Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Matt_Window

Neaktyvus

  • 17

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Ačiū
    Matt_Window sureagavo į Marko_Escobar tarp Taksi direktorius: sostas nevienišiaus   
    Ir vėl analizė, ir vėl taksi. Gera naujiena ta, jog matau atrankoje dalyvaujančių potencialių serverio veidų, o bloga žinia - nuvyliau tuos kurie tikėjosi šios analizės sulaukti dar po poros savaičių. Na, šį kartą eilėraštukų nekūręs pradedu kandidatų paiešką.

    Labiausiai patikęs atrankos dalyvis yra Albertas_Nuu. Atrankoje rašiau jog laukiau tikrų CV laiškų, tai tokį ir gavau. Žinoma, pareigas gal ir patikėčiau, tačiau laiške nieko susijusio su žaidimu nebuvo, o ir ‘motyvaciniame laiške’ jokios motyvacijos neradau be to jog pasigyrei jog turi A ir B vairavimo kategorijas, namų adresas bei telefonas. Na, tikrai šaunu, kaip ir pridera kiekvienam, tačiau pas mane tokiais koziriais nesišaudoma, mokykis ir laikykis, ateityje lauksiu tokio CV kaip pridera, o ne iš google nukopijuoto pirmo pasitaikiusio.

    Sekantis dalyvis savo laišką pradėjo tokiu pranešimu kaip “mane sudomino darbas taxi” - Hugo_Gilera. Atleisk man už negailestingumą, tačiau durys į darbą  ne čia, čia renkame vadovus, kurie ir pildo atitinkamas anketas kaip į direktoriaus pareigas, o ne dėl to jog tiesiog priimt į firmą (kaip darbuotojų atrankai anketa tikrai kūl). O ir direktoriavimo idėjos kaip dieninės, naktinės pamainos… tu rimtai? Naktį būna vos 10on ir visi afk biure, o tu mat taksistams liepsi naktimis budėti. Blyn, neberašyk tai kas nėra reikalinga.

    Sekanti anketa, tvarkingai ir gražiai pateikta iš Dwayne_Bond. Tarp kitko, aš irgi bandžiau pasidaryti avatarą kaip tavo - su pakirptais, nusuktais kampais, tik nepavyksta atitaikyti RGB kodo kaip ir forumo, išsiskiria spalva. O dabar grįžtam prie laiško. Aprašyme apie save akivaizdu jog stengeisi, kad net suabejojau ar visa tai tiesa, ar rašai toks koks esi, ar tiesiog toks koks nori būti, bet nevermind, apie tai su laiku išsiaiškinsiu pats. Didelis aprašymas apie praeitį šioje firmoje, apie ketinimus, tačiau pasigedau dar ir pagrįstumo kaip ketini visa tai padaryti. Kelias mintis numetei, tačiau aprašymo apie jų, kam to reikia, kuom naudinga  - nėra. Pvz: “algų sistema” paaiškini “tai mano algų sistema forume bei žaidime”, tačiau tokiam punktui galima daug prirašyti kaip darbuotojai už ką uždarbiaus. Trūksta info apie pačią firmos veiklą, direktoriaus valdymo ypatumus, rašai tiesiog “daryčiau tokias tokias atrankas”. Anketa šiaip nebloga, padarei didelę pažangą, tačiau ir labai daug ko trūksta, perskaičius laišką kyla daug neatsakytų klausimų. Gali būti kandidatas į direktorius, tačiau kaip rašei “esu užsispyręs, siekiu tikslo iki galo” - gali tekti tai parodyti ir dar kartą.

    Džiaugiuosi matydamas jog mūsų projekte vis daugėja brandesnių žmonių, studentų, ne vien lmg malalietkų. Kalbu apie Edgaras_Mix. Anketa nėra aukšto lygio, yra nesutvarkyta grafiškai, nors ir nėra numesta it kaulas šuniui. Pačios anketos turinys nėra didelis, sakyčiau netgi sausokas, tačiau labai logiškas, aprašytas trumpai drūtai, apie tai ko labiausiai reikia. Tam tikros mintys laiške man natūralesnės, reikalingesnės, kurias čia radau, ir kurių būna pasigendu lyderiaujančių kandidatų laiškuose. Manau apšlifavęs savo kompiuterinį raštingumą, gali būti labai potencialus atrankos dalyvis. Labiausiai trūko: pačios firmos koncepcijos, detalesnių idėjų aprašymų. Pasigyrei jog medikuose tave vertina už įdomias treniruotes, tačiau neaprašei kokias būtent taikytum taksi firmai, o tai būtų tikrai įdomu. Kandidatas galėtum būti, bet kiti irgi panašaus lygmens anketoje išreiškė daugiau noro, tavoji kandidatūra labiau primena “bandau tam kad apsiuostyčiau kaip čia kas, o ne kad laimėčiau”. Lauksiu grįžtančio laimėtojo, sėkmės!

