Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

The Soul

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    The Soul gavo reakcijąC`Cerkute tarp Apie launcherį,   
    Tie kurie pasisakė prieš launcherį jau galima traktuot kaip į žmonės mėgstančius nelegalias programas... Šnekat jūs čia apie žmonių pamažėjimą ir pnš... Nu ir *cenzūra*j, galvojat jie vėliau negrįš atgal? Parašys atsisveikinimą forume, žiūrėkit jau po 3 dienų naują paskyrą susikūręs nolife'ina. Aišku reikia toliau taisyti spragas ir padaryti tvarkingai veikiantį launcherį, nes visuomet kokybė yra geriau nei su*cenzūra*a kiekybė. Matau visiems patinka verkt visur po tam tikrų grobimų, GW ir pnš jog tie ir tie cheat'ina, adminams pareina spam'ai su visokiais vaikų verksmais ir jų verkimas jog banintų tą ir aną. Geriau 10% mažiau žaidėjų iš kuriu 7% grįš garantuoju, nei toleruot amžinus verksmus, blame ir pnš. 
     
    Serveryje pats nelošiu, nes ieškau kokybiško serverio, jeigu būtų įgyvendintas pilnai veikiantis launcheris į greenside grįžčiau ir su mielu noru žaisčiau žinodamas, jog manęs su aim'ų nenušaus, troll'eriai nesusprogdins mano nuosavos tr. priemonės, bei kokybišku GW po kurio nebūtų verkimų dėl cheat'ų.
     
    Dėl modų - asilai jūs *cenzūra* su savo tais modais, neprisimodinę vaikai. Nueikit į lauką, pamatysit ir ENB ir dar bbž ko tik norit arba *cenzūra*inkit ir loškit GTA 5, o jei nepatempia ir nepatinka servas vien dėl to, kad jums nepatinka žaidimas be modų - *cenzūra*inkit *cenzūra* ir duodu 100% grįšit ir lošit be modų. 
     
    Sy'a
     
     
    Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką;
  2. Patinka
    The Soul sureagavo į *Camel* tarp Apgavo Orange_Mst   
    Buvo viskas taip, parašiau į skelbimų kontorą einu kaulą iš 100k man žmogus parašė einam, ieškojau tarpininko ir parašiau Orange_Mst ar gali pabūti tarpininku pasakė taip, jis mus pagetino aš pasiėmiau pinigus iš banko, po to pasakiau nutelink kur nors kitur, ir jis nutelino į LV sakau duodam pinigus jam, viskas ok padavėm, pasiūlė Chief kauliuką ir jis laimėjo dar parašiau kad jis, ir pradėjo Orange_Mst ką duoti? ką laimėjo? jo valio, ir nuvažiavo, ss neturiu kai buvau rašes kad gali pabūti tarpininku kėliau chat bet jau nebesimatė. 
     
    P.S Rokai gali patikrinti logus tarp 12;13 kaip mes padavėme pinigus bei buvau rašes /sms orange ar gali tarpininku pabūti. metėm kauliuką jis laimėjo bet jam pinigų nedavė.
     
    Štai keletas nuotraukų kurias padariau; http://imgur.com/a/dpTSA
     
    Bent jau kažkaip jam tą 100k gražinkit kuriuos statė, nes yra naujokas kaip dar tai tikrai gaila.
     
    Bei manau kad bus Orange_Mst nubaustas rconu, nes taip tikrai nesidaro, bei jei reiks jam grąžint man 100k aš neiimsiu o lauksiu kol gaus rcon.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.