Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Domka_Lexco

Neaktyvus

  • 324

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Domka_Lexco

  1. Sveiki žmonės. Esu vardu Dominykas iš Kauno, man yra 15 metų ir kurdamas šį blogą norėčiau papasakoti apie tai kas aš esu ir ką veikiu. Mano hobis/užsiėmimas tikrai nėra įprastas bent jau Lietuvoje – aš esu prodiuseris tam tikra prasme, kuriu muziką repo/trapo stiliaus dainoms. Kitaip sakant instrumentalus, Tai darau nepilnai metus, pradėjau atrodo praeitų metų žiemą ar pavasarį.

     Stebuklinga programa kurioje vyksta visa magija yra Fl Studio, iš pradžių dirbau su 12 versija, tačiau neseniai persirašiau į 11 versiją, nes ji atrodė patogesnė. Savo muziką pagrinde talpinu soundcloude, buvau įmetęs ir į youtuba, bet nelabai patiko, tačiau ateityje planuoju kelti darbus ir į youtube.

    Ką norėjau pasiekti su šiuo blogu? Tiesiai šviesiai sakant norėjau kažkiek "pasireklamuoti", galbūt atrasti bendraminčių, žmonių kurie gal irgi susidomės tuo kuo užsiimu aš. Nemanau, kad dažnai skaitysiu komentarus po šiuo blogu, tad jei norit apie kažką pasiteiraut ar šiaip pasikalbėt būtinai rašykit man į gmailą arba į feisbuka.

    Taip pat labai prašau prachekint mano social media, išreikšti savo nuomonę. Juk tai nekainuoja, o ir laiko užima nedaug – tai man labai daug reiškia, kadangi lietuvoje nėra labai daug žmonių užsiimančių tuo kuo užsiimu aš.

    Mano Soundcloud

    Instagramashttps://exit.sc/?url=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2F_dominykasdzidolika_%2F

    Facebookhttps://exit.sc/?url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdominykasbeats%2F

     

    Tikrai labai, labai dėkoju tiems kurie perskaitėt iki galo! Peace.

     

  2. Mano nuomone launcheris tikrai geras dalykas, bent vieną dieną sąžiningai su teisėsauga pakovojom :D O dėl to, kad serveryje žaidėjų apmažėjo tai tik į gerą – išeina tik tie kurie be čytinimo negali gyvent, bei kiti kuriems serveris nerūpi, o normalūs žaidėjai kurie žaidžia serveryje ir dėl tokių dalykų nesiruošia palikti žais toliau. Manau buvo žymiai įdomiau žaisti kai žaisdavo 60 - 70 žmonių, nebūdavo jokių nesąmonių, buvo tikrai gera bendruomenė, tad nepergyvenkit.

  3.  

    pries laikant turiu pasiulyma. knygele skaitant stenkis viska isisavint, o ne taip kad ismokau atmintinai ir viskas, sitas nepades nei kiek.

    spresk daug bilietu internete, daug klausimu buna vienodu kaip ten, tik internete buna pateikta vienaip, o ten biski sunkiau bet esme ta pati.

    ai jo dar knygeles nesistenk labai daug skaityt, as asmeniskai 5 kartus perskaiciau, daugiau viska bilietus dariau.

    nu zodziu mokykis ne atmintai, nes jei bus pateikta kitaip nei tu mokinaisi neatsakysi, o jeigu isisavinsi tai ka mokeisi, nebus jokiu problemu. ;)

     

    Ačiū už patarimus :)

  4. Jau nusipirkai ar ne ? :D Jei ne, tai patarčiau Aprilia Sr, žiauriai geras mopedas, labai patinka jau turiu apie 2 metus. Gal kiek sunkokas, bet jei tik paprastam važinėjimui tai imk ir negalvok.. Patarimas, jei imsi sr, žiūrėk, kad būtų karbiuratorius, o ne įpurškimas, nes su juo girdėjau būna problemų. :)

    Aišku, nepirkau dar, teises žadu laikytis tik rudenį, o pirksiu irgi nežinau kada, sako žiemą pigiau gali būt, bet nemanau ar skelbimų bus :/ Pats kokiu sezono metu pirkai?