    Atrankos dalyviui, kuris vadinasi Matt_Window galiu tik palinkėti tobulėti projekte, plėsti žinių bagažą, nes samp žaidi ilgai, o pasiekimų, patirties neturi. Sakai galime tavimi pasitikėti, tačiau cv laiško turinys sausokas. Norėčiau jog pirmiau pasiektum kokios nesudėtingos firmos pavaduotojo pareigas, kuriose parodytum jog tai ką rašai anketoje - tiesa, tada žinosim kiek galim pasitikėti klausime apie direktoriaus pareigas. Kiti dalyviai irgi ne visuomet būna patyrę, dažnai imu direktorius iki tol buvusiems be patirties, tačiau jų laiškas būna kur kas labiau apgalvotas. Malonu jog pabandei, sėkmės kaupiant patirtį!

    Ypatingu apgalvotu detalumu iš kitų atrankos dalyvių išsiskiria Tomas_Bielka. Numanau jog šis žmogus apie tokias pareigas svarstė jau ilgai, laukdamas atrankos, manau ruošėsi, svarstė apie ką rašys. Tačiau po šiokios tokios nuostabos slypi ir nusivylimas. Nors didžioji dalis visa to kas parašyta - reikalinga, tačiau tai kasdieniniai dalykai, kuriuos galima rasti kiekvienos darbovietės temoje, tačiau blogai jog iš to nesimato firmos koncepcijos. Šaunu jog apmąstęs viską apie misijas, atlygius ir t.t. tačiau jau ne pirmą kartą kritikuoju NPC bot’ų vežiojimą pagal taxi iškvietimus, tai didžiulis absurdas. Nežinau, kol neišmoksite skaityti analizių tol niekad ir nepataikysite į tai ko tikiuosi. Na bet kaip atrankos dalyvis esi tikrai galimas kandidatas į direktoriaus pareigas. Bet jeigu šiuose rinkimuose tau nepavyktų - norėčiau dar tave stebėti einantį pavaduotojo pareigas, kad suteikiant galimybę direktoriauti nekiltų tiek klausimų ar abejonių apie tave.

    Rankų nenuleidžiantis, pildantis kaskart į taksi direktoriaus pareigas Mantas Verone, su kiekvienu kartu pateikia vis trumpesnį, kuklesnį laišką. Dėl to nepykstu, nes kiti suvokdami jog neturi šansų iš viso grįžta į ankstesnius serverius, kaip daro kitos šiukšlės. Tačiau.. jei nori sugrįžti į direktoriaus pareigas - prašau, nepildyk betko, kad tik užpildyti, nes už durų stovi dar visa masė itin potencialių, būsimų mano atradimų. Tiesiog nustok žadėti ir nuoširdžiai pasitaisęs - nuoširdžiai ir užsitarnauk bent pavaduotojo pareigas firmoje. Po tavo nesėkmingo pirmo direktoriavimo ketinau suteikti antrą šansą po to kaip viskas užsimirš, nes man gaila taves, bet prisimenant banned anketas už ridos botus, kaip tu pyksti ir keikies kaip tave stebi ir tikrina žmonės ar vėl nečytini - viskas tik tavo labui. Visad protingai kalbėdavai apie žaidimą lengvinančias programas, tačiau pats bridai ant jų, o pridžiuvęs purvas, patikėk, taip lengvai nenusipurto. Noriu jog siektum toliau, tačiau ne tokiais būdais.

