aš leidausi sieną, nebent ne tas kartas. Be žodžių krč..

  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kawhi_Leonard


    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo vakar.


    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 4 metus.


    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo.


    Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sistemos labai įspudingos, patinka pats serverio žaidimas, kitoks stilius nei grp. Draugiški žaidėjai.


    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, visai lengva.


    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dirbau gaisirininkuose, galiu pasakyti gan įdomu.


    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne.


    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Ne.


    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne.


    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, šiek tiek paieškojau, bet radau.


    Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau keletą kartų dėl tam tikrų klausimų, padėjo, viską išaiškina, atsako, pareiginga administracija.


    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Greitai reaguoja.


    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas aišku, viskas puiku.


    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nieko nereiktų keisti, tiesiog tvarkyti klaidas, jeigu tokių yra, daryti atnaujinimus ir to pakanka, svarbu neišvesti serverio ritmo, ekonomikos ir nepdaryti eilinį grp serverį.


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.