Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tony_Darko

Neaktyvus

  • 18

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Tony_Darko sureagavo į Aivaras tarp 2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)   
    PO ŠIO ATNAUJINIMO VISI IKI ŠIOL GAVĘ BANĄ ŽAIDĖJAI BUVO ATBLOKUOTI!
    (RCON GAVĘ BANUS TAIP IR LIKO JUOSE).
    Atnaujinimai
    Atnaujintas alkio textdrawas, pagal alkį keisis ir jo spalva.


    Atnaujintas saugių zonų textdrawas
    Atnaujintas ieškomumo textdrawas.
    Kai prarasite / gausite pinigų jums išlys prie pinigų textdrawas raudonas / žalias priklausomai ar gavote ar praradote pinigų su GTA garsu, kuris informuos kiek buvo prarasta / gauta pinigų.
     

    Po mirties pinigų kiekį rankose rodys tikslų koks ir yra žaidime t.y (/info). Jei mirsite vandenyje negalėsite laukti draugo pagalbos ant žemės. Persirengti galėsite tik stovėdami ramiai vietoje. Atnaujinta bausmių sistema, pridėti nauji baudimai, taip pat nuo šiol žmonės iškarto bus blokuojami IP banais! Išimta /vip komandos funkcija kuri leisdavo parašyti vipams, dabar bebus rodomas tik serveryje esamų VIP narių sąrašas. Patekus į eventą su /edalyvauti neveiks daugelis ADMIN/VIP komandų, jas vėl galėsite naudoti mirę / padarę restartą / baigę eventą / kai administratorius baigią eventą. Jei būsite užtildytas negalėsite rašyti žinučių per taxafoną. Esant komendanto valandai negalėsite susimokėti baudos policijos interjere. Išimtos neveikiančios radijo stotys. Sukurta /grobimas komanda parodanti esamą serveryje užgrobtą pastatą. Nuo šiol patekus į kalėjimą fotografavimosi kambaryje turėtumėte būti sušaldytas. Sprogus gaujų užminuotai bombai, bus pranešta ir policijai. Jei būsite sekamas, ir prieš tai jums buvo pasiūlytas teleportas jūs jo sutikti negalėsite. Būdamas policininkų negalėsite DM zonoje rakinti esančių žaidėjų. Policininkai naudodami surakinimą su mygtuku, surakins tik arčiausiai stovintį žaidėją. Naujas medkirčių bazės mapas
     

    Išimti /ginklai /vginklai administratoriams ir VIP nariams, galbūt pagaliau baigsis beprasmei šaudymai į nekaltus žmones. Administratoriai / Vip nariai prie pinjatos galės pasiimti nemokamus ginklus šaudyti į ją. Atnaujintas ginklų parduotuvės, prekių sąrašas.
    Į /gps sąrašą įdėta nauja vieta "Šiukšlynas". Sumapinta nauja šiukšliavežių darbovietė
     

    Atnaujinta šiukšliavežių darbo sistema, nuo šiol turėsite važinėti prie namų ir ieškoti prie kurių iš jų yra šiukšlinės, jei šiukšlinė yra bus galimybė kad joje yra šiukšlių maišas kurį turėsite išlipus iš darbo tr.priemonės paimti į rankas, nunešti iki darbo tr.priemonės, ir taip surinkti iki 15 šiukšlių maišų. Surinkus juos turėsite vykti iki senojo savaryno ir ten iškrauti šiukšles, už vieną maišą tr.priemonė savartyne gausite nuo 10€ iki 15€. Šiukšlines su informacija galite rasti parašę /siukles komandą.
    Iš paketų gaujos gaus daugiau šovinių (Deagle 40 kulkų, AK-47 60 kulkų, ShotGun 25 kulkos.) Prisijungiant jei esate užblokuotas, reikės siųsti žinutę naujų būdu gsideunban UNIKALUSID žinučių kainos 1.45€ visiems banams. Sutvarkytos klaidos
    http://greenside.lt/index.php?/topic/24213-klaidinga-informacija/ http://greenside.lt/index.php?/topic/23642-issitelinusi-kede/ http://greenside.lt/index.php?/topic/23322-susibugine-pinigai/ http://greenside.lt/index.php?/topic/24724-klaida-su-ginklais-pzu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/24566-bugas-po-vandeniu/ Sutvarkyta klaida, kai galėdavote užsivesti tr.priemonę be elektros su /tvaldymas komanda.
  2. Patinka
    Tony_Darko gavo reakcijąNeed_Speed tarp Pamokėlė tiems kurie vargsta su senais kompais, kaip pakelti fps   
    O, kad ir padidinus fps pagal šia pamoka vėliau įrašyti modai vistiek mažina fps? Pas mane viskas su modais ir jokio lagg, bet norėčiau, kad ir ant kito, senesnio pc vežtų
  3. Patinka
    Tony_Darko sureagavo į Jeremy_Warning. tarp Pamokėlė tiems kurie vargsta su senais kompais, kaip pakelti fps   
    Nu ir ant galo gaunasi minecraftas
  4. Patinka
    Tony_Darko gavo reakcijąShut_Down tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Tony_Darko
  5. Patinka
    Tony_Darko sureagavo į Aivaras tarp 2016.02.29 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.1)   
    Atnaujinimai
    Versle galėsite turėti darbuotoją kaip serverio žaidėją, darbuotojas per parą turės sunešioti atitinkamą kiekį dėžių už dėžes gausite atitinkamą kiekį produkcijos į verslą (atsitiktinai). Žmonėms už darbą pinigai bus mokami iš verslo kišenės. Žmogus norintis palikti verslo darbą galės naudoti /pvdarba komandą. Paimti dėžę galima su F arba ENTER klavišu.Kiekvieną dieną 24h reikiamas dėžių kiekis vėl restartuosis į 30.
     