    Va Fa.ker_Lee tai mane prajuokino.. sako “užsibrėžiau tikslą kažką nuveikti serveryje”. Heh, direktoriaus pareigas tai tau čia ne kažkas, o visa kelionė į mėnulį. Kažką galim serveryje nuveikti su nrg, ar gamtoj į veną susileisti, galim kažką pastumti ar kažką pašaudyti, bet ne “kažką padirektoriauti”. Šiaip nepatiko tai jog didelis teksto gabalas buvo numestas padrikai, jokio rikiavimo ar grafinio sutvarkymo, labai sunku skaityti tokius. Tačiau turnys toks… negaliu labai peikti, nes jei taikyčiau aukščiausius standartus visiems, tai nei vieni nebūtų direktoriais, tad tavoji kandidatūra  nors kelia daug klausimų ar pats sugebėtum, kad nori - matosi, nes nepatingėjai su šia anketa, bet turinys tikrai silpnokas. Tačiau sveikinu su neblogu debiutu, manau galiu tave priskirti prie galimų kandidatų.

    Paskutinysis atrankos dalyvis ne pirmuose rinkimuose atsiunčia po porą anketų (pirmajame bandyme - 4, mechanikų atrankoje lig 1, o šioje atrankoje - 2anketos), nedraugauji su forumu matyt <šypsausi>. Mindaugas_Didžiulis nors pristatė ne tokios didelės apimties, tačiau pateikė grafiškai tvarkingą, solidžią anketą. Paanalizavus laiško turinį matyti jog daug nekalbi, bet tikiuosi jog daug darai. Tekstas rašomas trumpai ir drūtai, tačiau noriu pastėbėti jog šis atrankos dalyvis, manau, tikrai skaito mano analizes, klauso patarimų, nes retas iš kandidatų kuris pateikęs tam tikrą idėją - ją ne tik aprašo, bet ir stengiasi įrodyti kuom ji vertinga firmai, ką tai keičia. To visuomet iš visų prašau, dažnai apie tai kalbu, tačiau būtent šis dalyvis tai perprato. Firmos idėjos - norėčiau daugiau, tačiau manau jog jų sukursi ir įgyvendinsi daugiau jeigu tapsi direktoriumi. Abejoju dėl pavaduotojo pasirinkimo.. Teigi jog imsi iš pažįstamų, kuriuo pasitikėtum, tačiau statistikai pastebėjau jog greitai pasirinkti pavaduotojai iš draugų rato - taip negerbia gautų pareigų, greičiau praranda susidomėjima ir tenka keisti, kas kenkia firmai. Tačiau neprieštaraučiau ir tokiam pavaduotojo pasirinkimui. Dėl firmos prižiūrėtojo pareigų esu taip pat nusiteikęs priešiškai. Kad ir kiek minusų čia išvardinau, manau esi stiprus kandidatas tapti direktoriumi.
    Sudedant visus taškus ant i, prie anketų turinio sulipdžius kandidatų praeitį serveryje, reputaciją, būdo sąvybes… Bepradedąs apsispręsti rašau šių rinkimų apibendrinimą.. Visų pirma surikiuoju maloniausius įspudžius sukėlusius atrankos dalyvius: Dwayne_Bond, Tomas_Bielka, Faker_Lee bei Mindaugas_Didžiulis. Buvo ir kitų kuriuos taip pat ‘užskaičiau’, tačiau šie, mano galva, šiuose rinkimuose stengėsi labiausiai. Ach.. tas nemalonus skirstymas į pozicijas… Faker_Lee ir Tomas_Bielka - žinau jog nusivilsit, tačiau noriu pasveikinti su pakankamai sėkmingais bandymais. Nenuleiskit rankų, analizėje įsiskaitykit ko reikalauju, ko trūko, nepulkit pildyti betkur kur papuola, o siekit savo, parodėte jog tikrai kai norit sugebat pateikti stiprias kandidatūras, nuo šiol esate stebimi mano ‘radarų’. Sekantis asmuo… Antroji pozicija rinkimuose… En den du.. pa-par mali u… Būsi TU - Dwayne Bond. Labai pasistengei su anketos pateikimu, anketoje jautėsi didelis noras gauti pareigas, tačiau noriu jog pasikankintum dar labiau <šypt>. Jeigu tavo anketa būtų sumiksuota pvz su Bielkos - būtumėt lyderiai. Tačiau yra kaip yra, savo potencialumu mane papirko rinkimų laimėtojas, kuris vos spėjo įšokti į važiuojantį traukinį (if u know what i mean). Taigi.. mano DP darbas - pagrindas remiasi esminiais moralės principų dėsniais. O būsimas direktorius Mindaugas_Didžiulis - manau jog jo žaidimas šiame serveryje remiasi tuo pačiu. Stebėjau šį žmogų ilgai dar kol dirbo pas Mitchell’į, bendrauti normaliai neteko, bet jog tikėčiau šio žmogaus potencialu man užteko vieno kito stebėjimo per pzu kaip elgiasi su klientais, kaip reaguoja į čyterius ir panašiai. Tikiu šio žmogaus potencialu, sėkme direktoriaus pareigose, kurios jį atves ir iki projekto komandos. Galimybės iš mano pusės - suteiktos visos, o dabar stebim kaip šis žmogus susitvarkys su užduotimi. Belieka tik palinkėti visakeriopos sėkmės, spaudžiam dešinę!
  2. Patinka
    Matt_Window sureagavo į Aivaras tarp 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)   
    2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
     
    Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes kaip ir buvo minėta kroviniai bus paskiriami atsitiktiniu būdu.  
    Baldų parduotuvėje nuo šiol padarytas visiškai kitoks baldų pirkimas, atėjus ant pickupo ir užlipus ekrane matysite kategerijas, pasirinktą baldų kiekį, kainą, pavadinimą ir kitus baldams reikalingus dalykus, viską išsirinkus galėsite juos tiesiog užsisakyti. Baldų kiekis praplėstas, todėl pasirinkimas bus daug didesnis nei buvo iki šiol.
     
    Užsakytus baldus turės atvežti DPD darbuotojai, kai žaidėjas užsisakys baldus DPD darbuotojams bus pranešta ir su /pdk komanda jie turės priimti užsakymą, jei DPD darbuotojai per 30 minučių baldų neatveš serveris juos pridės automatiškai. Serveryje pradės bus tamsu nuo 22:00 iki 7:00 Nauja mechanikų bazė
     

     

     
    Nuo šiol pirmiau išmes vairavimo mokyklos teisių laikymo, mašinos pirkimo, mašinos nuomos dialogus nei AFK dialogą, tokių atvėju negalėsite važinėti su tom mašinom. Pakeltas saugios zonos textdrawas kuris maišydavo mašinos spidometrui. Gaisrininkai pumpuotis vandenį / leisti jį galės tik sėdėdami vairuotojo pusėje. Iš Angel Pine išimti perkami namai, namų savininkams pinigai gražinti. Išvalytas visiškai AngelPine kaimelis ir susįje veiksmai su juo, nes jo pridėti nebeplanuojame. Visų paprastų namų kainos pakeltos 3 kartus nuo buvusios kainos, butų kainos 2 kartus, o salų kainos iki 5.000.000€ Su atnaujinta namų sistema pasipildė ir nauji gyvenamieji būstai, net 49 treileriai, bei 57 vilos. Mirus ir turint rankose pinjatos ginklus juos iškarto prarasite. Kai mirsite prie pinjatos ir būsite vėl prikeltas nebegausite ginklų. Jei būsite sekamas policijos negalėsite naudoti /pzu komandos. Skelbimus skelbti kontoroje nuo šiol galėsite tik turint bent 1000 patirties taškų. Kai pagalbininkas žmogų užblokuos su sau skirta komanda, žmogus gaus IP užblokavimą. Įdėta nauja taxi bazė
     
     

    Atnaujinta pati namų sistema, pačiuose namuose daug kas nesikeitė. Atsirado 2 nauji namų tipai t.y treileriai (nameliai ant ratų), bei vilos kurios bus pakankamai brangios ir ne kiekvienam įkandamos, beveik visas winewoodas bus užpildytas jomis. Atvykus į namą paprastai nebegalėsite naudotis seifu/muzikos centru/pavalgyti, kad visa tai padarytumėte jums reikės turėti nusipirkus seifą / šaldytuvą / muzikos grotuvą iš baldų parduotuvės. Taip pat pakilo saulės baterijos kaina, ir nuo šiol jų valdymas bus per namuose esančią komandą /namai. Taip pat atsirado dar viena naujovė, namuose galėsite nusistatyti kur tik norite, kad atsirastų iš lauko į garažą įvaroma tr.priemonė. Didžioji namų sistemos atnaujinimų dalis buvo baldai, apie kurios ir bus dabar rašoma. Baldus kaip ir buvo minėta galėsite gauti iš baldų parduotuvės, o iš parduotuvės jie pas jus atsiras ne ankščiau 30 minučių, arba anksčiau jeigu jums juos atveš kurjeriai. Visas baldų valdymas bus daug lengvesnis, bei su daugiau funkcijų. Baldus nuo šiol galėsite kaip tik norite texturinti (keisti išvaizdą), keisti jų pavadinimus, įjungti įvairiausius indexus kas palengvins jums darbą. Jei būsite protingi, vilose galėsite pasidaryti net po 2 aukštus, nes namų interjerai bus visiškai tušti, ir sienas galėsite susidelioti kaip tik jums geidžia širdis, todėl namo vidaus išvaizda priklausys tik nuo jūsų pačių. Kad visas darbas jums būtu dar lengvesnis, baldus galėsite laikyti sandelyje, todėl baldai jums nesimaišys statant savo svajonių namus!
     

