Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Darrel Sippan

Neaktyvus

  • 79

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Darrel Sippan

  • Gimtadienis 2001.07.07
  1. 119 jei buvo 198 jei ir šitas buvo 199 jei buvo 178 jei buvo 152 jei buvo 17 jei buvo 19 jei buvo 114 jei buvo 58 jei buvo 49 jei buvo 89
  2. Už darbą už bet už mašinas ne. Kadangi viena iš tų mašinų laaabai didelė ir tuo bus piknaudžiaujama.
  3. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė?: Darrel Sippan Kokio darbo norite?: Youtube Coverio, bei youtube avataro laaabai būtų gerai jog ir pateiktumėte jo .psd. Atsiskaityti ir galiu serverio valiuta tik ne per daugiausiai ( iki 50k ) Darbo paveikslėlis?: Nereikia. Darbo tekstas bei sub. tekstas?: Relax & Chill Darbo pavizdys(nebūtina)?: pažėkit your mama graphics store, ten yra coverių. Papildomi komentarai?: Gražųų
  4. UŽDARYTA // CLOSED * NIEKAM NĖRA REIKALINGA, NIEKAS NESILANKO UŽMIRŠTAS ŠHOPAS.
  5. Spoltas ila gyvenlimas. Muzikos geros neradau šitam...
  6. Na, taigi surinkau vaizdo įrašų ir pamontavau truputį, 2x išsijungė kompiuteris ir reikėjo viską per naujo montuoti (Kaip perkaista jis išsijungia. ) Sekmės, ačiū už betkokią kritiką.
  7. Apie sumuštinį ten vieną kitą šūdą, paimta iš vieno kito video, per kurį repavo Ryan_Collins, vienu žodžiu mažas ĮŽEIDIMAS Žaidėjas baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;
  8. Ačiū už parašą Darrel_Sippan.

  9. Nesuprantu tokių žmonių - Pas igną t.y Image prašai jog sukurtų avatarą ir meti į forumą savo avatarus. Sekmės, CC dera, jei gali numesk ačiū.
  10. Laaaaaaaaabai daug panašumo iš kito serverio tikrai ne iš ryžyno, bet vienam serveryje kuriame žaidžiau ir kuris dar ir dabar egzistuoja ir laikosi gan stipriai, taksi bazė beveik tokia pati, mašinos net iš dėliotos panašiai.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė?: Darel Sippan Kokio darbo norite?: Parašas Darbo paveikslėlis?: iš šito video : 1:42 - 1:48Darbo tekstas bei sub. tekstas?: Always love LT! Darrel sippan Darbo pavizdys(nebūtina)?: Papildomi komentarai?: Jei bus zjbs, tai bus limitas.
  12. Neblogi, bet tu man kažkoks keistas, rašai į mano šhopą jog padaryčiau avatarą, nors keli į forumą parašus. ANYWAY like.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.