Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Hard_Bosca

Neaktyvus

  • 32

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Hard_Bosca sureagavo į Aivaras tarp 2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)   
    PO ŠIO ATNAUJINIMO VISI IKI ŠIOL GAVĘ BANĄ ŽAIDĖJAI BUVO ATBLOKUOTI!
    (RCON GAVĘ BANUS TAIP IR LIKO JUOSE).
    Atnaujinimai
    Atnaujintas alkio textdrawas, pagal alkį keisis ir jo spalva.


    Atnaujintas saugių zonų textdrawas
    Atnaujintas ieškomumo textdrawas.
    Kai prarasite / gausite pinigų jums išlys prie pinigų textdrawas raudonas / žalias priklausomai ar gavote ar praradote pinigų su GTA garsu, kuris informuos kiek buvo prarasta / gauta pinigų.
     

    Po mirties pinigų kiekį rankose rodys tikslų koks ir yra žaidime t.y (/info). Jei mirsite vandenyje negalėsite laukti draugo pagalbos ant žemės. Persirengti galėsite tik stovėdami ramiai vietoje. Atnaujinta bausmių sistema, pridėti nauji baudimai, taip pat nuo šiol žmonės iškarto bus blokuojami IP banais! Išimta /vip komandos funkcija kuri leisdavo parašyti vipams, dabar bebus rodomas tik serveryje esamų VIP narių sąrašas. Patekus į eventą su /edalyvauti neveiks daugelis ADMIN/VIP komandų, jas vėl galėsite naudoti mirę / padarę restartą / baigę eventą / kai administratorius baigią eventą. Jei būsite užtildytas negalėsite rašyti žinučių per taxafoną. Esant komendanto valandai negalėsite susimokėti baudos policijos interjere. Išimtos neveikiančios radijo stotys. Sukurta /grobimas komanda parodanti esamą serveryje užgrobtą pastatą. Nuo šiol patekus į kalėjimą fotografavimosi kambaryje turėtumėte būti sušaldytas. Sprogus gaujų užminuotai bombai, bus pranešta ir policijai. Jei būsite sekamas, ir prieš tai jums buvo pasiūlytas teleportas jūs jo sutikti negalėsite. Būdamas policininkų negalėsite DM zonoje rakinti esančių žaidėjų. Policininkai naudodami surakinimą su mygtuku, surakins tik arčiausiai stovintį žaidėją. Naujas medkirčių bazės mapas
     

    Išimti /ginklai /vginklai administratoriams ir VIP nariams, galbūt pagaliau baigsis beprasmei šaudymai į nekaltus žmones. Administratoriai / Vip nariai prie pinjatos galės pasiimti nemokamus ginklus šaudyti į ją. Atnaujintas ginklų parduotuvės, prekių sąrašas.
    Į /gps sąrašą įdėta nauja vieta "Šiukšlynas". Sumapinta nauja šiukšliavežių darbovietė
     

    Atnaujinta šiukšliavežių darbo sistema, nuo šiol turėsite važinėti prie namų ir ieškoti prie kurių iš jų yra šiukšlinės, jei šiukšlinė yra bus galimybė kad joje yra šiukšlių maišas kurį turėsite išlipus iš darbo tr.priemonės paimti į rankas, nunešti iki darbo tr.priemonės, ir taip surinkti iki 15 šiukšlių maišų. Surinkus juos turėsite vykti iki senojo savaryno ir ten iškrauti šiukšles, už vieną maišą tr.priemonė savartyne gausite nuo 10€ iki 15€. Šiukšlines su informacija galite rasti parašę /siukles komandą.
    Iš paketų gaujos gaus daugiau šovinių (Deagle 40 kulkų, AK-47 60 kulkų, ShotGun 25 kulkos.) Prisijungiant jei esate užblokuotas, reikės siųsti žinutę naujų būdu gsideunban UNIKALUSID žinučių kainos 1.45€ visiems banams. Sutvarkytos klaidos
    http://greenside.lt/index.php?/topic/24213-klaidinga-informacija/ http://greenside.lt/index.php?/topic/23642-issitelinusi-kede/ http://greenside.lt/index.php?/topic/23322-susibugine-pinigai/ http://greenside.lt/index.php?/topic/24724-klaida-su-ginklais-pzu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/24566-bugas-po-vandeniu/ Sutvarkyta klaida, kai galėdavote užsivesti tr.priemonę be elektros su /tvaldymas komanda.
  2. Patinka
    Hard_Bosca sureagavo į Pacan Marozas tarp Laimėk NRG-500.   
    Loterija. Laimėk NRG-500.



    Taigi vienam laimingajam padovanosiu NRG-500.
    Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti NRG-500.
    •Paspausti "PATINKA" ant šios temos.
    •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti NRG-500"

    Loterijos pabaiga: 2016-01-22 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai.


    Transporto nuotrauka.
    http://www.part.lt/perziura/dae68117b0ab1e0bffebb75d5c181dc7215.png

    SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.