Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Hariune_Collins

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Hariune_Collins sureagavo į Bitee_Maja tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Bitee_Maja
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų firmos direktorė
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 253 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: 
    Laba vakarėly GREENSIDE, atėjo ta diena, kuri ateina ir kiekvienam direktoriui – paskutinioji valdžios kėdėje...  Teko pasidžiaugti 1 metus laiko – kaip medikų darbuotoja bei 9mėnesius ir 9dienas kaip MEDIKŲ firmos direktore. Per tą laikotarpį kurį ėjau kartu su Medikais šiame serveryje įgavau tikrai geros patirties, medikai buvo mano pirmasis darbas su pakvietimu, kurį dirbau šiame serveryje, čia aš atradau save, bet nusprendžiau užleisti šią vietą naujam žmogui, nes kaip sakoma kas per daug tas negerai. Per visą savo direktoriavimo laikotarpį turėjau tris pavaduotojus, su kuriais turėjau skirtingą patirtį, bei norėčiau ištarti didelį AČIŪ, nes kiekvienas iš jūsų prisidėjo prie medikų firmos. Taip pat svarbų vaidmenį visame šitame laikotarpyje užėmė ir žmonės, kurie turėjo daug pykčio ant medikų firmos, bandė kenkti ar šiaip nemėgo dėl tam tikrų priežasčių, tai turėjo irgi didelę įtaką mano motyvacijos taurelėje direktorės pareigose. Taip pat norėčiau padėkoti ir žaidėjams, kurie naudojosi medikų paslaugomis ar parėmė finansiškai medikų pelną. Manau per mano direktoriavimą nei vienas medikas neliko nusivylęs savo savaitiniu atlyginimu, stengiausi suteikti galimybę kiekvienam darbuotojui susirinkti gerą algą medikų firmoje (savo asmeniniu pinigų nedėjau į medikų fondą čia tiems kurie galvojo, jog medikai gyveną iš mano pinigų 😊 ) Taigi užbaigdama šį atsisveikinimą norėčiau padėkoti visiems medikų darbuotojams kurie ilgiau ar trumpiau pabuvo medikų firmoje visų neprisiminsiu, tad nepykit, kurių neprisiminsiu, nes jūsų per visą laikotarpį buvo labai daug... Ir vienas iš svarbiausių padėkų būtų tai direktorių prižiūrėtojams @Emilisvn_Samp ir @Dwayne_Jahseh, už suteiktą šansą bei pasitikėjimą naujam žmogui duoti direktoriaus pareigas, tikiuosi nelikot nusivylę mano darbu bei rezultatais. Taip pat noriu palinkėti naujajam medikų valdžios atstovui - didžiausios sėkmės, kantrybės, motyvacijos, noro, bei gerų tikslų medikams! Kelk medikus į aukštumas. 
    TAG geriausiems:

    Pavaduotojai - @Tomukas Tomas; @Uncle_Drew; @Camo_Bear.
    Darbuotojai – @Kamile_Blue; @Vika_Bond; @David_Wrestler; @Charlie_Gambino; @Jake_Willson; @Martin_Gossard; @Gruzinas_Tortilla; @Tnt_Edwax@Safari_Mesh; @Fergus_Maklaud; @Jostalis_Plaipalis; @Mark_Corres; @Nedas_Krosas; @Justas_Jucius; @Beniux_Subas; @Andrius_Nike; @Hariune_Collins; @Ltu_Pasaulis; @Faustis_Faustas; @Bebras_King; @Benito_Cartel; @Carlos_Quattro; @Adam_Frank.
    „Discord“ siaubai – @Andej_Jojo; @Black_Hand; @Nic_Shot.
    Padėka už bendradarbiavimą - @Nikita_Provotlov; @Migelis_Zhebtuvelis; @Ekem_Slamstas; @Arnas_Torreto; @James_Vercceti; @Mantvis_Bmw; @Henris_Makarov; @Vitaminas_Adb.
    Atsiprašymas @Rokas, už scamintą premiumą
    „BEE MEDICINE“ OUT 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.