Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Eimantas_Sanchez

Neaktyvus

  • 35

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Eimantas_Sanchez

  • Gimtadienis 2001.09.08

Paskutiniai profilio lankytojai

493 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eimantas_Sanchez. 2. Kokios pagalbos jums reikia: Padėti, jog pasileistų SA-MP. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Nesenai prašiau ne vieną kartą pagalbos šiame forume. Šiandieną atrodė jau veikia ir pnš. Persirašiau windowsus, visus draiverius ir pnš. SA-MP vistiek nepasileidžia. Todėl prašau vėl Jūsų pagalbos. Nes tiesiog bandau connectintis jokios reakcijos nebūna, nemeta jokio error'o, tiesiog nepasijungia.
  2. Sveiki reiktų pagalbos. Nepajungia sa-mp'o. Kai bandau connectinti išmeta šį errorą: http://imgur.com/dosRp2H
  3. Gal galetumete padeti ir pasakyti kaip persirasyti tuos driverius? Kokia programa naudoti? Ar is kur persirasyti windowsus nemokamai be defektu.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eimantas_Sanchez 2. Kokios pagalbos jums reikia: Nepajungia Sa-Mp'o. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Perinstaliuoju gta ir sampą tada pajungia vienam kartui, bet išjungus jau antrą kartą nebepajungtis. Viską bandžiau. Tiesiog nepasijungia. Spaudinėji "connect" mygtuką ant serverio, bet niekas nevyksta. Prašau, padėkit.
  5. Nežinau kas čia, bet nebepaleidžia SA:MP'o. Kai pradedi jungtis, loadina, loadina ir vsio. Net nepajungia nieko, jokios reakcijos. Padėkit, pasakykit kame čia bėda. Štai nuotrauka, jog niekas nevyksta kai bandai jungtis. Tiesiog spaudinėji jungtis ir nieko nevyksta.
  6. Tj neirodo, kad saudziau Tiesiog soviau I kolega, kad paveztu, nes buvau pescias:)
  7. :D Nera irodymu kad saudziau :DD.. Medikus kviesk, o ne pap rasinek, kad mazai hp matos:D
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eimantas_Sanchez • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Titas_Aspire • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Nuvežiau klientą į mašinų turgų kur ir norėjo. (Dirbu taxi) Ir jis išlipo, pradėjo šaudyti, o priežastis - užp*si ... • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/perziura/0ff249bab3abf153062155fe55d8c816354.png
  9. Aš pro šalį bėgau pas kolegą. Paskui tu mane išvadinai už nieką "py*daru" ir mirei. O už tai, kad taip vadini buvai vertas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.