     
     

     

     

    Tuninguojant "Tornado" tr.priemonę galėsite gauti ir ratlankius. /saukti komandos pranešimą rodys tik tiems žmonėms kurie yra vienodame interjere. Kai policininkas tave pašaus su tazeriu jums rodys policininko vardą. Kontrabandos pervežimo transportui imsis 5 kartus lėčiau papildomos gyvybės. Ant gaujos tr.priemonės neberašys kiek viduje yra pakrauta paketų. (Rodys kaip ir seniau paspaudus prie jos Y klavišą.). Direktoriui panaudojus masinį darbuotojų išmetimą, darbuotojams dings darbo sutartis. Mirus interjere, ir jei jūs būsite vėl prikeltas jūsų interjeras ir toliau bus toks koks buvo t.y nesigirdės kažkokių tai garsų , nerodys žemėlapio. Jei jūsų tr.priemonės būklė bus <= 250.0 jūs jos negalėsite įvaryti į serverio tr.priemonių garažą. Serveryje bus galimybė parduoti tune dėžę kitam žaidėjui. Prie kiekvieno darbo / gaujos su pakvietimu bus statūlos su geriausiais darbuotojais t.y daugiausiai turinčiais XP.
    Gaujų krovinių pervežimo transportas pakeistas į naują.
    Policininkų kliūtys turės būklę, jei pasibaigus kliūtis dings, TEC-9 ginklai kliūčiai nedarys jokios žalos. Ant policininkų kliūties rašys padėjimo datą.
    Narkotikus (/vartoti) vartoti galėsite kas 10 sekundžių, ir nuo šiol jie jums prie esamų gyvybių pridės 80+. 24 valandą parduodamos serverio mašinos persikeis į naujas. Nauja fūristų bazė.
     
    Atnaujinta fūristų sistema, nuo šiol direktorius galės kiekvienam kroviniui atskirai nustatyti reikiamą rangą, taip pat visi užsakymai vyks per 1 pickupą. Serveryje parduodamų automobilių kiekis bus visada nepakankamas, todėl, kad norint gauti automobilį gausite jį užsisakyti, jį atveš fūristai arba ją pridės sistema nuo užsakymo po 30 minučių. Už atvežimą žmogus turės mokėti nuo 10% iki 20% automobilio kainos. Jei fūristai atveš automobilį ne užsakymo metu likutis nepasipildys, ir pinigus gaus tik kaip už transporto atvežimą. (Likutis pasipildys tik tada kai bus užsakymas). Panaudojus /iaz komandą fūristas užsiims užsakymą kaip "vėžėjęs".
     

     

     

     

     
    Sprogus policijos saugyklai visiems serveryje esantiems žmonėms pasinaikins įtarimo lygis. Nuo šiol serveryje ant bėgių kažkur atsiras traukinukas, kurio duris gaujiniai turės išsprogdinti. Susprogdinus traukinuko duris galėsite imti paketus, ir krauti į fūra (traukinuke bus 40 ginklų paketų, bei 20 narkotikų), traukinukai atsiras kas 15h ir 17h.
     