     

     

     

    Verslo produkcijos kaina parduodant į serverį priklausys nuo to kiek žmonių tuo metu bus serveryje                     Nuo 0 iki 100 - 5€                     Nuo 100 iki 150 - 10€                     Nuo 150 iki X - 15€ Autokarų patalpoje gamykloje įdėtas išėjimas pasibuginus.  
    http://greenside.lt/index.php?/topic/25923-klaida-klada-su-%C5%A1iukl%C4%97mis/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25857-smulki-klaidel%C4%97-bausm%C4%97se/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25277-klaida-su-ma%C5%A1in%C5%B3-salono-ma%C5%A1inom/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25862-klaida-su-tekstu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25992-gramatin%C4%97s-klaidos-ir-kita/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26007-klaida-su-gaisrin%C4%97s-vandenio-sistema/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26260-gramatine-klaida-pinjata/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26265-gramatin%C4%97-serverio-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26319-gramatin%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26390-gramatine-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28701-serverio-ra%C5%A1ybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30141-serverio-klaida-picos-kaina/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29632-gaisro-neprieeinamumas-prie-bene%C4%8Dio-hatos/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29490-klaida-su-f%C5%ABrist%C5%B3-darbu/(patestinti) http://greenside.lt/index.php?/topic/28914-smulki-klaidel%C4%97-su-laiku-gspd-darbe/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29692-smulkut%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30201-ma%C5%BEa-gramatikos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28556-bugas-laikant-teises/ Čyteriams susprogdinus tr.priemonę su čytais, tr.priemonės laužas nebeatsiras. http://greenside.lt/index.php?/topic/27178-klaida-su-grobimas-komanda/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26772-smulki-klaidel%C4%97/ Sutvarkyta klaida, kai galėdavote prisijungti nesuvedę slapto klausimo atsakymo. Jeigu važiuosite greitai ir užspausite ESC, kad patektumėte į AFK rėžimą, jums rida nebekils. http://greenside.lt/index.php?/topic/31600-serverio-klaida-su-pinjata/  
     
    Pirmą dieną siūlau pirkti tik po kelis baldus ir suprasti kas kaip veikia, jei bus kokių klaidų dėl kurių tektu pašalinti Jūsų baldus, už juos po sutvarkymo pinigai nebus kompensuoti!
  3. Patinka
    Matt_Window sureagavo į Ink_Smash' tarp [0.1.6.4] Gaujų tobulinimas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ink_Smash

