Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Ignas_Illuminati

Neaktyvus

  • 15

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Ignas_Illuminati pranešimai

  1. ant CS:GO ne taip kaip kituose žaidimuose, fps priklauso nuo procesoriaus. Jei net windowsus perrašei - bus problema su procesorium, pažėk ar ne kaista dažniau.
  2. 1) Pažėk ar konsolėj ar nemeta jokių errorų žaidimas, komanda : cl_showerror 1 2) Pabandyk parašyt konsolėj šią komandą : mat_queue_mode 2 3) Kai įjungi csgo pažėk per task managerį kiek naudoja cpu, ram ir panašiai. Pabandyk išjungt visas programas išskyrus steam ir csgo. Pažėk tuos procentus jau įėjus į žaidimą . 4) Parašyk konsolėj fps_max 0 5) Nusistatyk rezoliuciją grynai kaip tavo monitorius, nei daugiau nei mažiau.
  3. Gali būt, kad naują de_nuke žaidei ? Ten nesveikai dropina fps. Be to pabandyk kitus žaidimus pažaisti, gal ir kitur lagina. Tada su pc problemos.
  4. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Užsiregistravau į serverį starto dieną, bet rimtai pradėjau žaisti užvakar (dabar turiu 2000 patirties taškų). Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 5 metai nuo pirmo ir paskutinio serverio, 2 metus tikrai žaidžiau. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš draugo. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Unikalios sistemos, viskas sukurta kruopščiai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visas, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.