Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

*Camel*

Neaktyvus

  • 131

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė *Camel*

  1. Buvo viskas taip, parašiau į skelbimų kontorą einu kaulą iš 100k man žmogus parašė einam, ieškojau tarpininko ir parašiau Orange_Mst ar gali pabūti tarpininku pasakė taip, jis mus pagetino aš pasiėmiau pinigus iš banko, po to pasakiau nutelink kur nors kitur, ir jis nutelino į LV sakau duodam pinigus jam, viskas ok padavėm, pasiūlė Chief kauliuką ir jis laimėjo dar parašiau kad jis, ir pradėjo Orange_Mst ką duoti? ką laimėjo? jo valio, ir nuvažiavo, ss neturiu kai buvau rašes kad gali pabūti tarpininku kėliau chat bet jau nebesimatė. 

     

    P.S Rokai gali patikrinti logus tarp 12;13 kaip mes padavėme pinigus bei buvau rašes /sms orange ar gali tarpininku pabūti. metėm kauliuką jis laimėjo bet jam pinigų nedavė.

     

    Štai keletas nuotraukų kurias padariau; http://imgur.com/a/dpTSA

     

    Bent jau kažkaip jam tą 100k gražinkit kuriuos statė, nes yra naujokas kaip dar tai tikrai gaila.

     

    Bei manau kad bus Orange_Mst nubaustas rconu, nes taip tikrai nesidaro, bei jei reiks jam grąžint man 100k aš neiimsiu o lauksiu kol gaus rcon. :)

  2. Aš nesuprantu ko jūs verkiat kad jūs nelaimėjot? kad jūs nelaimėtoj verkiat labai, tas pats kaip tomui įteikiau 45k ir buvo į až žinučių 3 tai čia draugui tt. verkiat baisiat kad jūs nelaimėjot. būtu koks rudy laimėjes ar kitas ir vėl tai čia spec t.t nu krč pagalvot logiškai

     

    Bereikšmiai pranešimai.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.