Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Extra_Gamer

Neaktyvus

  • 14

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Extra_Gamer

  • Gimtadienis 1990.01.15
  1. Dar nesukūrėte ? Beveik savaitę laukiu ,o man labai reikia. Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (trigubas pranešimas)
  2. Gal galima greičiau ,nes man labai reikia ? Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas)
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Extra_Gamer 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Pijuz_Black 3. Už ką buvote užtildytas : Už keiksmažodžius ,bet aš jam parašiau ,kad parašysiu ppk už įžeidinėjimus. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : http://www.part.lt/i...0d786fb8219.png
  4. Labai puiki įdėja, tikrai pagyvintų mechanikų ir fūristų darbą taip pat ir serverį. Aš UŽ !!!!!!
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Extra_Gamer Kam bus naudojamas kanalas?: Bendrauti su draugais ir panašiai. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://www.part.lt/img/155d9d19320a1811af139816b8da078f798.png Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Extra_Gamer Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016.06.19 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4-5metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Ieskojau internete samp serveriu ir sis serveris man patiko. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man jis atsibodo ir zaide mazai zmoniu. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivygdziau visus apmokymus,buvo lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiaus

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.