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Gaujom nėr ką veikt,išskyrus grobti ar vežtis ginklus iš traukinio ar nuo 19h-20h.Mano pasiūlymas būtų /gmisijos.Panašiai kaip /pasiekimai,tik gaujom.Ten reiketų nužudyt policijos narius 50 kartų,nužudyt Nortenas(Surenas) 100 kartų,pagaminti 50,100,200 deagle paketų nu ir dar daug galima prigalvot...Administracijos pasirinkimu už tuos dalykus jie gautu gaujos xp,biški pinigų į seifą ir į rankas,Administracijos pasirinkimu.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Gaujai būtų daugiau veiklos.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  4. Patinka
    Matt_Window gavo reakcijąJohn'Extazy tarp Taksi direktorius: sostas nevienišiaus   
    Sveikinu Mindaugą.
    Marko, labai puiki analize, dar kart dėkoju tau. Na, o kalbant apie mano anketa, tiesa sakant ją paratšęs po keliu valandų tik supratau, jog tempiau gumą ir neparašiau pačios esmės... Ūnikalių įdėjų ir panašiai turiu tikai daug šiai firmai, tačiau kažkodėl jų, net nepaminėjau ir tiesiog kaip sakant:( ,,susifeilinau'') Taigi, ši firmą yra tikrai, man ir aš dar visa tai suspėsiu įrodyti, bei dar kartą sveikinu Mindaugą ir linkiu sėkmės
  5. Patinka
    Matt_Window gavo reakcijąMarko_Escobar tarp Taksi direktorius: sostas nevienišiaus   
    Sveikinu Mindaugą.
    Marko, labai puiki analize, dar kart dėkoju tau. Na, o kalbant apie mano anketa, tiesa sakant ją paratšęs po keliu valandų tik supratau, jog tempiau gumą ir neparašiau pačios esmės... Ūnikalių įdėjų ir panašiai turiu tikai daug šiai firmai, tačiau kažkodėl jų, net nepaminėjau ir tiesiog kaip sakant:( ,,susifeilinau'') Taigi, ši firmą yra tikrai, man ir aš dar visa tai suspėsiu įrodyti, bei dar kartą sveikinu Mindaugą ir linkiu sėkmės
  6. Patinka
    Matt_Window gavo reakcijąMarko_Escobar tarp Pasiilgtas mechanikų direktorius jau čia!   
    Sveikinu naują direktorių, kuriam aktyvumo tikrai niekada netruksta, bei taip pat labai norėčiau pagirti Marko už kantrybe, bei didelį atsidavimą savo pareigose  
  7. Patinka
    Matt_Window sureagavo į Rozine_Blondine tarp Laikraštis „Karštosios naujienos“ -1   
    2015.09.13* Žymusis kontrabandininkas Mafijos_Tėvas už vairo neblaivus! Angel Pine miestelyje pasirodžius neaiškiam, juodam infernusui, pareigūnai negaišo laiko. Sustabdžius dar bandžiusį iš automobilio bėgti Mafijos_Tėvą įvyko apžiūra. Ir žinote ką? Pasirodo Tėvo kūrybingumas tiesiog aukščiausio lygio! Kodėl? Rastos kontrabandinės cigaretės buvo įvyniotos į tuščius miltų pakelius, kurių beje buvo pilnas automobilis, (kas tikrai neįtartina). Paklausus ar viskas priklauso Tėvui, šis atsakė, kad visa tai mato pirmą kartą gyvenime. „Ne mano!“,-visa gerkle rėkė vyrukas, kai buvo sodinamas į pareigūnų automobilį. Negana to, Tėvukas nuo bausmės bandė išsisukti siūlydamas kyšį.
    Mafijos_Tėvas su nelegaliais rūkalais pareigūnams įkliuvo jau antrą kartą per mėnesį, todėl dabar jam gresia maksimali bauda +  teisių atėmimas už vairavimą išgėrus. Rodos Tėvo kredo : „Kas nerizikuoja, tas negeria šampano“.

    2015. 09. 12* Ar pamenate skandalingąjį Marko_Escobar? Šis praeitą savaitę buvo nuteistas už sukčiavimą lošime bei grasinimus baro darbuotojui gaut galvon dėl intymaus kabinėjimosi, be to  dar už praeitą savaitę už išgertuves viešoje vietoje ir dainavimą (manau turėčiau paminėti, jog tai buvo labiau rėkavimas) per visą gatvę gąsdinant greenside piliečius. Taigi, taip, kalbama apie tą patį neaiškų tipą. Ir beje vyrukas toliau tęsia nuotykius!
    Marko_Escobar pasitiko šeštadienį su trenksmu! Pasak liudininko, (kuris beje sakosi esąs šokiruotas), teigiama, kad rugsėjo 12 dienos vakarą eidamas Polomino Creek miestelyje link  spaudos kiosko susidūrė su pusnuogiu Marko_Escobar, šalia Monika_Blizgute gyvenamojo namo. Escobaras grakščiai rankiojosi kieme išmėtytus drabužius, negana to gundančiai, iki pat ausų išsišiepė Blizgutei stovinčiai tarpduryje. O žinote ką ji? Mergina atkišo  vidurinįjį pirštą užtrenkdama duris tiesiai Markisimui prieš veidą!
    Tai bent skandalas, rodos Marko žavesys blėsta. O komplimentai tokie kaip: „tu man gražesnė už mano SAAB“ - nepaeina. Merginos saugokitės šio lovelaso.

