Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

*^K3L!*

Neaktyvus

  • 3

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė *^K3L!*

  1.  Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Keleng_Bloods
     Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė B)) :  Karolis (DJ K3leng)
     Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu :)):  18 metų, gimtadienis Birželio 2d. tai jau sueis 19.
     Jūsų gyvenamasis miestas:  Šiauliai-Amsterdam
     Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): kaaroliux95
     Apibūdinkite savo charakterį: Nenustovintis vietoje, veržlus, aktyvus, siekiantis savo svajonių.
     Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas
     Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?:  Nepasigirti, o tačiau išsiskiriu iš kitų tuo kad esu didžėjus.
     Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Kuriu muzika, groju klubuose, krapštausi prie automobilių, domiuosi it naujovėmis, didžėjais žinoma domiuosi ir pagrindinis dalykas muzikos naujovėm. Laisvalaikiu kaip jau ir paminėjau groju, kuriu, kartais va ir pažaidžiu.
     Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Labai senai kokiais 2007 metais klasiokas sako va varom davai kartu pažaist vienam nuobodu nieko ten nežinau,taip ir pradėjau.
     Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Kai tik tik susikūrė šis projektas gavau iš jo savininkų žinių ir taip apsilankiau viena, kita karta ir viskas.
     Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Serveryje nesiligiuosiu į nė vieną, tiesiog būsiu savimi ir tiek :)
     Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Hamn, va čia tai geras klausimėlis, šiaip turiu daugiau negu vieną autoritetą, Pagrindiniai: Martin Garrix, Dannic, Nicky Romero. Realybei siekiu visko kas man įmanoma, tiesiog sunkiu darbu stengiuosi prisitaikyti prie visų iššūkių, ir juos nugalėti. Dabar pagrinde labai norėčiau apšildyti Nicky Romero ar tai Martin Garrix, kadangi dirbu Olandijoje radijoje, tai teko Garrix'a matyti praeinantį, o va vienam iš klubelių teko patį Dannic apšildyti, tad vieną iš tikslų kaip jau ir esu įgyvendinęs, tačiau norėčiau su pačiu Garrix pabendraut ir Romero, visgi dirbu tokioje vietoje kur jie lankosi,tačiau esu ne laidų vedėjas, o tiesiog esu programos dėliotojas, muzikos ir reklamos intarpų skirstytojas, tad sėdžiu visai atskiroje patalpoje.
     Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Neturiu nė brolio nė sesers. Taip Lietuvoje pas tėvus turiu šuniuką, ir pas panelę yra du šuniukai kuriuos jai padovanojau.
     Ar turite merginą(vaikiną)?: taip turiu merginą.
     Jūsų nuotrauka (privaloma)

    vw8vERh.jpg

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.