Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Martynas_Canyon

Neaktyvus

  • 3

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Martynas_Canyon

  1. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Martynas_Canyon

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Tiksliai nepasakysiu bet sakyčiau apie savaite.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Labai ilgai, žaidžiau sampa jau nuo pat jo sukūrimo. Esu patyręs žmogus sampe.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Su draugu ieškojom. Buvom viena radę, bet gavau bana tenais tai čia atėjom ir jau jį užkabliavo, o aš jaučiu kad mane irgi jau tuoj užkabliuos.

    Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kaip sakiau gavau bana ant kito tai atėjom šita pamėgyt ir manau kad aš tikrai nepasigailėsiu čia atėjęs.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau. Kaip nepaslaptis aš jau esu patyręs sampe tai manyčiau čia buvo labai lengva.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Manau kad visi darbai išsiskiria nuo kitų serverių. Bet yra ir labai nuobodūs, reikia labai daug stengtis, laiko skirti. Manyčiau, kad nuobodžiausias buvo dirbti Greenside gamykloje kur ten konvejeris, dėžes nešiot ir t.t 

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Sunkoka buvo. Bet čia yra labai maloni ir supratingi žmonės kurie man padėjo ją rasti.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Dažnai nes aš dar tik naujokas kuriam reikia apsiprasti.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Jo buvau ir ne bet ko o policininko. Tai biški pasėdėjau jaile ir gryžes iš jo norėjau jį nužudyt, bet jo jau nebuvo.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Kaip 120 žmonių online nelabai pakanka. Galėtų biški daugiau būti.

    Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau ir beveik iškarto atėjo pagalba. MLDC Adminai.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Nenaudojau tai ir nežinau.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Viskas buvo aišku ir jei esi ne vaikas tai turėtum viska suprasti.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Manau kad šis serveris yra beveik tobulas. Tai manyčiau, kad reikia eiti į priekį o ne dairytis atgal.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.