Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Svarbus_Zmogus

Neaktyvus

  • 19

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Svarbus_Zmogus

  1. Nelabai gerai suformuluota idėja, labai apsurdiškai atrodo už žmogaus nužudymą mokėti 100k - įdomu kaip naujokas išsipirktų?

    Na, kad nelabai gerai suformuluota tai pripažįstu. Bet tam žmogui kurį nužudė mažėtų reputacija o tam žmogui kuris nužudė tai 24h kaleimo  arba nuosavybės konfiskavimas  arba 100k bet pagal serverio valiutą tai nelabai ir daug. o naujokui tasyklėse būtų perspėta apie nuobauda už nužudymus

  2. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Svarbus_Zmogus

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pagalvojau, kad būtų žymiai realistiškiau jeigu mirtys būtų nebeprasmiškos. Nes serveryje dažnai kažkoks žaidėjas norėdamas pasismagint nužudo nekalta žaidėja o už tai jį nubaudžia keliomis minutėmis kaleime arba išvis bauda duoda. Būtų žymiai įdomiau jai ginklai būtų  brangesni  nes kiekvienas jų nepirktų, na taip ginklai būtų pardavinėjami nelegaliai bet čia ir yra pats įdomumas, kad reikia dar susiieškoti tiekėjo tada tą ginklą saugoti nes policija gali jį atimti. O dėl nužudymų irgi dabar yra neįdomu, nes jeigu nušauna pagalvoji ai nieko nebus tuoj atvažiuos medikai ir pagydys o nusikaltėlis bus lengvai nubaustas. o būtų žymiai realistiškiau jeigu nužudymas butų pati didžiausia bausme pvz nuosavybės konfiskavimas kaleimas kokiai 24h arba arba 100000 bauda. O žaidėjas kuris buvo nužudytas tai jam būtų kokios reputacijos anuliavimas, nes gatvėse kuo didesnė reputacija tuo geriau nes aš su tuo susidūriau gyvenime. Aišku reputacija reiktų serveryje įrašyti o ta reputacija būtų labai svarbi tarp nusikalstomų grupuočių.  O dabar pliusas gaujoms brigadoms. tai pavyzdžiui kokie žaidėjai susiburia ir nužudo pora gaujos ar brigados nariu. Tai gauja ar brigada juos pagauna suriša nuveža į mišką ir iššaudo, tada policija galės pradėti tyrimą surasti galus ir gaują ar brigadą nubausti. Aišku surišimą reiktų pakoreguoti tai, kad žaidėjas atsijungtų jam kažką atimtų pinigus nuosavybę, bet jį kai suriši perspėtų tekstu per ekraną o tuos žaidėjus surištus galėtum įsisodinti į mašiną ir iš jos juos išimti surištus.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serverį žymiai pagyvintų ir policija turėtų darbo su tyrimais ir žaidėjai jaustųsi kaip tikram gyvenime.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Svarbus_Zmogus


    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Vidas_Labas


    • Už ką buvote užblokuotas ?:Už serverio klaidų išnaudojimą. Bet aš tuo metu atsitrenkiau į draugo mašina ir išmetė iš serverio jis tada vėl prisijungiu vėl išmetė tada vėl prisijungiu jau parašiau slaptažodį paspaudžiau spawn ir bum ban.


    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://imgur.com/nmZOsy3bet aš nieko nieko neišnaudojiau, nes mes su draugu važinėjau norėjau išgazdinti atsitrenkiau ir išmetė. Nesuprantu ka tie adminai daro neturi ką veikti. 


  4.  Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Svarbus_Zmogus


    ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):Pavadinimas Alpha, rida:370 su t dėže, t dėžės privalumai 10 x nitras nenaudotas  žalia spalva virtual wheels.


     Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/n0put


    ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:Kainas siūlykit nuo 60000 


     Papildoma informacija:Greitis toks pats kaip sultano pirkta iš salono kainavo 54k. Kas mano, kad per brangu pasiskaitykit: http://greenside.lt/index.php?/topic/18741-rekomenduojamos-transporto-tune-kainos/


  5. Jūsu V_P: Svarbus_Zmogus


    Skaičius nuo 1-300: 69


                                                                                   Skype (nebūtina, bet būtu gerai.): -


  6. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Nuo 2016-03-29


    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Kokius 2 metus​


    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Man pasakė vienas draugas tai norėjau išbandyti šį servery.


    Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes šiame serveryje yra daug įdomiau negu kituose serveriuose daug relistiškiau ir gan sunku pasiekti kažką tai reiškia kad DAUG ĮDOMIAU. 


    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Ne nes neseniai pradėjau žaisti bet jau iki 15 misijos atėjau.


    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Medkirčio ir Gaisrininko.


    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :Na pavyko rasti tik iš 2 karto nes iš pradžių nesupratau kur reik ieškoti.


    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Na kol kas dar naudoju nes nežinau mepo.


    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Taip ir mane tokie žaidėjai nervina nes iš niekur nieko susprogdina mašina ir nužudo.


    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ :Dviračių pakanka o mašinų ne visada o rasti buvo nesunku.


    Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Ne kol kas aš dar jų nenaudojau, bet kada nors išbandysiu jai reikės.


    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Taip ir labai greit suregavo negu praitame serveryje kuriame žaidžiau


    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Na man tai aiškus jai nesupranti reikia tiesiog giliau įsiskaityti.


    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Mano nuomone nieko nes, išpradžių sunku, bet todėl ir nori kažko pasiekti,  bet kai būna lengva tai neįdomu greit viska pasieki ir bandai kažką kito. Na man kas sunku tas būna ir įdomu nes noriu kažko pasiekti ir vis stipriau kabiniesi į virtualų gyvenimą.


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.