    2015.09.13* Dėmesio! Surenų gaujos lyderis Gruzinas_Sampo užtiktas klube „Du bučinukai“! Pasak šaltinio Gruzinas šventė savo (metai įslaptinti) gimtadienį - egzistencijos laikotarpį per kurį išliko gyvas. Teigiama, jog Gruzinas sukiojosi kartu su šokėjomis prie stulpo, žvinguliavo rausvais antrankiais, bei prie viso to pūkuotu botagėliu. Jei kas ką nors ir prisimins iš to vakaro, tai tikrai bus veikėjas Gruzinas_Sampo. Civilių nuomonė apie Gruziną:
    „Gerai juda“, „tikriausiai daro pritūpimus“, „tegul nusikerpa karčius“, žinoma didžiausia dalis buvo grasinimai, kurių neviešinsiu. Viso to eigoje, kai draugai ištempinėjo akivaizdžiai dar norintį švęsti Gruziną iš klubo, šis suriko: „Aš karys samurajus!“ -kas buvo iš ties nesuprantama.
    Taigi, kaip matote vakaras buvo pilnas judesio, gaila tų kurie nedalyvavo. Ir Gruzinai, tavo judesiai tikrai jaudinantys.

    2015.09.13* Montgomery miestelyje pareigūnams teko tramdyti išsisiautėjusias Rolling_Paul gerbėjas! Žinomas kaip daug uždirbantis medikų direktorius bei pareigingas, merginų  išsvajotasis Paul slėpėsi pačiame medikų garaže. Vos atvykus ant jo veido išvydome įvairiausių lūpdažių žymių. Pasak pačio Rolling_Paul :„To dar nėra buvę. Žinau, jog sunku atsispirti mano žavesiui, bet jos peržengė ribas“.
    Užjaučiame Paulą, tik pagalvokite kaip sunku apsiginti nuo šėlstančios moterų bandos! Beje vyrukas teigia, kad antrosios pusės neieško, taigi merginos saugokite savo orumą.
    TAČIAU TAI DAR NEPABAIGA. Visą šią situaciją gerbėjos vertina kitaip. Meilute_Nesvarbu teigia, jog Paul ja pasinaudojo. Sekanti mergina sako, kad Paul jai užtaisė vaiką ir prašo jog jis būtų vyras prisiimantis atsakomybę. Dar kita, prisistačiusi kaip Emilija_Miau kone visa gerkle rėkė, jog visos „užsičiauptų“, kadangi jie su Rollingu jau du metus susituokę.
    FTB aiškinasi kas ir kaip. Jie ieško teisybės, todėl ramybėje šios bylos nepaliks.
    Pamąstymui: Ar Rolling_Paul galėjo pasinaudoti šiomis vargšėmis panelėmis?

    *DIENOS ĮVYKIS! Mano - Rožinės Blondinės kolega, didysis aštrialiežuvis ponas Šokoladinis_Keksas bandė pagauti patį Nortenų lyderį Cristiano_Capelli tiesiogiai vykdant nusikaltimą! Deja ši misija nebuvo viena geriausių, kadangi Šokoladinis Keksas į agentūrą grįžo sulaužytu fotoaparatu bei mėlyne paakyje. Cituoju Keksą: „Interviu nedalinu“, o paklaustas ar matė ką nors nelegalaus te atsakė: „nieko nemačiau“. Vyrukas buvo ilgai , be to varginančiai kamantinėjamas : kaip sugadino fotoaparatą, kodėl jo veidą puošia mėlynė, todėl šis neiškentęs išpyškino : „ Ėjau ir užkliuvau“.
    Ar tikite šia Šokoladinis_Keksas istorija? Kodėl taip/kodėl ne? Atsakymą palikite komentare.
     
     
    -Tie, kurie pasijuto įžeisti - nepykite,
    Rožinė_Blondinė
     
    Aomine_Daiki, atsiprašau už idėjos nukopijavimą 
     
     
    Antrasis leidinys :
    http://greenside.lt/index.php?/topic/11043-laikraštis-„karštosios-naujienos“-2/#entry85621
  8. Patinka
    Matt_Window sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp Kito tipo pristatymas GreenSide   
    Sveiki kaip ir sakiau sukuriau filmuka visai kito tipo taigi palieku jums vertinti  

     

    UŽ TEKSTA IR BALSĄ AČIŪ NICO

     



  9. Patinka
    Matt_Window sureagavo į Egidijus_Keza tarp Egidijus_Keza užtildė Cristiano_Capelli   
    Užtildymo anketos šablonas,

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :

    Egidijus_Keza

    • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :

    Cristiano_Capelli

    • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :

    Flood

    • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.