  5. Dažnas dedasi duslintuva sportini, jeigu gerai sužaidi su karbu bei svareliais prideda greičio 10-15km/h. Arba keičia grupe, nežinau piaggio varikliai kiek girdėjau labai patvarus manau atlaikytu puikiai 70cc, nebutu taip jog reiktu veliau kažką keisti, bet nedėk nežymėtos grupes, bandydamas sutaupyti. 

    Pofka turiu dar vieną klausimą. Pats teises laikysiu spali, bet draugas dabar nori laikytis. Gali detaliai papasakot kaip kas kur, ta prasme kokias klaidas daro dažniausia ar ką reiktų daryti, kaip su tais medicinos pažymėjimais ir panašiai.

  6. na turiu Yamaha Aerox (roxa), man tikrai patinka aparatas, galbūt važinėjimas dviese nėra patogu su draugu, bet su drauge tikrai nėra problemos. Na aišku ir drauge reiktu išsirinkti kuri tilptu. Kodėl rinkausi roxa? Manau todėl, kad tvarkymas, priėjimai, išardymai, dalys labai viskas patogu bei pigu ir gausiai eina prekyboje, niekada neturėjau problemų kažką keisdamas, jog nerandu ar panašiai.

    Dėl Sr'o, jei factoriuus tikrai imčiau jei turėčiau daugiau pinigu jį, tavoje vietoje, bet reiks susitaikyti jog ir viskas brangiau kainuos. O tie scooteriai patikėk manim, ne tas tai tas ir ištisai tenka kišti pinigėlius. Sr pats iš saves daugiau turi, stockinis sr manau net su neblogu setup statytu roxa. 

    Na žodžiu tarp šių dvieju rinktis čia tik finansiniai reikalai.

     

    mano roxas :

    http://i.imgur.com/2dflwoG.jpg

     

    setup'as nedidelis : rp 70cc grupe, malossi dirzas, svareliai, extra v1, 17.5 dellorto, sankabos spiruoklės, alkuninis velenas st6

    Nu jasna, aš ir kažkaip prie rokso linkstu, dar apie neosa galvoju bbž.

  7. Krosinis tai nes nesamonė tau gautųsi, nes mieste vistiek truputį važinėsi. Iš motorolerių patarčiau imti sr arba roxą. O kaip tau nrg su speedfight? Tie irgi visai tokie normalūs kiek žinau. O jei taip jau iš tų aukštesnių, kad ir po purvus biški paskraidyt, tai kokia Derbi Senda ar dar kažko panašaus. 

    Nrg irgi neblogas, o peugeot nenoriu :/

  8. Ką jūs čia per nesamonių prirašėt su tais krosiniais, žmogus atrodo aiškiai pasakė, nenori garsiai kriokiančio bei laikys teises manau tam, kad galėtų mieste važinėt. Tai žodžiu mano patarimas būtų tau pirkt motorolerį 4 taktų, kaip pradininkui tokie kaip qq tau bus perfect, kadangi jie mažai surija kuro, bei tyliai dirba, nu o aišku jei qq nepatinka, žiūrėk piaggio, girdėjau viena iš geriausių firmų, svarbiausia būtų antifrizu aušinamas.

    Važinėsiu mieste, bet vistiek norėsis kažkiek padrožt miške ar burnouta prasukt. Qq nenoriu, tai čj imsiu roxa arba sr'a.

     

    Taip pat galit papaskot kokių įdomių nutikimų esat patyrę :)

  9. Dar klausimą turiu: tai galima ant roxo dviem važiuot ar ne? tai žinoma kad galima :D , roxa  apsmokiausia imt jei nori pirdos arba aprila sr 49cc man pvz roxas labiau prie širdies tai tau siūlau roxa. Patogus yra gerai stuntint su juo.

