Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Kent_Frix

Neaktyvus

  • 14

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Pasiemi parsisiunti windows'us normalius, įsirašai į flash'ą ( paprasčiausia ) ir kaip įjunginėji kompą, spaudinėk F11 Ar F8 ( tiksliai dabar nepamėnu ) ir iššoks toks langas, o toliau tai pats turėtum susirast ten install'ą ir panašiai.. Plačiau pasiaiškink internetę ( google, youtube ). Dar gali būt, jog susip**o motininė arba šiaip kažkas, geriau nueik pas meistrą kokį arba į kompiuterių taisyklą ir ten tau nustatys tiksliai, kad yra.
  2. Prieš, o nh viską verst į realybę? Eik į lauką ir gyvenk realų gyvenimą.
  3. *cenzūra* tie rėmai vos ne kaip visas avataras.. keli patarimai ; 1. nedėk rėmu kaip darai 150x150 ir išvis gali nedėt, nes ir taip juos uždėda forumas. 2. jeigu dedi remus, tai daryk tuos iš viršaus ir apačios ( lyg ir per canvas size ( negaliu pasakyt tiksliai, kadangi šiuo momentu neturiu PS. ) 3. jeigu dėsi tuos canvas, tai mesk kokių 20pixelių kad abiem būtų, nes gražiai ( bent jau man ) atrodo kaip būna tokie didėli.
  4. Ačiū už pagalbą, užteks manau .
  5. http://www.lolmystery.net/?id=407721 Tiesiog spustelkit šitą linką ir komentaruose parašykit " Padaryta ", jeigu tikrai paspaudėt, suteiksiu jums reputacijos tašką.
  6. paaiškinsiu kurie nemoką įsiskaityt tiesiog dabar yra mano supratimu verslas, paimkim betkokį, kad ir 12 į min, tai siūlau, jog jeigu esi AFK - tai 12 į 5minutes, jeigu AFK zonoj tai 12 į 3 arba 4 minutes, jeigu esi OFF tai 12 į 10 arba 20 minučių. ( kai esi off eitų kiaurą parą, jeigu neprisijungsi 7 - 14dienų, tiesiog pelnas nebekils. ) aiškiau?
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: K_F • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na kiek mačiau ir supratau, tai dabar eina tik prisijungus verslas ir į minutę, taigi siūlau ; Esi on - **/1 Esi afk - **/5 Esi afk zonoje - **/3-4 Esi off - **/10, **/20 • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nežinau, tiesiog kažkoks pakeitimas verslų.. xd • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -
  8. Galėčiau padaryt, bet stocką numesk, nes vat kaip tik hūliganų tematika neturiu..
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : T_F Trumpas sukurto darbo aprašymas : ( 1 - 4 update kurti prieš gerus 3-4 men., o 5 prieš 20d. ) 1.http://imgur.com/a/pDCuV 2.http://imgur.com/a/CgPhG 3.http://imgur.com/a/rWqIk 4.http://imgur.com/a/HAEqf 5.https://imgur.com/a/3dyqO

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.