Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

. //

Neaktyvus

  • 7

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mad`Martinio. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau savo pasiūlymą sukurti serveryje reputacijos taškų rinkimas, kaip ir yra sukurtas forume reputacijos taškai. Galėtu ir žaidime būtų toks įvairus dalykus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Įdomiau būtų žaisti, paspaudi ant žaidėjo informacijos lentelės, ir išmestu +REP // IŠEITI. Ir serveryje sukurti TOP 10 žmonių daugiausiai turintis reputacijos. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo kl
  2. Labai tikrai patiko šis jūsų darbelis, gražia vieta pasirinkai visi objektai gražiai išdėstyti kaip ir sakinį. Šaunuolis, tobulėk ir nenustok.
  3. Sveikas. Man asmeniškai tikrai patiko bet yra viena klaidą; Galėjai pridėti www.GreenSide.LT - Būtų gražiau buvę. Šaunuolis tobulėk, ir nenustok.
  4. Kas nemėgsta vienatvės, tas nemėgsta ir laisvės, nes tik būdamas vienas žmogus yra laisvas. ☣

  5. Sveikas, Irmantai. Malonu susipažinti su jumis, linkiu didžiausios laimės gyvenime, bei būtent šiame projekte. Kažkur matytas kitame projekte. Bet nesvarbu, sėkmės ir įrodyk ką moki būtent šiame projekte !
  6. Šablonas: 1. Jūsų V_P serveryje - Mad`Martinio. 2. Renkates serverio kreditus, ar eurus - Kreditus. 3. Paspaudėt +rep [ NEBŪTINA bet jaigu negaila tai žinot ] Paspaudžiau. 4. Kodas - gstikrinimas 5. Jūsų kontaktai (FB,SKYPE) - Parašysiu jums į asmeninė žinutė. 6. Skaičius nuo 1-200 - 99.
  7. ŠABLONAS PATEIKTAS ČIA, Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde​: Mad`Martinio. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.03.30 ~ 18;20 val. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Penkerius metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Senai žinojau bet nepatiko žaisti. Pradėjau pabandžiau ir patiko man asmeniškai.​ ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes puiki ir draugiška projektą valdžia, bei turintis šio projekto vardas reputacija. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.