Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Trilitre_Slyva

Neaktyvus

  • 5

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Trilitre_Slyva

  1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Trilitre_Slyva.
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Nusipirkau AK-47 iš baro ir nuvažiavau į ūkininkus. Pasiėmiau ginklą apsaugai ir norėjau eiti įsidarbinti į ūkininkus. Pagalvojau, kodėl saugioj zonoj galiu laikyti ginklą? Tada pabandžiau ir pašaudyti. Tai sėkmingai ir padariau. Tikiu, kad galbūt saugioje zonoje HP kitiem žaidėjam kulkos ir nenuimtų ar duotų serveris įspėjimus apie daromą žalą saugioje zonoje, nes esu naujas žaidėjas, tačiau kiek teko žaisti SA-MP serveriuose, saugiose zonose civiliams ginklų laikyti rankoje ir šaudyti neleisdavo.
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: https://streamable.com/mak6q9

  2. Šią dieną 2023-12-05 į 12:07, Benito_Cartel rašė:

    Sveikas, 

    tokia čia ir klaida. Kaip matome iš tavo nuotraukos, kai vykdai pačius apmokymus ant pickup'o rodo baltą rodyklę į tą pusę kuria reiks sukti, tai ties tuo gali maždaug ir orientuotis ir viskas bus gerai. Be to, kiek atsimenu aš, patį tekstą rašo ne visuomet, kai užvažiuoji, kartais būna ir iš ankščiau, bet tai nėra didelė problema  ties kuo reiktų labai susirūpinti. 

    Tai taip, su pickupais yra viskas gerai, tačiau chato įspėjimai apie posūkius vėluoja 1 pickupu.

  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Trilitre_Slyva.
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau abiejuose serverio barų interjeruose padaryti pickupą, kur būtų galima savarankiškai parduoti kokainą barui. Baro lyderiui užlipus ant šio pickupo: leistų nustatyti supirkimo kainą už vnt, pasiimti nupirktą kokainą, įdėti/paimti pinigų į fondą ir iš fondo, kurie būtų išmokami kokaino pardavėjui, kuris jį parduos bare. Matyti paskutinių 10-15 pardavėjų išrašą. Ne baro atstovui užlipus ant pickupo leisti parduoti savo turimą kokaino kiekį už nustatytą baro lyderio supirkimo kainą ir gauti pinigus į savo kišenę, kurie bus išmokėti iš fondo.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Barai galės konkuruoti dėl kokaino ir jo supirkimo kainos. Nereikės gaudyti baro lyderių, atstovų, kad būtų galima parduoti jiems kokainą. Žaidėjai bus suinteresuoti ilgiau praleisti laiko serveryje, kurie aktyviai užsiima augalų skynimu ir kokaino gamyba. Kodėl? Nes galės betkada nuvažiuoti ir pasiimti savo uždarbį, o gautas uždarbis motyvuoja dirbti daugiau ir sunkiau. Barai bus suinteresuoti palaikyti pajamas, visada turėti pinigų ir jų uždirbinėti, kad galėtų sėkmingai supirkinėti kokainą iš fonde įdėtų pinigų. Kokaino pardavimas per /kokainas turi būti paliktas, tačiau reikia ir priedo šios prekės pardavimo sistemai, kuris ir bus pickupai. Ši idėja yra unikali, serveriui tikrai naudinga. Tikiuosi jūsų visu pritarimo, galbūt kokių nors minčių ir papildymų, priedų šiai idėjai komentaruose.

    Priedas: * Artėja veiksmas, lyderiams nereikės sukti galvos, ieškotis nusipirkti kokaino, galės pasiimti iš pickupo ir važiuoti dalyvauti veiksme.

    * Lyderis galės nustatyti kainą (manau pigesnę), kad baro nariai iš to pickupo surinktų atsargų galėtų dasipirkti kokaino ir dalyvauti veiksme. Arba nustatyti limitą, kiek vienas baro narys per 24val gali pasiimti vnt nemokamai. Taip nereikės jo dalinti kiekvienam atskirai, o visi pribėgs ir pasirūpins atsargomis. Taip pat pridėti įšrašus, kad nebūtų piknaudžiavimo iš narių.

    * Barų nariams tiek savo ar kitame baro pickupe neleisti pardavinėti kokaino, kad nebūtų piknaudžiavimo (pasiima ir parduoda). Arba pasiimto kokaino neleisti pardavinėti, o būtų galima tik suvartoti. Pvž narių pasiimtas, nesuvartotas kokainas po 24val dingsta arba yra gražinamas į sandėlį.

  4. Anketos šablonas,

     

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Trilitre_Slyva.

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2023/11/14.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Nuo 2014 metų.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: FB grupėse.

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Seni serveriai per tiek metų pabodo, trūko naujovių ir rimtesnių sistemų.

    Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Kas buvo įdomiausia, tą skaičiau. Suprasti nebuvo sunku. 

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Kolkas tik Valytojus ir man ten patinka.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Retai.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Dar neteko.

    Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Tikrai pakanka, rasti labai lengva.

    Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau nemažai, tikrai padėjo, daugumai pridėjau /nd.

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko, realiai iškart buvo sureaguota.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Informacijos man pakanka.

    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Gal šiek tiek greičiau leisti sudaužyti pinjatas, kad greičiau būtų galima užsidirbti € ir pasikelti XP.

  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Trilitre_Slyva
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Laikant betkokios kategorijos teises pasitaiko posukių, apie kuriuos įspėja chate. Tačiau pirmoje nuotraukoje matome, kad apie posukį į dešinę praneša tik jau įvažiavus į pickupą. Taip pat trečioje nuotraukoje matome, kad reikės sukti į kairę, tačiau tik įvažiavus į pickupą chatas įspėja apie posukį į kairę. Kame bėda? Turėtų apie būsimą posukį informuoti vienu pickupu ankščiau, o ne jau įvažiavus į pickupą rašyti įspėjimą, apie posukį į kairę arba dešinę. Nes kitu atveju, dabartinė navigacija yra visiškai neefektyvi ir neveikianti.
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: https://imgur.com/a/RMYngr6

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.