     
    Gaujos kurios turės nudažiusios gang tagą į gaujos pelną gaus po 15€/min. Jei gauja bus uždažiusi visus gang tagus, ji į pelną gaus 60€/min. Kai policijos saugykla bus užminuota, policininkai per saugyklos įėjimą į ją įeiti negalės. Gaujų kontrabandos furgonai negalės būti sunaikinti su /boom komanda. Kai prisijungsite ir būsite lauke, vaizdas plauks iš dangaus į jus (kaip per GTA V ar something like that), iki tol kol prieis ir galėsite valdyti vartotoją. Jei būsite miręs negalėsite minuoti / atminuoti pastatų, taip pat gaivinti kito mirusio žaidėjo. Sutvarkytos klaidos
    http://greenside.lt/index.php?/topic/20430-versl%C5%B3-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/20060-klaida-su-patikra/ http://greenside.lt/index.php?/topic/20114-klaida-su-top/ http://greenside.lt/index.php?/topic/20020-bug-su-ma%C5%A1inos-pardavimu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/19835-bugas-su-hydrauliku/ http://greenside.lt/index.php?/topic/19538-dpulte-nepakeite-masinos-pavadinimo-dpd/ http://greenside.lt/index.php?/topic/19652-klaida-su-ra%C5%A1yba/ http://greenside.lt/index.php?/topic/19545-ra%C5%A1ybos-klaida/
  6. Patinka
    Tony_Darko sureagavo į Tomas_Wilson tarp Gandai|Tiesa|Perskaitykite|TomasWilson   
    Tu labai malonus Aš turėjau omeny, jog daugelis žmonių kurie gauna aukštesnias pareigas jaučiasi aukštesni, jog jie gali daugiau ne komandų prasme, o aptariant pačia asmenybę. Tarkim kaip pavizdys daugelis žmonių su aukštais postais , nebūtinai greenside jaučiasi maždaug taip - ,,Direktorius/Administratorius/Priziuretojas (Kalno viršūnė) , darbuotojas/naujokas/žaidėjas , kalno apačia'' . Tarp kalno viršaus ir apačios didelė praraja kurioje dingsta pagarba žemesnio rango darbe žaidėjui, arba žmogui kuris yra naujas žaidime. Tą norėjau pasakyti
  7. Patinka
    Tony_Darko sureagavo į Tomas_Wilson tarp Gandai|Tiesa|Perskaitykite|TomasWilson   
    Sveiki kurie apsilankys šioje temoje.

     

    Koks tikslas , tai kurti.. Atrodytu viskas bereikšmiškai jeigu tik ne mano mintys, ir visą kitą kas susideda iš visko ką esu girdėjęs ir kas buvo , bus.

     

    Pradžia

     

    Labai daug sklinda kalbų, apie mane , ir frazių tokių kaip ''Tu esi vieno žmogaus akyse aukštai'' . Tai ištikro žmonės mane glumina, aš neesu aukščiau už kitus, ištikro serveryje aš esu Niekas, taip , taip. Gali pasirodyti mano mintys sumanios ir panašiai, bet prisiminkite , jog savęs tokio nelaikau, ir net nesiruošiu, kad ir kas kada bus , ar buvo to nesakiau, to nemaniau ir taip negalvojau. Atsiprašau visų tų kuriuos buvau kažkada įžeidęs menkai, ar stipriai, visko pasitaiko. Serveryje mes siekiame praleisti gerai laiką, kai kurie siekia kažkokios veiklos galbūt truputi veiksmingesnės kaip privilegijos. Bet visados atsiminkite , privilegija nei man nei kitam neturi būti argumentas jaustis aukštesniam. Visi mes galime parodyti ką galime jeigu norime. Visi mes turime lygias jėgas į pareigas vienokias ar kitokias - Skiriasi tik pastangų kiekis ir šioks toks mąstymas. Ir prašau žmonės jūsų vieno dalyko, jeigu norite man kažką pasakyti , kad ir patarti paskvieskite į TeamSpeaką, aš jus mielai išklausysiu visais klausimais ar tam tikrais išsireiškimais. Jeigu norite aš jums galiu padėti , patarti kaip ir kokių pastangų reikia įdėti. Padėsiu jums išspausti iš savęs daugiau , negu manėte galintys. 

    Nardymas - Daugelis dabar pagalvoją , jog aš esu tas kuris mėgsta nardyti, esu net išgirdęs iš žmonių kurie man realiai buvo autoritetai šiame serveryje, kuriuos , kad gal ir nedaug pažįstų, bet atrodė , kad ir tie mažučiai draugai. Atsiprašau, jūsų jei taip atrodo, aš labai gailiuosi. Jūs patys žinote koks aš galiu būti ir kaip aš galiu padaryti.

