Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Dealer_Master

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Dealer_Master

  • Gimtadienis 1996.07.28
  1. +naudoju fastconnect.cs , kad greičiau galėčiau prisijungti prie žaidimo, nes pas mane nėra galingas pc ir lėtai viską kraudavo. jei reikia galiu numest fastconnect.cs kam reikia. pamatysit kad normaliai veikia ir pagreitina prisijungimo procesą. Jei Smoke_Piktas, tau kabina akis tai prašyčiau nežiūrėt. Pats betkaip užsimodinęs žaidimą ir prie kitų dar lendi. Visiška nepagarba suaugusiems.
  2. Atsiprašau, jei tau VIP stotelės yra kaip sobeitas, tai prasitrink smegenis. Man vapse neįdomus tavo ban. Čia tik banini dėl to nes ner ka veikt, jau vusa vakara dm darai ir džiaukis kad papeikimas neatėjo, jau 5kart mane nusovet neskaitant kitų, Jei turėčiau aukštesnes pareigas, tokiems kaip tu būtų dedami ADMIN Draudimai, bei L.Ban už trukdymą žaisti. Aš normaliai kaip žmogus prisijungiu pažaist, pabendraut su kitais, o tokie piktžolės kaip tu neleidžia pasimėgauti geru žaidimu, bei griauna gerą serverio reputaciją.
  3. Atsiradau ketvirtame mieste pasinaudojes VIP stotele, jei tau lag kai tu irasineji tai ne mano bedos. O tas laukas rodo kai eini i pastata. Delto taip ir rode.
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dealer_Master • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Smoke_Piktas • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Pridedu: Kai tik pabegau iš ligoninės Smoke_Piktas ir Minde_Fine visa laik visus medžiojo, man pavykus pabėgt, nuvažiavau i savo namus ir iejau i nama uzsirakinau tada gavau BAN.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dealer_Master Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/08/12 18:38 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp serveriuose žaidžiu apytiksliai ketverius metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Apie šį samp serverį sužinojau iš draugo. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Aišku ne laba norėjau palikti savo sęnajį serverį, bet man šičia labai patiko. daug naujų dalykų, kurių nebuvo manąjame. Matosi jog serveris tikrai, neblogas. Daug darbo bei atnaujinimų. Skaičiausi apie serverio atnaujin
  6. Akšien i, spėcelę GreenSide žaidiejąms sokorta mozėkėnė kanąla kor vėsė tūsavuo i nieks nalėikt napabėndrąvės - https://plug.dj/greenside-lt-plug-dj-room/

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.