Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

James_Gwyn

Neaktyvus

  • 7

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė James_Gwyn

  1.  ,,Facebook'' Oficialus Puslapis: Griūk Iš Juoko - Prisistato! heart emoticon

    [#]Sveiki visi, norime jums pristatyti naujai sukurta Griūk Iš Juoko Puslapį, norime jums įrodyti, kad šis Puslapis tikrai vertas jūsų tikro dėmėsio.

    [*]Puslapis įkūrtas: 2016-01-14.Dieną, Administracija viską aptarus ir įkūrus šį Puslapį nusprendė, kad greitu metu bus sukurtas Oficialus Tinklapis kuris atsispindės šio Puslapio atvaizda, šiuo metu yra Puslapis platinamas taip, kad žmonės juo susidomėtu ir nedelsent prisijungtu prie Puslapio ir padėtu mums jį Reklamuoti kviesdami savo draugus į šį Puslapį, kiekvieną dieną bus tikrai įdomių Vaizdelių/Nuotraukų/Judančių paveikslėlių kurie jums sukels tikrą juoko dozę, taip pat yra gera žinia tokia, kad taip pat greitu metu bus daromi Konkursai iš tikrų Prizų.


    [#]Sėkmės Jums Linki Puslapio Administracija: Gvidas Račiūnas || Neatpažintas Asmuo

     

    Draugas prašė padėjau. Padedu

  2. 5de807d382908009d0b1223b257ebd85763.png

     

    Sveikučiai.. Y Facebook tinklalapį atrieda naujasisi puslapis pavadinimu Griūk Iš Juoko. Dabar jums kyla yra tokie 2 puslapiai taigi pirmajį puslapį nuo manęs buvo pavogtas tiesiog buvo vienas asmuo kuriuo labai pasitikėjau ir taip atsitiko patikėjau jam grupės ADMINISTRATORIŲ ir po kurio laiko jis nuėmė man pareigas. Dabar su kelių žmonių ryžtu ir palinkėjimu vėl kylu karieros laiptais ir kuriu savo naująjį puslapį su nauju kolega ir viskas prasidės nuo 0. Kaip žinoma darydavau konkursus ir itin geru prizu taigi dabar irgi bus geri prizai. Dabar mūsų tikslas surinkti 1000 PATINKA ir įkūrti savo tinklalapį ir ten daryti visokius KONKURSUS ir t.t. Griūk Iš Juoko pagrindinis SAVININKAS gryžta su trenksmu taigi padėkite mums išsitiesti ir pradėti savo naująją karierą. Mūsų tikslas yra paprastas prajuokinti žmones kuriems yra gyvenimas lūdnas arba tiesiog nori kokio nros jukučiu per kurį susijuoks ir gyvenimas prasidės su gražia šypseną. Taigi didelis AČIŪ jog padėsite mums plėstis ir kas žino gal bus paskelbtas Griūk Iš juoko KONKURSAS. Dabar reikia tik laukti kol mes išsitiesime ir pradėsime savo naująją karierą su šiuo puslapiu o įsivažęvę pagavę karieros įspūdį bus konkursai ir visa kita. AČIŪ jog padedate platinkite mūsų puslapį.

     

    Facebook - Spausk Čia.

    Skype - griukisjuoko

     

    Trumpa INFORMACIJA kas bus jeigu mus stebėsite.

     

    TAI PROJEKTAS, KURIS NEPAKEIS NIEKO.

    TAI projektas, KURIS PRIVERS ŽIŪRĖT TUOS, KURIE TO NORĖS

    TAI PROJEKTAS, KURIS SIEKIA PAPRASTUMU APŽAVĖTI KIEKVIENĄ NORINTĮ JUOKTIS ŽMOGŲ.

     

    Po sunkaus ir ilgo darbo į Lietuvos internetinio tinklo įteka dar vienas Griūk Iš Juoko projektas. O dabar, kai tam jau yra gana tinkamas ir palankus laikas, mes, PROJEKTO savininkai pristatome "Griūk Iš Juko". Čia galėsite stebėti video ir juoktis su visais žiūrovais.

     

    Griūk Iš Juoko ISTORIJA

     

    ,,Facebook'' Oficialus Puslapis: Griūk Iš Juoko - Prisistato!

    #Sveiki visi, norime jums pristatyti naujai sukurta Griūk Iš Juoko Puslapį, norime jums įrodyti, kad šis Puslapis tikrai vertas jūsų tikro dėmėsio. smile.png

    #Puslapis įkūrtas: 2016-01-14.Dieną, Administracija viską aptarus ir įkūrus šį Puslapį nusprendė, kad greitu metu bus sukurtas Oficialus Tinklapis kuris atsispindės šio Puslapio atvaizda, šiuo metu yra Puslapis platinamas taip, kad žmonės juo susidomėtu ir nedelsent prisijungtu prie Puslapio ir padėtu mums jį Reklamuoti kviesdami savo draugus į šį Puslapį, kiekvieną dieną bus tikrai įdomių Vaizdelių/Nuotraukų/Judančių paveikslėlių kurie jums sukels tikrą juoko dozę, taip pat yra gera žinia tokia, kad taip pat greitu metu bus daromi Konkursai iš tikrų Prizų. smile.png

    #Sėkmės Jums Linki Puslapio Administracija

     

    Paprašė draugas padėjau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.