    Aš kartais per daug būnu inpulsyvus, per daug spaudžiu save, ir kartais tai išsireiškia, bet tai keičiasi nei buvo seniau, aš tenoriu kažko pasiekti, ir siekti sąžiningai kaip ir kiti, atsiprašau tiek Svaikos ir kitų, kad sudariau blogesnę nuomonę apie save nei seniau.. Bet aš pasikeičiau ir tikiuosi į gerą pusę, tiesiog man reikia šanso ir stengsiuosi jums tai įrodyti. Tai nėra agitaciją , jog į mane visi atsižvelgtu kaip į asmenybę, tiesiog norėjau visiems padekoti kurie palaiko, ir kurie papeikia, ir tuo pačiu atsiprašyti. Tikiuosi mano šitas tekstas nebuvo bereikšmis ir atsirado žmonių kurie perskaitė viską ir mane suprato.

     

    Pabaiga

     

    Visados prisiminkite, mes esame lygus, nenoriu , jog kažkas mane keltu aukščiau už kažką ar kažką kitą. Noriu lygumo. Noriu , kad ant manęs nepyktų tie kurie galbūt kada nors buvau nuvylęs, ir stengsiuosi tai įrodyti jeigu kažkada tik turėsiu šansą tinkamoje vietoje. Šį tekstą realiai rašiau iš širdies ir išreiškiau nedidelę dalelę savo nuomonės, tad LABAI AČIŪ JUMS UŽ DĖMESĮ KURIE PERSKAITĖ.

     

  8. Patinka
    Tony_Darko sureagavo į Etta_Milkman tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  9. Patinka
    Tony_Darko gavo reakcijąGvidas_Huf tarp [MEGA PACK] Įvairios geros modifikacijos   
    Pirma svetaine kur randu gražius modus, dauguma įsirašiau, net įdomiau žaisti. Ačiū!
  10. Patinka
    Tony_Darko sureagavo į Gvidas_Huf tarp [MEGA PACK] Įvairios geros modifikacijos   
    - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas_Huf
    - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: MEGA PACK
    - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda:  Visks apačioj.
    - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija:
     
    1.GTA V ratu modas (AUTOINSTALL): http://www.gtaall.co...m-gta-5-v2.html
    2.HD keliu modas (AUTOINSTALL): http://www.gtaall.co...dorogi-v30.html
    3.Grafikos modas (AUTOINSTALL): http://www.gtaall.co...nb-sunreal.html
    4.Prie grafikos modo siulau atsisiusti WATERFIX: http://www.mediafire...au/waterfix.zip
    5.Effektu modas (AUTOINSTALL): http://www.gtaall.co...fects-v-14.html
    6.GTA V hudas (KELTI I SAN ANDREAS PAPKE): http://www.mediafire...V HUD Normal.7z
    7.Hudas: http://www.part.lt/i...2936a88c957.png
    8.Distance mod, reikia pasirinkti tinkama, pvž 7x (KELTI I MODLOADERI): http://www.mediafire...2x 4x 7x 10x.7z
    9.Medžiu modas (KELTI I MODLOADERI): http://www6.zippysha...Sg56g/file.html http://www.part.lt/i...bd099b06745.png
    10.GTA V visu ginklu modas (KELTI Į MODLOADER'I): http://www31.zippysh...GkZPi/file.html
    11.Garsu modas (AUTOINSTALL): http://www.gtaall.co...a-5-sounds.html
    12.Modloader'is: http://www.gtagarage...ow.php?id=25377
                                                              13.CLEO (AUTOINSTALL):http://www.gtaviceci...an-andreas.html
                                14.First person mod, prie jo butinas CLEO (AUTOINSTALL): http://www.gtaviceci...person-mod.html
            15.GTA V masinu modpackas, pakeicia beveik visas masinas (Kelt i MODLOADER papke):http://www.mediafire...CAR MEGAPACK.7z
  11. Patinka
    Tony_Darko sureagavo į Danillo_Karpiz tarp [LOTERIJA] Lengvi 100k   
    Jau manau supratote, kad čia galite laimėti šio serverio 100 tūkstančių valiutos.

     

    Norint dalyvauti šioje loterijoje turite atlikti šiuos du dalykus: susigalvoti skaičių nuo 1 iki 50 ir ji pakomentuoti komentaruose, paspausti PATINKA mygtuką ant šio pranešimo.

     

    DRAUDŽIAMA: Pasirinkti tokį patį skaičių koks yra pasirinktas (galite patikrinti paprasčiausiu būdų paspausdami klaviatūroje CTRL ir F mygtukus, o ten įrašykite skaičių ir matysite ar yra jis jau parašytas).

     

    Loterijos laimėtojas bus išrinktas Kovo 1, 2016 metų 20 valandą ir paskelbtas šioje temoje. Laimėtojas bus renkamas random.org pagalba.

    MINIMALUS DALYVIŲ SKAIČIUS: 20

     

    SVARBU: Jeigu laimėsite, bet nebūsite paspaudę PATINKA - prizo negausite ir laimėtojas bus renkamas kitas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.