    Tai čj ir imsiu kažką tokio, roxa arba sra, o kada apsimokiau imt pavasari ar žiema? Logiškai galvojant ne sezono metu t. y. žiema pigiau turėtų parduot ar kaip? Sportinė dūda labai pakeičia garsą? Nes labai nepatinka man tas kriokimas pyrdų :D

  10. Patačiau supermoto arba enduro imti, kad ir 49cc, bet yra ir sportinių dalių, kurios pagerins trauką, maksimalų greitį ar panašiai... Su supermoto ar enduro tiesiog didesnis pravažumas - gali važinėt per miškus ir tiek, o su roxu ar kokiu dna ( pusbritvėm arba motoroleriais ) miške tu niekur normaliai nepavažiuosi.

    Na per griovius gal ir nepravažiuotum, bet per purvynus ar didesne balą tai va, pažiūrėk enduro keliais važinėja su pyrda: 

    O kokią enudrke rekomenduotum 49cc ar supermoto?

  11. Taigi kaip matau dauguma naujokų ir ne tik susiduria su problema: nepatenka į darbus su pakvietimais, taigi skaitykite toliau ir 80% procentų jog pateksite į darbą su pakvietimu. Gal ne iš pirmo karto, bet tikrai pateksite.

     

     

    • Ką jums reikia padaryti pirmiausia, tai pasirinkti darbą kuriame norėtumėte dirbti ir laisvai išdirbtumėte 7 ar daugiau dienų. Tai turėtų būti darbas kuris jus tikrai žavi. Nepasirinkite darbo per vieną ar dvi dienas, tai apgalvokite tikrai ilgiau, kadangi tai tikrai svarbus žingsnis.

     

    • Kai jau pasirinkote darbą į kurį norėtumėte pretenduoti, jums tereikia sulaukti atrankos. SVARBU! Nerašinėkite direktoriui/pavaduotojui sms su tokiomis žinutėmis: "Kada atranka?" ir panašiai. Tai uždės jums ne mažą minusą ir sudarys blogą įvaizdį. Tiesiog ramiai sulaukite atrankos ir pradėkite rašyti anketą, o apie tai kitame punkte.

     

    • Anketos rašymas. Anketos išvaizda – labai svarbus aspektas į kurį svarbu atsižvelgti, jei yra nurodytas šriftas ir spalva, tada viskas gerai, darykite kaip liepta, tačiau jei nenurodyta, nepersistenkite ties tuo, pasirinkite spalvą kurią būtų malonu skaityti. Geriausios anketų spalvos: Plytų Žalia Pastorinta juoda. Su dydžiu nežaiskite taip pat, geriausia dydis yra keturioliktas arba dvyliktas. Dėl šriftų – mano galva geriausi šriftai yra Arial, Trebuchet MS arba Times New Roman. Anketoje rašykite tiesą, nemeluokite, nes viskas gali greitai išaiškėti ir susidarysite neigiamą reputaciją. Jei reikia, nuotraukas kelkite į imgur.com (patogiausia žiūrėti ir įkelti). Anketoje rašykite užtikrintai, turite įrodyti jog tikrai norite dirbti ir turite būtų rimtai nusiteikę todėl šypsenėlių naudoti nepatartina. Jei ką prisiminsiu dar – pridursiu, na, o dabar keliaukime prie kito etapo.

     

    • Analizės laukimas. Taip pat labai svarbus etapas nurodantis jūsų kantrybę ir nuoseklumą. Serveryje darykite tai ką rašėte anketoje, pvz: rašėte jog keliate ridą, tai ir kelkite ridą, rašėte jog padedate naujokams, tai ir padėkite. Taip pat nerašinėkite direktoriams/pavaduotojams "kada analizė", "ar patekau" ir t. t. Taip pat nepatariu padlaižiauti, kitaip "nardyti", nes ar prinersite tikrai nemanau, o NDS gausite geriausiu atveju.

    Taigi kaip ir viskas, jei nepatekote nenusivilkite, bandykite dar ir dar – taip direktorius ar pavaduotojas pamatys jūsų norą ir užsidegimą pasiekti tai ko norite. Jei turite klausimų ar norite pakalbėti asmeniškai su manimi apie tai – visada prašom, galite susirasti mane TeamSpeak programoje ir "papoukinti".

     

    Jei dar ką sugalvosiu, kaip ir minėjau prirašysiu.

    Sėkmės siekiant užsibrėžtų darbo vietų!

    Peace.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.