Hakeem_Brachwalli 8 Parašė Sausis 27, 2015 Sveiki Taigi noreciau pasiulyti toki dalyka kaip inventorius kurios komanda butu /inv taigi. Jeigu rankose turi koki nors daikta ji galetum pasideti su komanda /invdaikt o isimti su /inv. Parasius /inv tau turetu atidaryt lentele kurioje rodytu kiek kokio daugto kieki turi pvz Shotgun 100 Uzi 400 Dildo 1 ir t.t Dar noreciau pasiulyti kad kokioj nors parduotuveje butu kuprines. Pvz pigiausia, maziausia kuprine turetu 3 vietas inventoriui, vidutinio dydzio6 vietas ir didziausia 9 vietas inventoriuje. Sitas butu susije su /inv komandomis. Neturint kuprines negaletum daigtu isideti i inventoriu. Taigi tikiuosi supratot mano ideja ir savininkas tai igyvendins, nes taip nesibaimintum mirti su ginklais ir pns. Tai vat komandos: Isimti /inv Padeti /invdaikt Redaguota: Beja kad kuprine butu ant nugaros nebutina. Tiesiog tai butu krepsys su talpos dydziu inventoriui. Jessy_Gillera Nicky_Romeo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 27, 2015 Tas komandas kaip /inv /invdaikt reikėtų pakeisti, o šiaip sakyčiau už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 27, 2015 Na elementarus dalykas, perdaug nieko naujo nepasakiai viskas matyta. Na tebunie UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Gillera 3 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Hakeem_Brachwalli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 27, 2015 Mhmm db taip jei nusiperki kuprine tai jų turėtų būti tau ant nugaros.... Na nemanau jei būs ant nugaros ji kamnors labai patiks... Tam yra namai ir neskubėkime daryti visko labao greit.. Na būs tikrai manau sukurta, kad galėsi įsidėti į mašinos bagažinę viska. Tai prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 Man šį įdėja patiko,aš esu už ja,manau butu įdomiau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Gillera 3 Parašė Sausis 27, 2015 Mhmm db taip jei nusiperki kuprine tai jų turėtų būti tau ant nugaros.... Na nemanau jei būs ant nugaros ji kamnors labai patiks... Tam yra namai ir neskubėkime daryti visko labao greit.. Na būs tikrai manau sukurta, kad galėsi įsidėti į mašinos bagažinę viska. Tai prieš. Mhm o jei ntr pinigu ir truksta car ir neglai dirbt tai uz ka nama nusipirkt ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ištrintas. 11 Parašė Sausis 27, 2015 Čj, kad už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Neblogai būtų, todėl sakau už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 27, 2015 Prieš, nes galėsi įsidėti į inventorių, ir jei mirsi neprarasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Gillera 3 Parašė Sausis 27, 2015 Prieš, nes galėsi įsidėti į inventorių, ir jei mirsi neprarasi. O tasi kur det jei turiu 5k dgl ir sg 5k ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Aš siūlyčiau tiesiog padaryti - mašinų bagažinę. Tenai pasiimi ir susidedi ką nori neribotam skaičiui. Jessy_Gillera 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Sausis 27, 2015 O šita idėja tikrai nebloga aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 27, 2015 as uz, tik kitokios komandos manau galetu buti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 27, 2015 Na jo gal ir nebloga. Bet ši idėja paimti iš Dayz serverio tipo. NEs tokie dalykai kuriami tik. Ten ir jai miršti viska prarandi. O toje vietoje pasilieka tavo lavonas ir kitas žaidėjas gali imti iš to lavono daiktus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve_Grey 14 Parašė Sausis 27, 2015 Manau jei visi prisidės tų ginklų į kuprines tai ginklu pardavėjam nebus pelno Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 27, 2015 Aš PRIEŠ. Tam yra namai, į namus galite pasidėti visus ginklus, bei viska kita. Bet šaunuolis kad daliniesi savo idėjom. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hakeem_Brachwalli 8 Parašė Sausis 27, 2015 Na jo gal ir nebloga. Bet ši idėja paimti iš Dayz serverio tipo. NEs tokie dalykai kuriami tik. Ten ir jai miršti viska prarandi. O toje vietoje pasilieka tavo lavonas ir kitas žaidėjas gali imti iš to lavono daiktus. Dayz tokio zaidimo nezaidziu ir nezinau kas ten per zaidimas islikimas, saudykle, lenktynes nzn ;D bet as turiu omeni jeigu mirsiti daigtai liktu su tavim po mirties ir nesivargintum vel ieskoti kas parduoda ginklus ir del ju is naujo leisti pinigus. Ir dar kas tai cia lavonai nepasilieka, jie pranyksta Bet siaip aciu kad pakomentavai Lindorian_Zifforizen 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose